Zoologi

Igår åkte jag och Stoffe till Kolmården. Perfektväder och perfekt mycket folk, dvs nästan inget folk alls :) Vi såg björnungar och dräktiga delfiner, som skulle ha ungar vilken dag som heslt. En värdelös Marcoolio show och en massa andra coola djur. Åkte på Safari med bilen, och kan ju berätta för er intresserade att strutsar tycker om blåa SAAB. Ha. Hela dagen var väldigt värd och mys, hade med oss picninc. Kunde inte ha varit bättre. Skönt att komma hem på kvällen. Idag ahr vi hälat på släkt i Arboga. OCh efter mcyket om och men så sitter jag coh moffar godis och kollar på X-men 2, också väldigt värt!

overandout

Dryg dag

Har inte haft någon lust att göra någonting alls idag. Bara suttit och funderat en massa. Kom på när jag såg Kill Bill att det hade varit coolt om jag någon gång i livet lärt mig att sparaks och slås och överleva. Förstå va coolt om jag kunde slå mig ur vilket situation som heslt! Att aldrig känns sig i underläge och alltid se en väg ur alla knepiga situationer!

Stoffe sa en kul grej häromdagen. Han hade läst om en kille som jämförde bloggare med 14 åringa tjejer. Först är de i skolan hela dagen med sina kompisar, sen riunger de kompisarna när de kommer hem och berättar vad som hände under vägen hem och vad de har hunnit gjort hemma i 10 minuter. Senare på kvällen bloggar de om hela sin dag och vem som sa vad och "bla bla bla", så att deras kompisar kan läsa om det i bloggen. Kände mig en aning patetisk men tyckte samtidigt att det var lite roligt.

Sex and the city på tv

overandout

Jag är kär

Har gått och blivit nyförälskad
Pirrar i magn så fort jag hör hans röst
Blir aldelles knäsvag när jag tänker på honom

Eller jag ska väll säga de
The Killers i mitt hjärta

overandout 

Äntligen

Jag har klippt mig
Första gången sen 10 December 2007.
Det var mig på tiden!


En vinare som slutade med skavsår av Tomas Ledin

I fredags jobbade jag min sista dag på jobbet, iaf offeciaellt. Är ju ifall det blir några extra inhopp men vi får se. Var tvungen att bjuda på någe annorlunda på jobbet eftersom det var sista dagen. Kunde ju inte gärna göra kladdkaka eller pavlova eftersom det redan har blviit gjort. Så jag svängde ihop nå eget. Känner mig lite nöjd med min hallonpaj med marängtäcke. Riktigt god och riktigt lyckad. Det som fattades var lite vaniljglass till. Jummie! Flög med lätta steg hem till älskligen. Som jag för ovanlighetens skull hittade i kallingar framför datorn. Ha. Semesternörd! Blev till att duscha och fixa mig eftersom jag skulle och träffa V för en vinare. Vi satt hemma hos henne och drack upp en flaska rött. Drog vidare till M och avslutade med en flaska vitt. Ut på Hantis och fiskade upp lite cider. Ha. Och en E. Blev kebabfiest hemma hos V efteråt med handboll ifrån Asien. Rullade hemmåt runt halv fyra, har jag för mig. Somnade gott och vaknade torrt

Lördag morgon blev lite förskjuten efter en så sen hemkomst. Vaknade 11.30 vilket känns som att halva dagen har gått. Diskade och lagade mat och så var det dags att gröa sig i ordning igen. Gav det inte lika mycket ansträgning som gårdagen, men snygg blev jag nog. Ha. In till Örebro med tåget för att träffa J och E. Mys pys hemma hos E och M. Alltid lika galet. Tydligen är M gravid så de två ska också ha barn snart. LoL. M är en man ifall ni inte visst det. Eller han uppger sig för att vara det iaf men jag börjar tvivla. Fördrinkar blev det iaf, värsta groggkungen. Ha. E hade köpt världens snyggaste byxor och toppar och skor. Puddingen min! Drog vidare till I för lite snack och en öl. Upp på stan och se på gratiskonsert. Kommer upp lagom till halva Veronica Maggios framträdande. Vilket inte gjorde mig nått, hade nsätan till och med sluppit henne. Ha. Vincent var kung iaf. Gillar hans stil och musik. Lagom nu hade vi så ont i fötterna och i höfterna och ryggarna och värst vare för J. Fan tio kilo bebis hängandes på magen. Vi härdade ut en timme med Tomas Ledin och sen beslöt vi oss för ett depå stop på Donken. :) Hem till J och mös med godis och film. Kände hur ögonen inte ville som jag. Somnade ovaggat på J extra säng.

