Take a Walk on The Wild Side



29 Maj!


Fredag 27/5

Då jag är en dålig bloggare, eller ja, iaf en dålig uppdaterare så kommer här ett inlägg ifrån jobbet.

Spenderade onsdagskvällen, min enda lediga kväll denna vecka, med att gå på bio med M. Vi såg Water for Elefants. Och som vi bölade. Den var riktigt riktigt bra. För att toppa kvällen åkte vi till Kumla och hängde där. Masserade varandra och kolla på sjukhusserier/läkarserier på 5an. Ett litet nöje utöver det extra ordinära!

Torsdag blev det spontan shopping på Mberg. Hittade massa nytt och för att inte säga billigt. Var lagerrensning på VM och ni kan ju gissa vilka som gick lösa. Kom där ifrån med varsin kasse, full med billiga grejjer och enbart till ett pris av 360 riksdaler.

Senare blev det mys i kubik för mig. Kom ihåg vad det är jag tycker om med att ligga och titta en person djupt in i ögonen... Åh, den som ändå våga. Maten var god och sällskapet var mer än trevligt. Tur att det finns pojkar som han så att flickor som jag kan få gå och småle för oss själva.

En sväng till jobbet var det också. Så nu är systemkameran intjänad

Se upp så kanske vi syns!


Onsdag 18/5

Vaknade så där onödigt tidigt i morse. Dvs runt halv 8. Tog tilfället i akt och slängde in en tvätt i maskinen. Jo ni gott folk så spännande var min morgon. Blir ni inte avundsjuka så säg. Fick dock en snilleblixt att åka ut till Marieberg och hälsa på moster min. Pratade så fördärvat mycket om henne igår så jag var tvungen att göra nått åt mitt nytillkommna behov. Det blev kinabuffe. Jippie jäj. Räkchips :)

Spontanshoppade en jacka. Ska ta och gå runt lite i den här hemma och se hur det känns innan jag sliter bort lappen. Var ju öppet köp trots allt. Kan ju sluta med att jag ändrar mig. Kanske inte allste ville ha en jacka, det kanske bara var ett utryck för ett annat dolt behov. Trixigt. Vart är Freud när jag behöver honom på speedail. Typiskt folk, göra sig oumbärliga och sen gå och dö. Himla sätt.

Om det betyder otur att gå under en stege. Vad blire då om man kliver under en skylift?

På väg hemmåt norr på bussen inträffade en rad minnesvärda händelser. Till en början körde chaufförren som en busstjuv så jag ramla av sätet i första bästa kurva. Hej pinsamt. Tur att jag har sån självdistans att jag kan koppla bort sådana fåniga tankar (när andra ser mig). Vid konserthuset satt sedan en man, men murrig mustach och mumsade på en smärgås. Och som han mumsade, samtidigt som han spanade in den unga flickans (som satt brevid honom på bänken) strumpbyxbeklädda ben. Och att det finns snuskgubbar, men om ni nu ska vara snuskgubbar kan ni väll sköta det lite snyggt och diskret. Hur skulle det se ut om en annan i princip glömde bort att andas när jag var nära en snygg kille? Skulle minst drabbas av syrebrist ett par gånger per vecka. Och det går ju inte, har ju ett jobb att sköta.

Vid järntorget stannade sedan bussen också till för att släppa av och på folk. Där, väntandes på sin buss förmodar jag, stod en man modell äldre. Dock verkade det som att att han a) var kissnödig och försökte knipa om snoppen med handen utanpå byxorna eller b) hade fått klamydia (då äldre kanske inte heller är så bra på att skydda sig vid nya kontaker) utav senaste damen på ålderdomshemmet som han hoppade i säng med eller c) så kliade bara håren. Hur som haver, hatar när det händer!

Nu måste jag nog vila mig i form inför nattens jobb.

Se upp så kanske vi syns!


Måndag blev Tisdag

Som ni märker så har jag varit låg. ÖSK förlora mot MFF och Sverige kom bara tvåa i VM. Det har varit mitt sätt att hantera det hela. Att förneka det som hänt och inte prata om det.

Hade det ju iaf trevligt och så i söndags kväll. Alltid nått.

