sjukligen rapporterar.

Jag är sjuk, bara så att ni vet. Jag håller på och brottas med ett sådant därnt grönt slemmonster.
I will win. Bara inte riktigt än.

Min födelsedag eller dagen efter.

Då var jag ett år äldre. Visare snyggare? Nja. Men jag är nog nöjd ändå efter allt. Är jättenöjd med presenterna jag fick. Grymma vänner som fyllde min lilla lägenhet. Hade handskalat 2 kg räkor och kokat 12 ägg. Galet vilket förberedelsearbete. Bra blev det och nöjda var alla. Iaf som det lät på de.


Det får gärna bli en vit jul. Inte iskallt, men vit. Ska ju ändå jobba. Det är ju också lustigt, att oavsett om jag julpyntar, jobbar eller är ledig så blir det julafton. Märkligt. Detta säger jag mest för att rättfärdiga att jag ej har tagit fram nått julpynt what so ever. Inte min grej. Är ju ändå sånt som ska plockas undan om nån månad, eller i vissa fall två.

Nu blir det lite dygnkåt och helighet.

Helgen lider som sitt slut och det är tredje advent.

Oki. Vi kan alla göra fel. Ibland blir det inte som man tänkt sig. Ja klyschorna är många. I fredags vände sig min mage ute och in efter 5 shoot med jäger. Det var en kaskadkräksfest utav dess like. I tolv timmar framöver satt jag hängandes över en skurhink. Halvt däckad och halvt medveten. Otäkt att inte ha tidsuppfattning och att tappa kontrollen så totalt. Tur att det fanns vänner.

I går blev jag därför nykter chaufför. Dock var jag med och svängde mina lurviga. Både hemma hos S i hennes nya hem och sedan på Harrys. Det var grejjer det. Mådde därför prima idag. Trött på att vi halka i säng sent men i övrigt välmående. Eller magen hade väll inte vant sig vid mat riktigt än men det var inte helt upprorisk.

Idag blev det spontandejting i Eskilstuna. Kul att prova nya grejjer och träffa nya personer.

Min hund gör det gnyende ljudet, som han gör strax innan han sprutlakerar mitt kök. Bäst att gå på en doggie walk.

Just nu

Varit ute på en snöslask runda med Börje. Det resulterade i att han (förutom de obligatoriska kisspauserna) bajsade 8 ggr och mina strumpor blev blöta. Då tiden ändå var mogen för Börje att duscha (döm av lukten) och den kvarvarande diarren gjort honom skitig blev det en duch när vi kom hem. Nu ligger han så snällt och sussar, efter att ha bökat runt i min säng till varje vepa låg som han önskade...
Strax gå och träna muklerna.

Lördag i morgon :)

Lust

Var på en lång promenad med huden. Lyssnade på spotify under tiden. Plötsligt dök Lust for life - med Iggy Pop upp. Den låten ger mig alltid sånna konstiga associationer. För det mesta föreställer jag mig folk som verkligen hänger sig åt varandra och i ren iver försöker få av sig alla plagg, och det inte nog fort för att kunna vuxenbrottas. Ibland föreställer jag mig även hur en av den trillar omkull pga att denne har fastat i sina snäva jeans. Ja desssa personer har alltid jeans på sig. Det är märligt jag vet, och jag kan inte styra dessa tankar.

Min lust ligger väll någonstans med sommardäcken på vinden. Vet inte vad som hände med min mojo. GHelt bortblåst, anatar att det blir så när en blir dragen i näsan för andra gången på kort tid. Typiskt sånna där människor som bara är ute efter att utnyttja en... De tänker inte på konsekvenserna och hur ledsen en annan blir.

Jag lider av en sjukdom som gör att jag drar till mig dessa problem karlar och inte har ngåra känslor för de "vanliga" vaniljkillarna. Typiskt obra om du frågar mig. Som grädde på moset förlåter jag även dessa svin. För enligt mig förtjänar ju alla en andra chans. Tyvärr slutar det inte där utan blir oftast en trdje eller fjärde. Jag lär mig då aldrig. Eller kanske börjar jag göra det. Efter snart 10 år utav förhållande/dejtande...

Tur jag har Börje att hänga med. Har underbara kompisar men jag är inte alltid sugen på att prata. Men finns alltid här och lyssnar.


Typ så

Folk som är falska säger att allt är bra när det inte är det
Folk som är falska vänder rätsidan på gardinerna ut mot fönstret
Folk som är falska kör miljöbil och använder massor med hårspray

RSS 2.0