Fredags mys

Var jätte ambitiös å satte alarmet i morse för att hjälpa min jätte morgontrötta pojkvän att gå upp två timmar tidigare än vanligt. Efter att ha pratat med honom somnade jag om å missade min första tvättid. Typiskt. Nu är iaf en maskin körd å jag har även hunnit dammsuga hallen. Lyxade till det idag med en sololöptur också. B man fick stanna hemma. Känner mig oerhört nöjd med att jag avancerat till 6 km, dock gick det tungt idag. Det ska jag inte sticka under stolen med.

På kissrundan med B så cyklade en man om oss. En man som hade sina tajta jeans alldeles för högt uppdragna. Trodde nästan att han cyklade ifrån högvattnet då jag kunde se överdelen av skaftet på hans tubsockor. Haha. Classic. Å inte satt jeansen smickrande över röven heller då dem var uppdragna till armhålorna.

Ikväll blir det grill i afolfsberg. Mysigt värre. Har dock inget att ha på mig. Ångest. Å sen har jag inte bestämt mig för om jag ska överraska L. Han har ju sagt att han inte är mycket för överraskningar.


Vad hände?

Dagen regnade bort. Jag å B har inte gjort ett dugg. Han har inte varit sig själv sen helgen, ej ätit å bara sovit. Matte orolig för djurets skull.

Pappi ringde idag å hade tråknyheter. Farfar hade syncoperat (fallit ihop utan förkänning) å då råkat befinna sig i ett älgtorn 3 m upp. Gubben föll då ur trädet å vaknar 5-10 min senare på backen. Har efter det ont i nacken och i armarna å i revbenen när han hostar. Han har synliga skador på armar å ett skrapsår i huvudet. Men tror ni han vill åka in å röntga sig? Nej då det är ju onödigt tyckte han. Dem kanske inte ens tar emot en. Så där har jag varit idag å kollat läget å förmanat att han behöver åka in, då mjälten eller någon kota kan vara skadad. Huah på tanken vad som kan hända. Till råga på allt behöver han då en pacemaker å har sedan tidigare svårinställd diabetes. Woppdido.

Jag har iaf lyckats laga mat å gått en kort prommenad med B. Å så fick jag ett långväga samtal från Afghanistan idag. Snart är hon hemma!

Nä nu vill jag ha cheescake!


En helt vanlig midsommar

Hur börjar jag? Anlände till tofsö glad i hågen. Bjöds på härlig beercan chicken, en öl uppstoppad i rumpan på en kyckling. Kan inte bli annat än succé.

Midsommar spenderades på sävö. Det var 8 svenskar, 8 engelsmän och 2 hundar. En av engelsmännen slog sig illa när vi dök från klipperna. Jag fick agera sjuksyrra, åka sjöräddningsbåt och träffa Nyköpings ambulansen för att slutligen åka tillbaka med en tejpad underläpp på britten. En grym solnedgång med bl.a. Små grodorna å slagsmålsklubben dansandes runt fruktbarhetssymbolen. Lovely. Livet.

Vad gjorde ni?


Komatos

Har inte gjort något den här veckan, det känns inte som det iaf. Sprang i måndags och idag. Gått kissrundor och en långpromenad med hunden. Tycker seriöst synd om honom. Vi har varit äckligt inaktiva den här veckan.

Var ute och käka i måndags med tjejer, trevligt och mumsigt
Onsdags blev det lite bio juhe, Prometheus. All SiFi jag behövde för i år. Kanske lite MIB också ifs
I torsdags marknadsafton som beskådades ifrån Bishop och avslutades med vattenpipa hos L.M
Idag blev det all in med krafterna. Dem som legat på spar hela veckan. Det blev frukost på Caparol (svergies trevligaste färgbutik), en tur till Marieberg för förnstershopping, en liten löprunda på 6 km (som förövrigt är pb och jag är sjukt stolt att jag orkade).

Taggad inför en helg på jobbet. Kuuuuuul!

Snart sommar, så halva styrkan får semester, det märks att dem är taggade redan nu :) Spritter i benen!

BORÅS levererade

Tack för en helt fantastikt intensiv suparhelg. Jag gillart. Vart så nice att få komma ner till er, vet att jag sa det tusentals gånger men kan säga det tusen gånger till. Det var göööör bra. Hade en sjukt rolig utekväll på kåren, trot eller ej. Var nog för att L.L och V bjöd till och spela beerpong. Jordens äckligaste suparspel, iaf om det görs i en skitig studentloka. Jag och L.V hade iaf jätteroligt. Många skratt med och åt varandra. Vet inte vem som var mest lost på västkusten: strömmingen eller studenterna... Enough said!

En helt underbar helg iaf, som kommer upprepas under sommaren! Göööööööör bra!

Tusen tusen tack!

Sen att min kamera bestämde sig för att fucka upp det var ju mindre kul, men va fals...

RSS 2.0