69an fyllde år

Utav diverse anledningar höll 69 fest. Salig blandning av folk och kulturella och etniska tillhörigheter. Trevlig tillställning och det bjöds på tårta, typ :) Ranglade hem runt midnatt. Min nya kompis Mats följde mig hela vägen hem, för han tyckte det var olustigt att en flicka som jag gick runt själv mitt i natten. Det var snällt av honom. Undra om han tog sig hem ordentligt själv?

Barskt uppvaknade av att mormor och morfar står i mitt rum och härjar om råttorna. My babies.

overandout

Jag vill bli sjuksköterska, Nu.

MK skrev ett fin inlägg i natt och jämförde W.Shakespear med mitt vals om sjuksköterska. Tyvärr försvann detta, datorn är inte samarbetsvillig. Dagens teknik, kan inte leva utan det kan inte leva med den.

Idag var det läkemedelstenta och eftersom jag är en sån tidsoptimist, eller optimist över lag, började jag plugga igår kväll. Det känndes lungt och jag tyckte jag hade läget under kontroll. Tyvärr sket sig den planen rätt ordentligt. Total kugg även på den här tentan. Känner mig nere, funderar på att prioritera om mitt liv. Vet bara inte vad som bör prioriteras upp och vad som kan prioriteras bort?!  Är nöjd med mitt liv som det är just nu. Inte mer, inte mindre.

Gick en sväng på stan idag med M. Vi hittade båda saker som var tvugna att köpas. Plagg som hängde på sina galgar och ropade våra namn, högt och tydligt. Jag köpte ett par byxor, svarta med två ben och en midja. Käkade lunch med M och mamma och pappa. Gött värre. Blev bara så ströd på de. Alltså personalen inte sällskapet. De sa att det inte fanns någon coscos eller pasta när vi köpte våra sallader, för de höll på och renovera köket. Men när pappa köpte sin, 40 minuter senare hade de minsan coscos. Dålig stil är vad jag har att säga om det.

Ikväll ska jag och leka i kollektivet. Jag har lovat fröken Plupp att jag ska var kalas. Får se hur det går :)

overandout

jaghartagitmittförstavenprov

Det var ingen lätt match att vakna i morse. Stöpplade upp när jag insåg att klockan var 6. Rumlade runt mellan väggarna på väg till toaletten för morgonkissning. Gick och la mig ingen. Min hjärna hade inte under några omständigheter startat. Den körde på autopilot hela vägen till badrummet. Lyckades iaf inte glömma nycklarna eller passerkortet idag. Vaknade väll först på riktigt när jag parkerade cykeln i cykelstället utanför sjukhuset. Upp och rappa. Sen har dagen bara flytit på. Klockan går så fort när jag har roligt, och idag har det varit roligt. Lyckades sticka hål på ett kärl hos en patient. Vilket gjorde mig lite nere och fick mig att känna mig smått misslyckad. Senare på eftermiddagen ordnade dock detta upp sig. Jag tog mitt först venprov, fick beröm och ett jäkla adrenalinpåslag.

Tycker att jag har varit duktigt, har lyuckats träna de senaste tre dagarna. Till och med haft sån dsciplin att jag tränat själv hemma. Satt och cykla i trettio minuter och sen utövade jag armhävningar och situp. Helt på egen hand utan att en svettig friskis och svettis ledare stod och herja i nått hörn. Jag vill lyckas komma i from till sommaren. Inte för beachens skull, det är mer ett plus, utan för ambulansens skull. Ska vara biff och klara allt som kommer över mig :)

overandout

Breaking my fall

Praktik igår. Rullade på som vanligt. Det är så kul att vara där. Min handledare sa det att jag ser så glad ut när jag kommer tillbaka ifrån en patient och har gjort någonting. Fånig som en barnunge, det är jag. Mormor ringde och berätta att hon ska in och operera in en sak på hjärtat som tar ekg och rytm under ett helt dygn. Jag tycker det verkar spännande. Det är väll en yrkesskada. Jag i ett nötskal. Senare under våren ska hon förhoppningsvis operera höftleden. Kanske samtidigt som jag gör min praktik i Lindesberg. Spännande värre.

