Första dagen på semestern

Betraktelser från den ljusa sidan skulle inlägget kunna kallas också. Sitter nu i solstol iförd bikini hos svärföräldrarna. Har idag redan hunnit springa nästintill 6 km iklämd äggfrukost. Har även tagit mig an att rensa 2 l utav svärfars 15 l plockade gula kantareller. B har fått sig en genomgång med lite trimning av pälsen. Kvällsvarden skulle intagas på sävökrog. Jag skulle kunna ha det värre. Nä nu skiner solen så pass att jag inte ser vad jag skriver. Adjöken Fröken Lord!


Snor, nu?

Måndag morgon var väll dålig på flera sätt. Dels var helgen över, å allt bröllopsmys till ända. Å så hade jag avverkat första passet efter långledigheten. Till råga på allt värkte det lite i halsen. Å när jag vaknade på eftermiddagen efter min skönhetssömn var halsen full i slem å höger näsborre till bredde fylld med tjockt grönt snor. Var verkligen som en pånytt födelse att få snyta ut allt å verkligen rensa halsen från allt äckelslem.

Jag trodde jag var den enda som kunde bli dygnförkyld i 23 gradig värme, men pappsen låg också inför döden. Medens vi har övre luftvägsbesvär så har mammi fått sin första laddning med kortison. Längs låret hade hon 10 små söta plåster på rad. Huah för att behöva vara med om det!

Dags att rensa upp å ladda om för en natt på jobbet!

Snörvel på er alla!


RSS 2.0