Sen kom måndagen. Trodde att jag skulle jobba. Sov därför större delen av dagen. Lullade runt på kvällen och gick sedan till jobbet. Väl där upptäcker jag att jag inte allste skulle jobba utan att jag var ledig. Mitt klappträ. Dock så blev jag kvar då dem behövde folk inne på grannavdelningen. Har därför jobbat 10 h kval utan att det varit jobbigt :)

Idag vare någon som beställde regn. Fråga mig inte varför men så är det.

Mys med choklad och House.

Se upp så kanske vi syns!

Söndag

Jag har gjort mitt i alla fall idag, jag har röstat. Fick till och med en blomma förut bara för att göra det. Inte illa!

Ikväll blire mys - Pizza och VMfinal.

Fredag den trettonde

Igår var en händelserik dag. Klev upp ur bingen runt fyra på eftermiddagen. Gjorde mig och mitt shit i ordning för att bege mig söder ut. Det var ju dags för Vårruset premiär för min del. Vi hade i alla fall med vädret. Hihi. Solen sken i lagom dos. Ett gäng skutt sugna damer bemannade gatorna ifrån gustavsvik upp till stan å tillbaka. Först var det obligatorisk uppvärmning. Först skakade vi rumpa och armar i lite Zumba med Vargas. Sedan blev det uppvärmning a la friskis fast med 4 "vältränade" killar i från Universitetet. Däribland min gamle volleyboll tränare. Haha, vilken syn att se honom skaka på "bysten". Runt 19.02 drog starten igång. Det var lite förvirring i leden, med tanke på vilket fack man skulle placera sig i. Beroende på i vilken takt du hade kommit fram till att du skulle förflytta dig i. Dock var det några fetkärringar som inte riktigt förstod den informationen. Som upprepades flera gånger och som även fanns i skriftlig såväl som muntlig version. Så lagom vid första järnvägsövergången var jag tvungen att saxa mig igenom en klunga med lunkandes (läs gåendes) klimakteriekossor ifrån skolbespisningen i örebro. Morr. Tog mig iaf genom hela loppet på 33 min cirkus. Får vara nöjd med det. Men som alltid så kan jag bli snabbare! Efteråt spisade vi picnic och sedan var det dags för jobbet för min del.

Fredag sovs bort frammåt 15 snåret. Sedan var det nedsläpp och så vidare, vi spöade tjeckjävlarna ialla fall! AW med jobbet på Strömpis uteplajja. Förtärdes viner i alla dess former. Mumma. Vi barcrawlade mellan strömpis, pitchers och olearys. Bara för att det var dålig service på alla ställena egentligen. Helt otroligt att servetriserna inte var mer intresserade av att se till att deras bord hålls mätta och otörstiga. Nu fick vi ju kämpa för att lyckas beställa nått törstsläckande. Och så ska det ju inte vara.

Träffade för övrigt en trevlig kille, eller han var trevlig ända tills han berätta att han hejja på Bajjen, Everton och Brynäs. Inte nödvädnigtvis i den ordningen. Han tyckte jag var intressant för att jag hade tillägg till debatten gällande den spelade hockeymatchen. Fråga nr två från honom blev "är du flata?". För jag antar väll att det oftast är så, de tjejer som kan offsideregeln är antingen flator, eller så är dem som mig. Surprice. Helt underbara och perfekta!

Enough!

Se upp så kanske vi syns!

10/5

Det är trevligt med solen i kombination med ledighet. Har spenderat hela förmiddagen på en filt tillsammans med E. Där vi har pratat om livet och spanat på byggarbetare. Det finns nog inget sexigare än byggarbetsbyxor :P Habba! Och det kryllar av dessa på norr. En del har nått att komma med och en del ser ok ut bara för att det har byxorna. Lovely.

Lagom när vi tog brake för lunchen dök Asta 87 år upp i parken med sin rullator. Fläkte ut och filt och slängde av sig paltorna på rullatorn och stod sen där i all sin prakt. Endast iförd en turkos bikini med blommor på. Mycket smikrande. Jag vill också bli sån när jag blir äldre. Som har sånt självförtroende att hon slår sig ner brevid den vältränade killen i badbyxor för att sola rynkorna. Jag vill!

Se upp så kanske vi syns!