Idag är jag ledig. Hur skönt som helst. Masa mig ändå upp tidigt i morse, men jag var nog mer död än levande. Gick och la mig så fort jag kom hem. Satte på en film på datorn och vakna när batteriet till datorn dog. Fick sova ett par extra timmar iaf :) Varje minut är värdefull. Borde titta lite på B uppgiften till skolan. Vore sjukt skönt att få det gjort, Innan den 18 mars helt. Nog för att det är tre veckor dit. Men det kommer bara säga svisch. Borde plugga till läkemedelsberäkningen också.

Det är konstigt hur en 120 säng blir skönare när vi ligger två i den. Bästa känslan som finns är när det är kallt i rummet och jag får krypa ner under det varam täcket brevid dig.

overandout

Fel låt vann

Runt lunch idag döptes Cedwin Elof. Allt gick jätte bra och han och mamma L var så fina så. Riktigt matchiga. Det bjöds på kladdkaka med hackad choklad i, chochlate chip cookies och bullar. Bullarna hade till och med lilla jag gjort. Inte illa. Kan inte utse mig själv till någon slags bullexpert på långa vägar. Vet många 60-åriga tanter som klår mig på den fronten. Men jag tycker det är härligt. Det tyder på utrymme för utveckling. Dopcermonin var jätte fin, lite lång tid att stå, men fin. Och C och L fick massa fina presenter. Det är sjukt kul med presenter :)




Nu är ju inte fallet så att någon har vunnit än. Jag tycker ändå att det var fel låtar som gick vidare. Det är så klart inget fel på EMD, bara att de inte är några favoriter av mig. Jag hade gärna sett Michael Rickfors i globen. Han hade en låt som det svängde om och som står för ett Sverige i Europa för mig. Samtidigt är det väll som min mor uttryckte det, det handlar inte om att representera Sverige utan att vinna skiten. Då är det tyvärr så att det är en hel del mainstream som går vidare. Det är mer än kul att Caroline af Ugglas ahr en chans. Sen om det är den bästa låten i tävlingen låter jag vara osagt, men det är iaf ett udda inslag i den försprakande kompoten som sveriges television skrapat ihop.

Jag har fått tränignsvärk i varenda liten muskel jag äger i överkroppen. Det tog på mig, det lilla jag gjorde i torsdags. Som det känns idag kan jag knappast påstå att jag gjorde lite. Jag var toppklass. Motiverad till tänderna.

Under kvällen har jag myst hemma med mor och far, morbror med. Trevligt värre. Ätit varma mackor och druckit pilsner. Smekte i mig några jordnötter innan jag gav upp hoppet om mitt forna midjemått. Ole och Stig H har även de fått varit med och myst. Klättrat runt och fått smaka på allt som jag ätit. Spännande och se vad de tycker om och inte tycker om. Inhandlade ett stycke hus åt krakarna idag. Det var till och med på det viset att det var mamma som förselog det. Hon som tycks ha bildat någon anti-grupp i vårt hem. Hotat med att mata dem med de blå kuberna hon ger till de icke-tama råttorna. De väcker mer känslor än man kan ana. Huvudsaken är att de ha det bra. Vilket jag hoppas. Äpplen var iaf ingen favorit på menyn.


overandout

Jag är en sjuk människa

Hela veckan har jag umgåts med sjuka människor. Hemma och på praktiken.
Båda mina, ja vi kan kalla de försörjare. har varit sjuka. Pappa med sin spondylit och mamma med min njursten.
Att min praktik är på kirurgen är bara ett plus, då detta ger oss yttligare sjukdommar att ventilera.
På praktiken har jag gjort en massa skoj, blir alldelles salig när jag tänker på det.
Det har varit att koppla dropp, spola infarter, ge sub cutan injektion, medicinering, omvårdnadsplaner och bladder scana. Jag ser fram emot dagen då jag ska stå på egna ben och innehar en massa cool information. Dagens lektion fick jag av en patient. Vet ni vad som utmärker en gentleman? Att han vet hur man spelar säckpipa med undviker det. As garv.

