Running

Dagen började bra, med sovmorgon. Sedan lunchdejt med Vickan plus one. TGIF har ett kul koncept men sedan tar det roliga slut. Eller goda hamburgare också. Vad är det här med att man ska drickas för en vanlig lunch? Jag är skeptisk. 

En solig promenad genom STHLM senare och det var dags för att åka hem. Mannen min hade gjort baconinlindad kyckling med ost. Möms! Skönt att dela på bördan att laga mat. För det är nog ett evighetsgöra som bara är kul om det är för en större massa som det görs. 

Torsdagar är nog bästa TV dagen. Helt och hållet för att det är hela Sverige bakat. Woop Woop vad jag älskar det programmet. 

Tog en löprunda innan läggdags. Försökte mig på lite intervaller också. Kändes skönt. Fanns liksom lite mer att ge. Sänkte min min/km tid. Awsome. 

De öggly trut

Har kommit till insikt efter helgens upptåg och efter att ha fastnat på diverse bilder att jag är fett. Alltså flubberfet. Överarmar som karl-alfred (utan tillstymmelse till muskler i dem). En degkula till mage, lite som playdoo lera. Lår som kan få tankarna att skena till bondgården. 
Det trista i kråkvalsen är att jag försöker göra nått åt det men att det inte händer nått. Eller gör nått, motionerar regelbundet.  Några tips? Tas tacksamt emot!

Bakis skakis och redo att springa 5 km.. Eller?

Hade en helt fantastisk kväll igår. Roliga kollegor som bjöd på sig själva. Och en doktor som stämde upp i sång. 

Men det var skönt och stupa i säng innan nattklubbarna stängde. Nu är det fokus och frukostladdning inför löpningen. Inte varje dag jag är sugen på att duscha innan jag ska ut och löpa! 

Ska tvinga i mig lite vatten, det är nog bra för mig. 

Huvudet på rätt plats

Ja huvudet är åter på rätt plats. Efter att ha varit på vift har det åter hittat hem - å sitter fast mellan mina axlar. 

Har varit i fas med träningen denna vecka. Två löpturer, en spinning och en bosu. Känns som en bra blandning. Ska få träffa sjukgymnasten också och få tips på rörelser för att stärka bål och rygg. Toppen. 

Första uppgiften på AMBvubben inlämnad, först var det mest ångest och oro som nu har bubblat ut i ett lyckorus. Det är ju meningen att jag ska göra detta! Jag ska bli ambulanssyrra!

Sitter å lackar naglarna inför kvällens avdelningsfest. Hoppas på klackarna i taket och glada skratt. Ska lägga på topplacket nu så är allt klart!

Vi syns i marchallens skugga



RSS 2.0