Ensammast i hela världen

Otroligt få människor som status uppdaterar så här dags. Inte för att jag gjort det, men jag har ju inget att läsa å känner mig som världens ensammaste människa.

Känner ni inte till uttrycket no Word no friends. Eller nått.

Undrar egentligen varför jag är med i Facebook!? Va gör det för mig? Ok kanske behöver erkänna en sak som är bra med det. Jag kan spionera på mina ex och min exs nya flickvännen. Det är otroligt patetiskt och många av mina vänner ifrågasätter detta självdestruktiva beteende. Och jag har inget bra svar. Jag inbilliar mitt naiva sinne att jag helt enkelt bara vill se att dem har det bra. Å visst kan jag skratta gott å när nått av svinen blivit dumpad. Skadeglädje är enda sanna glädjen.

Å fyra timmar kvar på stämplingsklockan. Go team go.


Tintin

Tintins vara eller inte vara.
Blir rent utsagt upprörd på dagens kulturmuppar. Att rensa ut Tintin tar inte bort fördommar utan föder istället en tanke som inte fanns där innan hos barn/ungdomar. Jag har läst Tintin och har inte fördärvats med några nedvärderande fördommar om utländska människor. Eftersom jag även levt mitt liv här och nu, vilket ger mig mer tankar kring hur människor är. Jag kan inte bli förbjuden att inte gilla alla människor, då vissa individer skadat mig IRL. En bok är en bok. Annars behöver vi sortera ut allt om hitlers fadäser, eller avsnittet i bibel där sodom å gomorra elimineras pga deras läggning. Å här börjar det nog bli jobbigt för alla. När vi är inne på stycken i Bibeln å tallar.
Å att förneka en kulturell händelse i vårt liv är väll raka motsattsen till va kultur är!!! Kulturen är här för att stanna. Oavsett vilket årtionde/århundrade den skrevs/skapades.


Träning

Måste bara peppa folk att gå på kibox pass på Friskis. Så inspirerande och peppande stämning.

Gick dit själv idag med en klump i magen. Träffade en tjej som hette Anna å det var va jag behövde. Fullt ös med 100 % satsning i 70 minuter. Gillart. Tänk va mycket en främling kan göra för en.

Fullt ös medvetslös.


Vad äre för fel på folk?

Va äre för grannar som måste ha ljudet på TVn på max, bara för att de ska höra i köket vad som sänds på TVn i vardagsrummet. Det är så en annan vaknar med huvudvärk!

Tack à LOT !!


Utvecklingsarbete

Har under gårdagsnatten och i natt bedrivit utvecklingsarbete.
Jag och mina kollegor tog oss ann en stötesten. Vi strukturerade och organiserade upp i skåp å vrår.
För en annan är det här ett stort steg medens det för mänskligheten är ett väldigt litet steg.

Jag är nöjd. Mycket nöjd.


Ludvig

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut


Lugna gatan

Varit otroligt stillsamt på jobbet. Vilket gav oss tid i natt, eller mig att gå banans på inredningen och innehållet i behandlingsrummet. Var skönt att strukturera upp å städa å snygga till. Passade mig bra. Skulle kunna tänka mig att göra det samma i natt. Hoppas att det är lugnt bara.


Baksugen?

Nej detta har inget med rumpor att göra. Jag har gått upp mig i det blå i natt å förälskat mig i bakprogrammet Sverige bakar. Så sjukt inspirerande. Vill hem å baka NUUUU


Bagel

25 g jäst
5 dl ljummet vatten
1 msk salt
2 msk flytande honung
12 dl vetemjöl

Äggvita
Valfri garnering

Blanda. Knåda degen så den blir stumm, ca 5 min.
Låt jäsa 50 min under bakduk.
Knåda på mjölat bakbord. Dela degen i 12-20 bitar( beroende på önskad storlek).
Forma till bollar och gör sedan ett rejält hål mitt i. "Rocka" bageln runt fingret.
Sätt ugnen på 175 grader.
Jäs ytterligare 45 min under bakduk.
Vispa upp äggvita å pensla.
Ha på valfri garnering.
Ca 25 min i ugnen.
Jummie




Vart kommer allt ifrån?

Ja säger då det. Vart kommer alla grejer ifrån? Otroligt va mycket bråte och skit som samlats i hörn å vrår. Har två ullaredpåsar ståendes i hallen med skit som ska kastas... Ida kanske det beror på ullaredpåsarna från början att det här problemet har hopat sig. Skönt att få rensa lite bland like iaf. Men vad är egentligen värt att spara?


Shit happends

Jag ska nu berätta vad som händer när en viss dam inte har kunnat sova nått. Jo morgonen börjar med att konstatera att jag varit vaken 16 timmar. Bestämmer mig då för att ge mig ut och intervallspringa. Bra ide, verkligen. Sedan tvättas det i stora lass ( blir lätt så när jag inte tvättat sen semestern). Ringde några samtal till diverse uppdragsgivare åt mig å försökte med mer eller mindre lyckade försök att säga upp deras tjänster. Slog en signal till veterinären å bmans vägnar. Det slutade i ilfärd till vetrinärstationen i lanna. Där blev djuret sövd å av med tre tänder. Å så kan det gå när en annan inte borstat tänderna på finsmakaren. No mer cosmopolitan. Nu är det nya tider med special kost och en tandborste värd 2100 kr. Woppdido.


RSS 2.0