Lyckades komma med på Box-passet igår. Gav MK ett par sköna sving på bröstkorgen. Meningen var väll att jag skulle ha träffat mitsarna, men jag kan inte lyckas alla gånger. Även solen har sina fläckar. Det konstiga med gårdagens pass var att jag inte kände mig särskillt trött. Blev lätt chokad när de sa att det var final. Reda ? Kanske var det lyft-träningen på förmiddagen hos ambulansen som taggade mig. Klarade att bära 100 kilo nedför en trapp, samt på plan mark och ifrån lyfta ifrån marknivå. Ser fram emot sommaren så sjukt mycket :)

Idag har jag inte gjort mycket. Upp och handla med Janet i morse. Barnvakt, helt på egen hand åt C. Vi gick en promeand hemmifrån mig upp på stan. Åt lunch tillsammans med Janet på Bamboo. Sjukt gott med asiatsik mat och med friterad banan, I love It. Resten av dagen har det varit praktik för hela slanten. Kopplat dropp och hört på en massa skitsnack. Försöker att inte bry mig, jag känner ju inte personerna de pratar om men ändå. Tycker det är lite orättvist mot personen som inte är med att prata skit om. Blev paff när min handledare vände sig mot mmug och berättade för mig om hur hon såg på situationen jag befann mig i. Hon ansåg inte att det var något jag borde lära mig, utan snarare komma ifrån. No shit Sherlock.

overandout

Ett ögonblick i sänder

Första dagen på praktiken avklarades igår. De nio timmarna flög förbi i ett rasande tempo. Intrycken var många och efter ett dagspass känndes det som om jag hade varit där i en vecka. Det är sjuk (haha) roligt och jag trivs så. Inte den typ av avdelning jag vill vara på. Men inga större fel på den. Har gjrot en massa pill och plock med mediciner och hängt dropp. Bädda sängar och fikat.

Min kropp höll på att krash efter passet, släpade mig dock ut ur sjukhuset runt 4-tiden. Lyckades övertala min mamma om att jag behövde får vätska och få upp blodsockret. Blev en fika på Rosalis Deli. Mums. Jag tog tiramisu och mor käkade morotskaka. Den var grym. Insåg att jag aldrig har bakat det, så det får bli mitt nästa projekt. Blev hemma själv under kvällen, tog tag i skolarbete som jag skjutit upp. Satt och knepa och knåpa med det. Lagom till säsongspremiären av "House" kom mor och far hem. Det är en sjuklig fascination för denna serie som vi delar inom familjen. Mysig men sjuklig. Spontanbesök ifrån MK. Oslagbart spontant!

Ny dag, nya tag. Har inte helt kommit in i att gå och lägga mig kl 22 och gå upp kl 5. Det var dock lite lättare i morse. Även om tiden för uppstigning är utom all acceptans. Förstår inte hur folk kan klara en hel livstid, 40 år, med att göra så. Eloge till de! Dagen flöt på i vanlig takt, stressad med andra ord. Runt 12-snåret dök min pappa upp på avdelningen. Många tankar flög genom huvudet på mig innan han sa sitt ärende. Jag han tänka att han eller mamma hade drabbats av nått så det skulle vara tvugna att läggas in på kirurgen. Vilket skulle bli kompicerat på många sätt. Hälften av det var rätt. Mamma hade drabbats av svåra kramper under morgonen och blivit hemskjussad från jobbet. I samråd med pappa beslutade de att åka in till akuten och tur var det. En njursten på 7 mm är tydligen påväg genom hennes urinsystem. Samtidigt som jag tycker det är jobbigt att se någon av mina föräldrar sjuka är det en fascination inom mig som växer. Det är nyttigt och bra att ha sett symtomen , och skapa sig en klinisk blick.

Han inte mer än ta mig hem och äta så tvärsomande jag på soffan. Han inte ens se klart på det inspelade "Merlin". Och min ärthjärna till pappa (ibland) raderade filen, lagom till när jag vaknade och insåg att jag missat slutet. Attans! Efter någon timmes navelpet ska jag nog ta och sova lite. Är sjukt sugen på nått, godis?

Halli hallå låt bollen gå högt i det blå

Barnvaktandet på lördagen resulterade i att S sov över hemma hos mig. Mys pys kusiner i mellan.
Upp tidigt i ottan. Roadtrip till Karlskoga. Kräla, krypa och kråla - både högt och lågt.
Resluterade i utmattning och många blåmärken på nedre extrimiteterna. Lite sömn och mycket vila.

