Målarmästarn

Det är kanske att ta i, men jag har iaf målat idag. Det blir inte alltid som man tänkt sig, och det kanske är för att jag inte är målare utan pluggar till sjuksköterska. Det är iaf färg på väggarna. Lite lustigt. Det blir orange fondvägg. Love it or hate it, det är mitt rum och jag tycker om orange. My preccccccccioussss.....

Jag är bra klantig ibland. Börjar tvivla på att jag överhuvudtaget ska prata med folk, och ännu mindre killar. Sicket skämt. Ska bli jäkligt kul att komma ut i helgen, göra något konstruktivt. Som inte slår tillbaka på en själv. Hhahaha

Ska åka och jobba idag, vända pensionärer och torka dem i rumpan. Avundsjuk? Måste smeka i mig lite köttfärslimpa först.

overandout 

Galen roadtrip

Helgen har varit en enda galen raodtrip fram och tillbaka till Danmark. Galet värre vad jag utsatt kroppen för egentligen. Körde ner systeryster till sin, numera kille, för att de skulle kuckilura ihop under helgen. Tåg Öresundståget över bron till landet i väst. Ha. Galet vad det bor mycket folk där. Den tanken slog mig när jag stod på Kobenhavn H och väntade på pendeltåg ut till obeboda trakter :P Mycket hunkar bor det i Köpenhamn iaf, och det slog mig att de är långa. Det är där de har gömt sig hela mitt liv! Har lökat hemma hos James hela helgen. Fredagens mat: Lasange fick lära honom att göra vitsås också, han hade aldrig varit med om det. Ha. Lördag mat: Pasta och köttfärssås, förstår om ni tycker det är enformigt. Men vi blanda det med typ 11 koppar te och smörgåsar. Samt glass, den ack så viktiga Icecreamen. Mums vad det var gott. Straticella för er jätte intresserade. Har kollat på en massa filmer, "Blood diamond", "The Departed", "Cabel guy", "Back to the future 1 & 3", "anchorman" m.m Hel galet vad han har filmer, två hela kartonger plus lite utspritt i lägenheten. :D Hemresa på söndagen, först tåg över Öresund och sedan bil genom halva Sverige. Pitstop i Jönköping på Donken. Mumsigt. Borta bra men hemma bäst?

Vill tillbaka!

overandout

Mums

Om ni inte gjort det förr ska ni prova på att löka bort en hel helg i någons säng :)

I'm a weirdo if you're one :P

overandout

Ingen lösning på världsproblemen

Dagen till är jag spenderat med Janet och Loffe på IKEA. Mums värre. Köpte inget förutom lunch och efterätt. Mitt kort skulle muppa sig så det var lika bra. Janet köpte grejer till lägenheten, det blev jätte fint. Var glad kvinna ;) Gick förbi banken på vägen hem och beställde mig ett nytt kort. Om tre dagar är jag stol ägare till mig SWEDBANK kort, haha, jag var tydligen lite gammalmodig med mitt FÖRENINGSSPARBANKEN kort. Tanten i kassan tittade konstigt på mig.

Blev lite tajt om tid. Så det blev en stressig avfärd till Friskis och Svettis. Men jag han, precis i tid. Genomförde ett skivstångspass, inte med stor bravur men jag var där och gjorde repetitionerna iaf. Iväg till Mysen för dusch, mat, massage och HOUSE. Jag måste erkänna att jag kände mig som en liten snyltare. Men så fort jag får ett eget hem så ska jag bjuda igen på dusch, mat och HOUSE. För massage fick du kvinna ;)

Avslutade kvällen med att titta lite på våra uppgifter i kursen som jag tydligen går på nu. Ha. Mitt engagemang är på topp, verkligen. Byggde upp ett hat inom mig till skolan. Jag tycker det är oacceptabelt att lärarna i princip kräver att vi ska ha tillgång till skrivare, all obligatorisk litteratur samt möjligheten att åka in till skolan varje dag. Blir anti sånt, tycker att det enda är ett val utav en vuxen person. Och att krav inte passar in i min bild av att välja utbildning. Inte på det viset som de framförts nu. Jag och mina åsikter borde nog lägga sig nu. Börjar bli en dålig ovana att blogga mitt i nätterna.

