På allmän begäran, ett livstecken från lilla mig!

Fick ett ryck igår och städa ur kylen. Inte bara städa utan rensa och skrubba med ättiksvatten. Så nu är det rent och mögelfritt. Inte för att det var mögel innan! Men det känns bara så otroligt fräscht. Mycket nöjd. Hittade en massa husmorsknep på en skonsam städning och gick bananas. Det var allt ifrån bakpulver och ättika på spisen till ättika och citron i badrummet. Så nu är mitt hem rent och fräscht. Återstår bara till å tvätta lite. Har bokat tvättstugan hela förmiddagen i morgon. Ser fram emot det. Jag vet jag är nog lite sjuk. Men det finns inge bättre än när allt är helt och rent omkring mig.
Vill ni också ha husmors tips gå in på http://fragamormor.blogg.se

Vill bara att det ska bli fredag. För då kommer min L. Vet inte om jag längtar efter honom mer än vad han längtar efter mig. Men det är skit samma. För just nu är jag så imponerad och glad att något så här bra kan ha hänt mig. Efter de tidigare otrogna svinen och lögnerna. Jag anser att jag är så värd detta!

Ska försöka sysselsätta mig så veckan går fort. Hitintills har ju två dagar bara rusat förbi. Alltid nått.

Imorgon blir det tvättning (som ovan nämnt), bullbak (till de flestas glädje och allra mest min), en tripp till Västerås och Erikslund samt mat-vin-music quiz. Jag ser fram emot det. Tror dagen kommer sua förbi. Får bara inte glömma att flytta bilen. Vill ju inte ha en parkeringbot till. Det är ju ändå 600 som jag kan göra något roligare för.

På Torsdag så ska jag göra nått, vet bara inet vad riktigt än. Men det reder sig säkert. Ska iaf hälsa på min kusin som blivit pappa i förra veckan. Det är helt galet, han är bara 9 månader äldre mig, och redan farsa. Det är modigt och jag beundrar honom som känner sig redo för något så stort som liv. Grattis till dig och S som har fått lilla E. På bild är hon riktigt söt, får se hur hon ser ut i verkligheten. Kanske luktar hon lite nybebis också :) Efter det ska jag hem till L och gudsonen och dricka lite te. Mumma. Snacka skit kanske?

Sen är det Fredag. Underbara fredag. Börjar morgonen med ett besök till optikern för att korrigera huvudvärken jag får när jag tittar på tv och kör bil. Sedan ska det bakas bagels, så vi har nått att spisa i helgen jag och min man. Ska klämma in en promenix med Snubben också. Sedan närmar sig eftermiddagen med stormsteg. Å då kommer min L. Jag och mor ska även på teatern "Syrror". Ska va lite kulturell för en kväll. Sedan blire öl på pubben.

Detta mått väl räknas som en uppdatering, eller vad säger du M?

overandout

Vart är vi på väg?

10 poäng - Från ett betraktat och stort sjukhus till ett byhålslasarett

9 poäng - Verkar inte vara någon som styr

8 poäng - Personal som går på knäna

7 poäng - Patienter som blir lidande och inte får den vård de behöver

6 poäng - Salar som är för små för att jobba i

5 poäng - Utrustning som förnyas först när den har åsamkat någon skada

4 poäng - Arbetstider som ger personalen sömnproblem

3 poäng - Avd chefer som kommer i klämm pga krav ovanifrån och behov underifrån

2 poäng - En miljö som leder till dåligt bemötande av svårt sjuka patienter

1 poäng - Det är politiker som styr det hela, och dessa har nog aldrig själva legat i en sjukhussäng och fått vänta under ringning, pga av någon är sjukare än dem, på att någon ska komma och ge dem något så basalt som vatten...

RSS 2.0