Kris på torpet

Hade en personlig kris i lördags och tvivlade på vem jag var. Hemskt va det. Grät inte men hade en klump i magen.

Tur det blev söndag och att jag insåg att jag är bättre än så. Hade en jättegullig handledare i söndags, mig :)


Övertid eller för sent, det är frågan.

Då står jag här och blev irriterad för att jag missade tricken och måste vänta 6 minuter till nästa.

Hm... Hur fort kan man bli sthlmare?

6 minuter är ju ingenting. Men det är väll i kombination med att ha jobbat över, blivit överkörd på jobbet och inte haft någon rast ( samt ett lättare adrenalinpåslag under en patients LP läs bigassnål in i ryggen mellan kotorna).

Längtar bara hem till kärleken!


Ullared vs rödvinsstänkta kokböcker

Skönt att vara hemma igen. Kändes toppen att vara i Örebro/Kumla över helgen. Men lika rätt kändes det att komma hem!

Mannen tillaga en pizza igår som var übermumsig. Trots ett missöde med rödvin över mina kokböcker (vilket enligt mannen bara gör dem charmigare) var middagen en succé!

Det är ett hån att tillaga wienerbröd/croissanter/munkar/bullar 06.15 på Alviks station!


Stambo del 4

Efter att ha varit med varandra varje dag sen i december börjar vi tröttna. Haha. Kanske inte riktigt så illa som det låter men vi båda känner att vi behöver vårt space. Från att ha varit två personer som hade mycket egen tid och även uppskattade större delen av den tiden, till att vi ser varandra varje morgon när vi vaknar och varje kväll när vi går och lägger oss. Det är påfrestande. Kan bara känna i mellan åt att jag vill ha tyst. Inte känna att jag behöver prata eller ställa intelligenta frågor (för tro mig dem börjar ta slut). Haha.

Men sen har vi den sidan då vi upptäcker nya saker hos varandra. Love it!


Dagens Brommaproblem

Bromma mamman har så stor bil att den inte får plats i parkeringsrutan som hon inte ser - så att hon tvingas att ställa sin SUV på trottoaren på sne...


Morgon stund har guld i mun

Okristerligt tidigt att ställa klockan på 05.30. Lider varje morgon och undrar vem fn som har satt alarm och inte har mage att stänga av det...


Stambo del 3

Vi är sånna myspuddingar. Lagade mat när jag kom hem så det skulle vara klart. Benen och ryggen kändes som den höll på och vittras sönder. Men bättre att göra allt direkt innan jag sätter mig. Pratade med Mysen om våra livs små bekymmer och åt. Sedan kom det. En lite vil på det här. :) "Bara till 19". 19 kan lätt bli 20. Lyckades somna en skvätt. Blev sedan till att gå en promenad och flytta på bilen.

Imorgon är jag ledig. Ser fram emot det. Sovmorgon?

Observation: om någon uppmärksammat att behov av påfyllning i espressomaskinen finns vore det fint om någon även såg över spillbrickan och sumpfacket och bönorna. Och att någon gjorde nått åt det vid identifierat behov.


Stambo del 2

Slutpläderingen för ägodelarna har börjat. Vi hånar, motiverar, avväger, jämför, tvekar, kastar, lagrar och smusslar undan våra tingest.

För varje kartong som öppnas packas 2/3 delar ner i en ny gemensam kartong ned saker vi vill spara på men inte ha i lägenheten.

Jag försöker pränta in i min stambos huvud att tupperwear är bra och gamla glasslådor är skabbigt. Allt jag får igenom får jag sedan höra emot mig.

"Detta är kitschen-wär och det är dyrt och jag har förmodligen fått det av någon gammal död släktning"

Fighten fortsätter....


Stambo del 1

En vecka av stamboliv har förflytit. Stambo ja, det är nått jag svängde ihop i morse dvs stockholmssambo :)

Denna vecka ha består av renovering från morgon (11.30) till kvällen. Allt ifrån målning till grovgöra med att sätta ihop tusendelarpusslet aka vårt nya kök från Kvick. Vi har bråkat och kommit fram till att vi inte har någon bra kommunikation när det kommer till renoveringsarbete. Utan jobbar effektivast på egen hand var för sig. Så min roll förutom målningen denna vecka har beståt: i att langa vatten till svärfar, dra ut sladdarna genom hålet till diskmaskinen (mycket viktig roll jag hade där) samt läsa alla instruktionsböcker. Jag är sååååå viktigt! Det är den genomsyrande känslan just nu. Haha. Skämt å sidor så är det nog bara för mig att erkänna att jag inte är något vidare händig när det kommer till byggnationer. Kanske därför jag aldrig trivdes i trädlöjden. Haha

Ikväll vankas middag hos svärmor. Vi båda saknade Börje så att det var tvunget att åtgärdas på något vis. Och mat är ju alltid trevligt!


RSS 2.0