overandout


I'm so naked dance

Jag är så grym ibland. Det är min livsfilosofi nu för tiden. Enda som håller mig levande. Att intyga mig själv varje dag att jag kommer äga dagen och vara grym rakt igenom. Kalla mig fläng, men det funkar. Prova själv framför spegeln när du borstar tänderna. Gört och du möter dagen helt peppad och full av dig själv :)

Dock så var jag inte på topp idag så det blev ingen föreläsning. Det sköna är att folk saknar en och att man inte är tvungen att dyka upp. Mer än att agera moraliskt stöd åt sina kurskamrater. LoL

Idag har jag gått promenad med Janet och Loffe, vi hälsade på B som jobbade i Örebro och passade på att käka på Max. Åkte sen upp på stan och mötte upp mor, far och söttjej_92. Alla sex gick och fika/käkade på Java., Eftersom coffehouse by gorge var stängt och igentejpat. WTF. Kan det göra på det viset utan att säga nått till oss? Tycker inte det.

Upptäckte nu när jag sitter och skriver att jag är torr som fnöske. Måste nog smörja in mig. För att vara återförsäljare av krämer för kropp och själ så verkar jag inte andvända nått själv. Det är ju ett skämt. Ha. Ska omdelbart gå och smörja in mig.

overandout

Tenta - check

Nu var omtentan gjord, eller inte nu mitt i natten utan i morse
Är väldigt nöjd över mig själv. Det känndes väldigt bra.
Får se efter rättningen hur dommen lyder.

Har provat att lajva för första gången nu.
I love. Eller jag kan inget i princip
Men så sjukt roooligt :)

Ska sova lite
Jobba delad i morgon

overandout

Hur tänkte jag nu?

Jag vet att jag är grym, hur långt den sanningen har kommit med er andra vet jag inget om.
Har inte hänt så mycket de senaste dagarna
Eller det händer grejer hela tiden men inget kul för mig

Onsdag: Spränghuvudvärk, hemma från skolan och tyckte synd om mig själv. Pluggade det sista inför tentan. Ap bra gick det. Så då började jag se fram emot det hela. Massera moster på kvällen. Trevligt värre. Som vanligt i  Bregott fabriken, Ingen är perfekt men det finns ju alltid rum för förbättring. Bara att ta lärdom av andras misstag.

Torsdag: Upp och hoppa 05.30. Förstå hur tidigt det är!? Tyckte synd om mig själv när jag var mindre och behövde gå upp så tidigt och åka till fritids innan skolan. Men i vuxen ålder ska inte en person behöva vara uppe så tidigt. Inte mänskligt. Sist jag gick upp så tidigt satte jag mig och slinga håret, så jag tänker nog inte så klart då. Storhandlade till La Familia, eftersom jag är så grym. Hämta ut mitt MaryKay paket på posten. Julafton :) Hämtade Linn och drog till Västerås.
Linus fyllde 23, grattis grattis. Victoria hade bakat en massa mumsigt. Verkligen toppen gott. Jag ligger i lä i jämförelse. Kom hem sent som fn. Fick för oss att gå hemmifrån mina föräldrar till henne var en bra ide, bärandes bilbarnstol samt rullandes en 6 kilos bäbis. Ha. Äntligen sova.