Söndag 8/5

Skulle tydligen spontanopereras i morse. Herre min skapare vad jag fick att göra.

Nu är det iaf lugnt. Har sovit mellan 9 och 16.30. GÖTT MOS! Varit ute i naturen med The Slatt också. Försökte oss på någon form av motion. Någon hade lagt en gren i skogen som S snubblade på. Som vanligt kom det en Örebroare strax därefter, kvinnlig sådan. Som hade sett S stupa men som inte ens vred på huvudet när hon passerade henne. Gud vilken empati vi utsöndrar här i Örebro. Det är ju snubb på pinsamt! Nu ska det duschas och sen krubb.

Jobbet kallar oss..

Se upp så kanske vi syns!

Lördag 7/5

Enda sättet att inte bli dagvilsen av att jobba natt är att blogga. Vilken bra koll jag har på både dagar och vad jag gjort. Fiffigt. Är detta förstadiet till demens?

Var så himmelens lungt på jobbet i natt, plus att vi var fyra kusar som knata runt och löste världsproblem. Det är lite för lite att göra då. Sovit som ett barn. Det är så himla skönt att sova. Skulle kunna göra det flera dagar i veckan. :)

Dock är det ju strålande sol idag. Och jag blir besviken på alla er som inte har tagit tillfället i akt och varit ute utan istället sitter här och läser mina innehållslösa ord. Skulle kunna tänka mig ett tiotal saker jag heller skulle göra än att behöva jobba natt. Speicellt ikväll då O:ssons bjuder på fest. Ska kosta på mig en blixtvisit innan jobbet bara för att det är så himla trevligt folk. Önskar jag hade kunnat stanna hela kvällen.

Nu iväg för att inhandla dyl till min tillvaro och andras. Solen skiner :)

Se upp så kanske vi syns!

Fredag 6/5

Eller skulle kunna döpa det till natten då jag inte sov. Har fått sånna griller i huvudet, och det är väll jag själv som satt dem där. Men jag kan inte bli av med dem. Jag vill lösa allt och veta hur det ska vara. Ordning och reda licksom. Men nu har jag inte det heller. Det är bara tomt ena stunden, för att nästa stund blir fullknökat. Skulle bara vilja ha ett stort arkiv i min hjärna med små etiketter på lådorna, så att jag kunde sortera in allt och samtidigt ha förmåga att låsa vissa lådor. Jag vill inte behöva tänka på det och ödsla tid åt de tankarna.

Tänk alla famnar jag lämnat.... Jag trodde att du fanns å väntade mig... För att möta den vackraste människan jag någonsin mött.

Som tur var fanns det vapendragare som inte heller sov i natt och i stället gjorde mig sälllskap över två koppar the. A deltog flitigt i alla dessa sjukhusserier som går på nätterna och som jag kan plotten till och slutet på. Haha. "Hur många sjukhusserier följer du egentligen". Ett par stycken är ett bra svar. Men jag tycker om att ha ett försprång. Att veta vad sakerna är och vad det innebär. Känns som om jag är med i en klubb med exklusivt medlemskap.

Nej dags att vässa till mig lite. Snygga till kanterna. Få i mig nått att äta, kissa och sedan bege mig mot ett gravyard shift på hospitalet. Hoppas ni som inte jobbar i helgen går ut och njuter av solen ritkigt ordentligt för mig också.

Se upp så kanske vi syns!

Russian Red – Girls Just Want To Have Fun

Torsdag 5/5

Och så blev det maj på nått konstigt vis. Samt att det blev kallt. Den ljuva värmen som vi alla njöt flitigt av i april bara var som bortblåst. Istället kom det nordliga vindar med en massa kyla i. Usch. I tisdags morse var det till och med snö/hagel/regn, vem hade beställt det? Stod och frös när jag kom ut från jobbet endast iklädd skinnjacka. Till min förvåning upptäckte jag även att någon hade pyst min cykel. Prutt på dem. Tji fick jag för att jag satte fast det ordentligt, då folk har svårt att skilja på mitt och ditt. Lagom frustrerad och rubbad i huvudet efter ett natt pass, frysandes rasade min värld samman. Vem fick komma och rädda mig om inte pappa. Tur var ju det, så att det blev någon ordning på någonting. Sen tokdäcka jag på deras soffa och sov ruset av mig. Det var skönt. Utvilad och sånt var jag redo för att möta en ny natt på jobbet.