Första dagen på praktiken - check. Det var skoj.
Föutom det att den ligger på nionde våningen.
Jag jobbar på det, men är än så länge sjukligt rädd för höjder.
Har flera vittnen som kan intyga den brist på tillit till solida byggnader :)
Jag måste helt enkelt träna på det. Och nu har jag chansen i 5 veckor.

overandout


783 dagen i fångenskap

Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med dinglande saker. I morgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.
http://www.youtube.com/watch?v=pcNJEBgaaA0

Saker och ting går inte som planerat...

Idag var en lååång dag i skolan. Befann mig on location från 9 till 16. Har varit både bra och dåligt. Tyckte att första föreläsaren hade en tuff uppgift framför sig, eftersom vi hört om ABCDE en gång för mycket. Jag tycker dock att hon lyckades med bravur, därav applåderna. Världens bästa MK kom till skolan och luncha. Bortskämd värre. Nästan så jag börjar fnittra och rodna. Eftermiddagslektionen var dessvärre inte så upplyftande. Jag hade svårt att se hur det de sa var relevant eller ens intressant. Vi kan det där. Inget nytt.

I morgon ska jag klippa mig. Veckan höjdpunkt, eller förresten blir det nog halvårets händelse. Tycker synd om mitt stackars hår som hamnat i skymmundan gentemot andra förprioriterade ting runt omkring mig.  Borde göra en uppryckning vad gäller plugg i morgon. Vore skönt att kunna lägga lite bakom sig inför praktiken.

Jag sov bort min sömn innan kl 22

overandout

Jag är inte bitter

Om det av någon mystisk anledning har gått obemärkt förbi kan jag gladeligen upplysa om att jag har fått jobb på ambulansen till sommaren. Det är helt sjukt och jag hoppar glädjeskutt varje gång jag tänker på det. Detta är inte bara bildligt talat, utan det sker en förflyttning av 75 kg (kärlek) i uppåtgående riktning. Det är fortfarande lite ofattbart att jag gjorde ett oförglömligt intryck på intervjun. Blir nästan lite stolt och rodnar.

Har haft massa underbar KTC den här veckan. Har fått lära mig allt ifrån att sätta infart till att koppla dropp och hanter blod. Det känns för mig som att det är på riktigt nu. Inget tjaffs om att skriva arbeten eller granska forskningsrapporter. Det här är vad jag ska göra resten av min utbildning. Varför grips jag då och då av en känsla av panik? Är det kanske inte meningen att jag ska bära vita oformliga landstinget kläder? Jag kan medge att jag inte inger ett helt betryggande och förtroende ingivande intryck, med tanke på ovanstående inlägg :P Tyvärr känner jag en viss rädsla inför vissa moment. Även om min mor gladeligen berättar för mig om min brist på ödmjukhet, och överväldigande självsäkerhet (gränsande till självgodhet). När jag skulle ta blodprov idag (på en plastarm), hade jag skakningar i stil med Michael J Foxs. Då skulle jag enbart ta ett demonstrativt blodprov (på en plastarm), inte sticka en livs levande och reagernade patient. Det kanske inte var bright att ta studielån över öronen.

V kom och hälsade på mig i lilla Örebro. Vi är bara bäst som lyckades få ihop det. Vi åt apgod mat på stan. Kan verkligen rekomendera Saigon till er hunriga lyssnare. Billigt, bra, mättande och fräscht. Som V sa, det var som ett trevligt och fräsch Mc Donalds. Utan de hiskeliga vita, röd och gula. Supernice! Tog oss ut till Marieberg och båda gjorde värsta fynden. Jag kan dock bara tala för egen räkning. Hittade två klänningar mer as fin skärning och stil på. Är asnöjd. Inte nog med att klänningarna är fina att titta på (inte allra minst på mig :) ) utan det var priset som var det galnaste. 200 riksdaler gick kalaset på. Det är för mig ingenting med tanke på vad jag fick ut av det. Har lyckats fylla upp två galgar till i garderoben.