Fredag: Regn och åter regn. Har en förmåga att förstöra en hel dag. Pallrade oss genom rusket så Janet och Loffe kunde ta kort. Söta de blev. Verkligen ett jättefint kort. Håll utkik. Knökad buss till Ladugårdsängen. Mums. Fika. Buss till stan. Kan upplysa nytillkomna tittare att det fortfarande regnar. Lunch på Java. Hem och städa inför MaryKay demon. Blev riktigt vackert om jag får säga det själv. Och det får jag eftersom det är min blogg. Höll i demon, gick bra men alltid lika nervös att prata inför folk. Sedan följde massa mumsig mat och vin. Muuuuuums! Nu sitter jag här och inser att jag ska skriva tenta om 6 timmar. Inte helt genomtänkt av mig. Men shit happends. Kan inte alltid vara på topp :P

Nu måste jag bli vuxen!

overandout

Omvårdnad B 1

Hel galet vad fort det går. Slog mig att jag börjar termin fyra om två månader
Då är det bara 1,5 år kvar. Ingenting. Hälften gjort.

Är sjukt misspeppad på män/pojkar
Vad är deras problem egentligen?
Ha. Skit svårt tydligen att prata och öppna sig
Bättre att bete sig som svin

Ska på lajv på lördag
Ska bli väldigt intressant och roligt
Ska tagga hela veckan parallelt med omtentaplugg
O-mums på den.

Jag ska tycka synd om mig en stund och sen ta tag i det hela.

overandout

Jag överlevde

Har klarat mig helskinnand ur farsdagfirande med släkten
Fullproppad med klimp, pannkaka och fika.
Vill bara lägga mig under en sten och dö
Vakna upp smal vore ju inga fel ;)

overandout

Singstar Wannabe

söttjej_92 och hålitutten_87 är barnvakt åt småkusiner
Tacogratäng och Singstar
Har tappat rösten vid det här laget

mums

overandout


Gör slut med Kristian Luuk

Hade tenta i morse
Det gick jätte bra
För än har de inte hunnit rätt dem

Fika på stan med Sara
Och hennes kompisar
Kul att se varför hon är som hon är
Förklaringen ligger alltid i kompisarna
Ha. Ont i magmunnen :P

Nu är det digga som gäller
Soft värre :)

overandout

Pucko och varmkorv

Lyckades tabba mig när jag satte alarm till idag
Ha. Satte att det skulle ringa varje måndag
Idag är inte måndag, idag är det tisdag
Pucko!
Missade första timmen av semenariet.
Det gick trots allt rätt så bra när jag väll kom dit och fick hålla min redovisning
Sist men inte M I N S T. hahaha
Käka lunch och utsatte mig för höga höjder
Dagens prövning : tredje vångingen i forum huset
Drack kaffe och läste gamla anteckningar
Känns bra eller det var väll att ta i, men iaf Ok inför tentan
Lite choklad på det här :)
<3

KATE PERRY - HOT N COLD
mums

overandout

Patrik 1,5

Jag visste inte att Gustav Skarsgård kunde vara så trovärdigt bögig
Han borde få en oscar-staty eller nått liknande
Hela filmen var söt och sorglig
Eller så grät bara jag, för att jag är som jag är

"syyynd"

"vad ska de kalla er då, pappa och pippa?"


Spontanbesök for the win!

overandout

Dagen efter piller.

Vaknade pigg och "fräsh" runt halv tolv.
Bara det säger att det blev sent igår för mig
Inte ok fröken
Galna upptåg på Pitchers
Tur vi hade sjungt upp oss innan med Singstar
Finns inga bra stunder bara perfekta toner
Eller någonting åt det hållet iaf

overandout

Happy Halloween


Yeh you PMS like a bitch, I would know

You're hot and you're cold!

Fredag var mys. Lulla runt på stan med Janet och Cedwin

Uträttade ärenden och åt lunch

Coffehouse by George. Mums

S joinade in

Och sen gick jag och piercade mig

Spontan och genomtänkt på samma gång.


Taco och spel hos M n M

Det var jätte kul

Måste göras om.

Jag är på

Sen är det upp till var och en att säga sitt


Ikväll singstar och taco

Orginellt

Ska bli jätte kul

Nykter eftersom man inte bör dricka alkohol de närmsta två veckorna

Jag kommer vara grym framöver :)


overandout


RSS 2.0