Å vintertid var är du, vintertid?

Lugna sköna kvällar på jobbet. Toppen när barnen får vara friska på helgen! Inte meningen att man ska behöva missa Idol och Så mycket bättre. Jag får iaf betalt för att missa det. 

Har ett I-landsproblem: ställer mobilen om sig själv eller måste jg göra det manuellt? Man vill ju gärna inte bli snuvad på den där extra timmen som man nu är så nära att få? Å nej, jag tror inte att lösningen är att någon skall ringa och väcka mig.. Känns inhumant. Mot barnen!
Well i värsta fall är väll jag 1 timme förtidig på jobbet!

Och i morgon komme sambon hem. Vilken lycka. Inte så det pirrar men ändå trevligt!

Gräs?

Bakade bullar i torsdags. Mums! Gräsänka hela helgen, å inte ens Bman att trösta mig med. Känns jätte ensamt. Jobbat idag, det var kul. Sprang 6 km idag. Det var sjukt peppande. Kollat på ladder 49 och bölat läppen av mig. Alldeles salt om kinderna nu. Sorgligt värre!
God natt dagboken!

Tanthornen kommer fram

Två störningsmoment i min tillvaro

1. Människor som envisas med att ha blinkande cykellampor ( både fram och bak ). På min tid hette det att det endast var utryckningsfordon som fick framföras med blinkande ljus. Och det ligger nått i det. För det är j-ligt irriterande och ett störningsmoment i min annars prickfria tillvaro ( skarvar sanningen lite ). Å tänk hur många stackare som faller ner till marken i ett krampande anfall. Å får skämma lorten av sig pga pinsamheten som uppstår, till följd av att "du" måste just ha ditt blinkande ljus på. Skämmes!

2. Och dagens största hat eller förvåning och irritation riktar jag till alla människor som går med hörlurar och pratar i telefon. Inte till de som man förr trodde gick och prata med sig själv ( ni vet ). Utan till de som faktiskt har ett headset men ändå envisas att hålla upp telefonen framför ansiktet och samtidigt prata i micen på headsetet. OMG! Ni får måla upp bilden själva om ni har svårt att relatera till mig. 

Höstrusket

Det som hitintills har varit en höst att ej kunna yttra ett ont ord om har som på över en natt förvandlats till sin gråa och regnigt kalla kusin. Huah! Fryser lorten av mig dygnet runt. 

Tur jag har en het karl som värmer upp mellan lakanen innan jag kommer hem från nattjobb. 

Som nyblivna lägenhetsägare, eller skuldägare ( beror på om vi ser halvtomt eller halvfullt på det ). Lever vi ett halvrosa liv med fluffig soffletande tillvaro. Lövely. Känns också rätt i tiden att göra något vuxet. Både för mig och för oss. 

Vem vet vad som hände här näst?

Insomnia

Vem beställde detta? Inte jag. Ligger vaken och vrider på mig. Försökt alla knep i boken men lyckas inte somna. Befunnit mig i detta inte-tillstånd i 5 timmar snart. Sambon är klubbad men jag uteblev tydligen. Huvudet känns tungt och ögonen trötta. Men själen får ute ro. Är det nått jag har gjort eller inte gjort? Hmm... Lite grubbleri är det allt. Kugghjulen snurrar men jag tror åt fel håll, eller åtminstone inte i varandra. 

Sålde Babsan idag. Jätte vemodigt. På ett vis skönt men på ett annat tungt. Min älsklingsbil, min drömbil. 

Ge mig styrka



RSS 2.0