Imorse åkte jag tåg hem och nu sitter jag här med mjukiskläder och hungrar snart ihjäl.

overandout


2 dagar kvar

Kan knappt fatta att hela sommaren har sprungit ifrån mig
Nyss var det midsommar och jag började jobba
Nu har jag två dagar kvar utav mitt vikariat
Är blandade känslor
Ni som läst några utav inläggen vet vilka ärthjärnaner jag ahr jobbat med
Men så finns det dem där gulkornen som man inte vill släppa
Förhoppningsvis så får jag komma dit fler ggr och vara vikarie
Typ när Ulrika är sjuk och det är helg för då jobbar jag med Lorena och IngMarie
Dreamteam for the win

Ha bara jobbat och varit och handlat idag
Kul med storhandlingar som går på 350 kronor
Helt sjukt
Innan vi kom till kassorna hade jag varit orolig för att mina 900 inte skulle räcka
Men det kan ni fethajja att de gjorde. Älska Willys

Ska mumsa i mig choklad
Älskar på sätt å vis att ha mens - man har en jävligt bra ursäkt att äta choklad!

overandout

What goes around comes around

Jobbat idag
Var så ovärt. Fattar inte att ordinarie orkar trash talka mig på sista veckan. Helt otroligt. Eftersom jag är Madde kan inte hon göra det utan Ulrika fick så snällt fylla hennes plats. Först så undrar de varför jag städar micron och kylen. Förklarar att jag gör min veckosyssla nu så att kylen är ren till maten för tre dagar frammåt kommer och ska ta plats. Sen undrar Ullis ifall jag är medveten om att jag har ett rum att städa. "Jo tack det vet jag och det var precis vad jag hade tänkt göra nu" Ullis replik " Jaha, för det hade ju inte blivit städat förra veckan". Men gud tror hon att jag är helt inkompetent. Jag vet mycket väl att man har ett rum att städa. Inte första dagen på sommarlovet jag är där. Haha. Det är ju inte som att hon bitchar på Susanne att hon inte gjort sin veckosyssla på 7 veckor. Nej juste, hon är ordinarie och behöver inte veta sånt för de kan ju sånt. Till skillnad från inkompetenta jag
Nästa pik kommer när jag ställer in maten för värmning och håller på att starta spisen för att värma såsen och koka potatisen. Då var inte det bra för det var på tok för tidigt. Klockan var ju bara kvart i elva och de äter ju inte fören 12.
"Fine då stänger jag av spisen".. Fem minuter senare startar hon spisen. Gaaaaaaaaah! Håller på och städar rummet jag har ansvar för då kommer shinou och undrar ifall jag är klar snart så hon och jag kan ta upp en boende.
"vadå kan inte Ullis hjälpa dig?"
"Nej hon håller ju på i köket"
Och vad fan gör jag, rullar tummarna? Bestämmer mig för att ta ut min rast eftersom ingen annan verkar vara intresserad av liknande. Kommer tillabka ifrån rasten
Ullis - Var det du som ställde in maten?
(måste tillägga att Ullis var med i köket och stod två meter ifrån mig)
Jag - Ja det gjorde jag
Ullis - Ja för skinkan ska serveras kall, så den ser lite konstig ut nu. Haha
Jag - Jaha, där ser man då har jag lärt mig något nytt. Det är inte lätt att veta vad som ska vara varmt eller kallt.
Ullis - Det stod på förpackningen.
Men gud kvinna är det så svårt att öppna käften. Hon visste lika väl som jag vilken mat det var Då kunde hon kanske ha hintat att det skulle vara kallt delvis när jag stoppade in allt. Morr! Runt lunch kommer det en tjej som ska gå brevid och lära sig avdelningen för att kunna rycka in vid sjukdom Då sägger Ullis "Du kan gå med Jessica hon kan berätta om allt för dig". Bara det att Jessica höll på att fråga mig en massa om de boende för hon visste inget eftersom hon inte varit på våran sida på hela sommaren, först i förra veckan. Är jag helt inkompetent eller vad är det frågan om?