Tvinga M och Mo att umgås med mig, och äta mat tillsammans med mig. Såg mig själv som deras oönskade kärleksbarn. Deras fullvuxna 75 kg tunga oönskade kärleksbarn, men alla tänder och pågående finnutslag över kroppen. Gott var det med mat iaf. Han mysa med M.K drog lines ifrån "Hassan" och "Pippirull". Jag garva tills jag grät, det är stabilt.

Seriöst mys med kläder på i soffan rules.

overandout

Are you Lillien?

Hela helen har jag varit deppig, utan anledning. Vill inte vakna i morse. Ville inte gå till skolan. Det dåliga samvetet tog över, efter att C skickat sms och undrade om jag var på väg till mötet med AKA:n. Rusade upp och slog mig själv på båda kinderna, inte för att det hjälpte men i alla fall. Upptäckte när jag väll klampa utanför dörren att det var -2 grader och is-skrapar väder. Halt som as hela vägen till skolan. När jag väl kom insladdande på skolan på två hjul hade klockan hunnit bli 11. En snabb genomgång med AKA, fyra ögon och 8 dubbelhakor i mellan.

Eftersom helgen gått i moll, fortsatte jag den trenden med att fira min dödlighet genom att äta chokladkaka till frukost&lunch. Inget jag eller Anna Skipper rekomenderar. Tänkte att jag skulle glida ner under täcket en liten stund, bara för att det såg skönt ut. Samt kolla på "En riddares historia" ´, bara för att Heath Leadger är trevlig att titta på. Det hela slutade med att jag sov bort fyra timmar till av mitt liv. Älskar min säng.

Passiv stavgång med M i Oxhagen, Örebros medelpunkt. Stampade runt i en timme. Tog bussen upp på stan. Idag skulle jag får inkassera min födelsedags present ifrån M och S. Det blev drickbart och ätbart på Paco's och sen bio. Från början hade jag bestämt mig för att se "Benjamin Button", men det blev det inte. Dels för at t"Yesman" verkar vara en bra film och att vi skulle hinna med sista bussarna ifrån Järntorget. Jag är för snäll ibland mot mina kompisar :). Jim Carry är ett geni. Och hela uppläget runt filmer gör det till en succeé. Har inte skrattat så mycket, på evigheter kändes det som. Fylldes av positiv energi och ork att möta alla motgångar med.

Sova sängen. Igen. My preciousssss.

overandout

Keeps getting better

Och så kom den igen, snön. Precis när jag trodde det skulle bli sol och vår chockar vädret mig och det kommer 30 cm snö och sol i stället. Gav mig själv en välförtjänt sovmorgon. Vaknade runt 10.30. Gick ut och skottade och röjde undan snön ifrån uppfarten, infarten och fram till dörren. Tog några timmar. Det är kanske inte konsitgt. Men tänk vad lite snö kan göra!?

Fick tid över, även efter att jag petat mig i naveln en stund, och satte mig ner och sydde gardiner. Jag kom fram till att jag är värdelös på att sy, jag har inte tålamodet och precisionen som krävs för fem öre. Nu är det ju sytt i alla fall, med variernade resultat. Lite i onödan om det nu visar sig att jag får lägenheten på norr. Just nu vill jag inget hellre än. Det vore passa mig som handen i handsken, eller nått åt det hållet!

Insåg precis att det var nu i veckan som ambulansen ska höra av sig också. Belv plötsligt jätte nervös. Det konstiga var att jag inte var nervös inför intervjun, men nu känns det som om jag inte vill att de ringer. Är sjukt rädd för att få ett nej. Jag vill verkligen det här. Inget skulle vara bättre. Kan tänka mig att sälja min livemoder för att få jobbet.