Sen rullade det bara på. Igår kväll hängde jag S och S-B på music quiz. Fast så här i efterhand hade det nog varit klokt att avstå, då alla var som döa sillar och inge engagemang alls. Vilket visas i de ynka 21 pinnarna. Så när svaren var upplästa och vi hade fått gräma oss en kortis skynda vi oss hem bara för att där tvärslockna.

Nått jag inte förstår är hur ett lag som för spö av Norge kan storspela mot USA. Det känns lite som bakoframdagen nr 1. Ska det inte var tvärtom. Norrmännen kan väll inte åka skriskor? Skidor ja, men griller nej. Hur som haver är det ju kul för Mårts grabbar att få fortsätta spela. Hade de torskat den matchen hade det varit tack och godnatt och allt hade varit över.

Har städat och dolat. Skrivit inköpslista. Ska våga mig iväg och handla. Sen vet man aldrig vad som händer.

Se upp så kanske vi ses!


Skankin rave

Jobbat två nätter, nu är det tillbaka till lite vardag. Har väll haft bra och dåliga nätter. Förstår inte hur vuxna människor kan stöka till så mycket och inte ha skam i kroppen att städa undan efter sig?! Helt otroligt... Ordning och reda ska det vara.

Har idag hunnit vika tvätt, sova några timmar här och där. Käka sushilunch. Löpning 5 KM idag. Guld säger jag. Taggar inför nästa veckas vårruset!

Ikväll blir det Harrys med allt vad det innebär.

Se upp så kanske vi ses!

Lördag 30/4

Vaknade som ett skank vid lunchtid. Mer utslagen än människa. Beredde mig för en tvådagars. Galet skulle det bli. L kom och vi uträttade ärenden på NetOnNet, ICA samt det statliga. Hemma började vi preppa potatissallad samt spett med champinjoner. Mumma. Vid 17-18 började de droppa in. Vi tände grillen, en nyinhandlad engångsgrill som skulle stå värd till kvällen. Vi langade upp hamburgare som hade mer eller mindre lyckade livsöden. Vi fick några tappra överlevare istället. Sedan åt vi, och som vi åt. Det var som om vi aldrig hade sett mat förut. Helt överjästa slängde vi oss i varsina hörn i vardagsrummet mitt. Vi skålade och vi drack. Oj oj, det var högt i tak där.

Efter ett par hinkar rose började vi med självsäkra ben styra kosan mot Conventum för kvällens spelning utav Hoffmaestro. Helt underbart. Det är som en enda lång fest. Två timmars dans och skanking! :) Glada i hatten spattserade vi till Frimurarholmen och ställde oss i nått som till mycket liknande min stundentkö. För den var lång, och trång, många uppkäftiga brudar - det enda som saknades var vita kläder. Där stod vi och frös och huttrade. S.S käftade med några småbrudar, som vi tror hade mer problem med varandra än med oss. Även om vi utnyttjade läget och gled förbi dem när kön rörde sig men inte dem. Tråkigt, men här är djungelns lag, äta eller ätas. Väl inne på holmen var det galet. Det var 5000 pers cirkus. Galet. Det var trångt och mycket folk och trångt, å... mycket folk. Vi lyckades dock ta oss fram till baren, beställa och in i ett av utetälten lagomt ill slagsmålsklubben. Yeahj! Sen skakade vi rumpa i två timmar. I Loved It!

Tack alla delaktiga för en helt lyckad utekväll och konsert!

Se upp så kanske vi syns!

So you do



Even though I know it can't be us I'm not sad.
'Cause you're simply the best thing I never had.


Fredag 29/4

Sov väldigt lite. Åt några pannkakor, som skulle ha varit våfflor. Shoppade på Marieberg med trevliga människor. Sedan hände nått. Då korkades det upp cider och rosé. Och där satt vi frammåt småtimmarna och blev lulligare och lulligare. Lyssnade säkert på ICA kompispris låten ett 20 tal gånger. Kom till Ica för en kompis.

RSS 2.0