Kom hem ifrån Kvarnen för en halvtimme sen. Var där och svettade ner deras golv, kan ha blivit en fläck eller två på väggen med. Tyvärr var det sämsta musiken, blev inge peppad alls. Och jag blev mest irriterad på ledaren. Var nått med henne som inte matchade. Låter nästan som min kusin. (Det är en kille som gillar mig, men asså, vi matchar inte - S. L 6 år). Missar gympan imorgon, för då har jag tänkt lösa in min present ifrån S och M. Det är inte fy skam att bli bjuden på mat och bio. Vars vi ska äta är väll inte helt spikat än. Men jag vill se Benjamin Button, eller Brad Pitt-dregelkopp som den även kallas. Tack för att ni finns, kvinnor!

overandout


Förloraren - eller den duktiga som inte vann

Omtentan gick inte hundraprocentigt som jag hade tänkt mig.  Det som stör mig mest med ovan nämnda tenta är det faktum att jag inte ska bli forskare. Inte ens i min vildaste fantasi så har jag tänkt mig att bli forskare. Jag kan inte se spänningen eller det roliga i det. Tycker det är jättekul att det finns människor som tycker det är givande och gärna jobbar så på heltid. Ingenstans kan det berättigas att jag måste pausa min utbildning eller inte vara kapabel till att fullfölja den pga att jag inte ser vad som är grounded theory eller innehållsanalys i en text. Jag kan knappast bli en sämre sjuksköterska pga av denna brist. Handlar inte mitt framtida yrke om närhet, förståelse för individen, omvårdnad av sjukdom och patient?

Såg "Bucketlist" med M igår. Börja fundera på hur livet kommer se ut när jag är 89 år. Har förthört mig lite bland överlevande släktingar, den äldsta är inne på sitt 90:e jordevarv. Förutsättningar för ett  långt liv är utstakade. I släkten har vi även diabetes, grav demens, alkholproblem, hypertoni, hjärtsvikt och cancer. Glädjeskutt. Gotta catch them all! Innan mitt förstånd ska jag skriva en lista över saker som ska gälla kringa mina insjuknanden och bortfall. Inga intuberingar, och görs det sker det på egen risk. Är det så att mitt hjärta stannar så stannar det av en anledning, återuppliva EJ, med andra ord. Men det hör väll också till ålderdommen, att indivden i säg förlorar sin rätt att utrycka sig utan att klassas som mentalt sjuk.

Det är Melodifestivalen på tv. En folkfest enligt vissa och en landsplåga enligt den andra hälften. Jag har nog inte riktigt valt sida än. Det är fascinerande tanke att massa människor i Sverige sitter och kollar på tv samtidigt. Lördagsmys är ju aldrig fel det heller. Att få dricka cola och krypa ner i soffan med täcket i famnen och datorn i knät. Bidragen sofar är väll under viss kritik. Eller bidrag nummer ett i hela tävligen var bra, hon kan sjunga och var söt. Kläderna var ett nedköp. Men det är ju möjligt att de kan norpa lite på den svindlande budgeten vi slängt in pengar på när vi betalt tv-avgift.  Bidrag nummer två var en ren och skär Jimmy Jansson kopia, men visst Alcazar-komplex. Jag och mor undrar när han ska komma på att han är lagd åt det andra hållet. Bidrag nummer tre, slow låt, konstiga toner, eller är det jag som är tondöv? "Rockbidraget" nummer fyra, upplyftande och klassiskt. Trevliga att titta på, men vaddå "motorn hackar" ? Bidrag nummer 5 är en jazzig och svängig bilåkar-låt. Plus att Emila är typ hur söt som helst att titta på. Att bidrag nummer 6 inte tröttnar, eller mer att Alcazar verkar ha gjort melodifestivalen till sin personliga familjetradition. Introt kändes som en ripp-off Ace of Base, eller är jag den enda som anser att det forna 90-tals bandet lever igen? Bidrag 7, klockren rakt igenom. Ingen kan gå in på scenen och se helt muppig ut i motoriken och komma undan med det. Bidrag 8 lät som en öststats låt alternativ Greklands bidrag i eurovisionsslager finalen. Inte riktigt hennes stil, kanske därför det funkar i tre minuter. Petra Mede är klockren som programledare, kan inte hon ta över äckel-Hannas jobb på trean.I like nunne kostymen som hon drog på sig efter Alcazar låten. Rakt igenom programmet bör hon överlämningar och introduktioner som hon inte gjort annat. Som klippt och skuren för det. Snälla låt det bli fler år, fler kanaler, fler program. Mer Petra Mede til folket.

overandout

Taggat

Carpe diem
Livet är för kort för att kastas bort
Vi har bara ett
Varför inte gå ut och leva det?


Idag har jag tränat på att sätta PVK och preop uppdukning
Det är så sjukt kul, sånna lektioner som gör utbildningen värd
Och det underlättar i ångest att jag tagit studielån över öronen :)


Min kusin fyllde år
Det bjöds på kalas och tårtor av alla dess slag
Smörgås tårta, och Ja jag tog tre bitar
Samt jordgubbs tårta med chokladinnehåll
Too die for, hoppas jag gjort mig själv tydlig ;)

Bengt, Det är Katla som viskar dig i örat. As garv


overandout

Jag vet..

I morse är jag helt säker på att jag vakna.
Det är så tydligt, men samtidigt otydligt.
Vart tog dagen vägen?
Senildemens AB

overandout

Hav förtröstan

Räknas det som plugg att inhandla chokladkakor och en påse blandat smågodis?

Tröst för mig är:
Kinapuffar: Därför att de är lätta att äta och att jag hört att choklad är bra när du när nedstämd
Vingummin: Min livslånga fascination över gelatin framställning. Plus att vingummin rules!
Döskallar (hallon/lakrits): Det är bra för själen med döskallar, och lakris är ju aldrig fel
Svampar (rosa): Har varit min favorit godis sen jag var liten. Det är trygghet om nått.
Sodapops: Bra att skylla surhet på sura godisar.
Sockerbitar modell godis: Skumgummi är lätt ätligt och sött.
Vingummin modell sura: Om vingummin rules är sura vingummin höjden av motgift.
Cocosprickar: Det är sött, choklad och kokos på samma gång. Lika med succé

Jag ska tydligen plugga till omtentan på lördag. Kanske bra om jag gör ett försök och slår upp böckerna framför mig
overandout

Tres bien

Trasig vecka. Allt jag hade att säga.
Men på nåt vis känner jag att jag behöver spy ut min galla någonstans.
Far min belv akut inlagd på Infektion. Han har spondylit på L4 och sepsis.
Tydligen är en det staphylukock aureus som smygit sig in i han.
Han är jätte pigg och känner inte av det, inte mer än att han har ont i ryggen.

Var massa lektioner som jag somnade på i förra veckan.
Vet inte vad det kom sig, sov bra om nätterna. Nästan iaf
Kan ju ha varit att allt detta med pappa samla sig och låg och malde.
Hade nog hellre fått en blindtarmsinflammation själv än att detta skulle drabba min familj.

Det är inte lätt att finnas där för mamma som är tar detta hårade än mig
Jobbigt att se henne så ledsen. Jag vill inget hellre än att kunna hjälpa henne.
Det är väll lite av mitt livskall att finnas där för folk som behöver det.
Sätter aldrig mig själv i första rummet.

Fredagskvällen flydde jag ivag till Västerås på
Bakade cupcakes med A. De blev grymma.
Kul att nått gick vägen iaf. Peanutbutter cupcake.
Förkröka hemma hos F. 15 personer delade på 16 kvadratmeter
Lulla hem till L och spelade RISK. Jag var när att vinna. Lovar!
Gjorde inget annat popade popcorn dock :P Gott var det i alla fall.

Bakisåt på Max. Har hört att det är nyttigt.
Rullade hem på E18 mot Pennybridge.
Fick tokdamp på hur det såg ut hemma.
Gick lös med dammsugare och skurhink.
Kanske var det bara ett sätt att inte behöva tänka på att situationen ser ut som den gör!?

Mys med matlagning tillsammans med M.
Grekiskfläskfile panna med grekiskt lantbröd och tzatsiki
Lyckat värre. M och resten av det "manliga" indivderna åt med god aptit.
Chill och kolla på körslaget. Tyvärr vann H.H
Ingen jag skulle ge mina telefonpengar till. Får träna på att acceptera henne på nått plan
Till efterätt blev det Straticiella, den hade de gjort bra på GB :P

Sovsällskap natten igenom. Mys. Ovanligt. Varmt.
Slö söndag med inte mycket uträttat.
Chillat hemma hos Klantis
Lagade wraps och kolla på Peter Pan.
Mys pys hade vi. Mycket värt.
Sitter och diggar musik med syster-yster.

overandout




RSS 2.0