Har iaf varit till Fellignsbro och ätit gott. Stoffe tog hål i öronen, får se vad det blir av det. Han ska ju ha läkeringarna i 7 veckor, vilket jag tycker är jätte kul för han trodde att man hade dem i typ 1 vecka. LoL
Har slöglott på tv hela kvällen sen vi kom tillbaka.
Så en brittisk dokumentär om människor som hade problem med fisar. Störtlöjligt.
Har fått min dagliga dos av sex and the city också. Så nu är jag nöjd
Tillbaka till jobbet i morgon och slåss med vilddjuren

overandout

Måndag

Gick upp kl 6 i morse
Och lyckades ändå strula till mitt besök hos barnmorskan Ha
Så jag har varit vaken sen 6 helt i onödan.  LOL
Har tvättat idag. Hade lika gärna kunnat ställt in tvättitiden
Men eftersom jag ändå var vaken rakade jag ihop lite grejer som behövde fräschas till
Våran dammsugare har komit idag. Var lite problem med strömsaldden bara
Den är anpassade för amerikanska elregler och uttag
Vilket inte passar in i våran svenska lägenhet
Gjorde pannkakor på kvällen och vipsgrädde
Så sjukt gott och så värt det.
Nu är det Alot like love på 9
Ashton när han är som bäst
overandout

Kan själv

Ingen ska få säga åt mig vad jag kan och ite kan göra
Jag är tillräckligt gammal för att veta det själv
Man får göra fel ibland!
Ingen bestämmer vilka jag ska umgås med
Det väljer jag helt själv

Öl+Pizza=Sant

Lördag började soft. Mys hemma med frukost och tvspel i soffan
Bar iväg till storstan för att hjälpa Janet att packa upp flyttkartonger
Pitstop hemma hos mor och far för att få mat
Sen fylldes eftermiddagen av damm, flyttkartonger och säsongens godaste paj
Den hade du gjort förbannat bra Janet
Är så kul att se magen växa och växa på dig!

Hem till Köping för att fixa
Eller iaf fräscha till mig
Hinner knappt ut ur duschen så rullar  folket in
Alex, Johanna , Malin, Jens och Klint
Vi käkade pizza och drack öl
Allmän tillställning i lugnt tempo

Sen någon gång i natt fick jag gå coh lägga mig
Så värt var det!

overandout

Friday Iam in Love

Så skönt med helg
För det betyder att det bara är 4 dagar kvar för mig att jobba
Kommer inte kännas som någonting
Saknar dem redan på jobbet. Nästan
Nu är man på gränsen till konkursad igen
Studentlivet på en pinne
Blir för mycket spontana utgifter för mig
Jag har på egen hand lyckats konstatera att kreditkort inte var något för mig
Springer iväg alldeles för lätt. *smäll på fingrarna*
Älsklingen har avverkat sin första semestervecka
Och han har väll i princip suttit vid datorn hela tiden
Känns som jag lever ett liv han inte är delaktig i
Men det blir väll så med icke delade intressen
Jobbade itne ihjäl mig idag- Även om morgonen blev stressig
Två ordinarie var borta så jag var den erfarne kvar.
Bara att drilla okunniga vikarier. känndes inte bekvämt att styra människor så
Men va fan ananrs hade ju inget blivit gjort
Annars hade gamlingarna fortfarande sovit :P
Såg på världens mest långdragna men samtidigt spännande semifinal mellan Frankrike och Sverige
Känndes som Hawai tennis som bara spelades framoch tillbaka
VArannat poäng åt Fr och vartannat åt Sv
Efter 4 h och x min så tog Sv ändå hem det
Helt otyroligt vilken match det var tundtals
Mest vann väll Fr poäng på Sv dubbelfel. Vilket säger mer om Fr spelare än de svenska
Är förbanant rastlös. Behöver göra något nu så det blir nog till att stöda lägenheten inför ölkvällen i morgon
Pizza och Cororna med Köpings maffiosos

overandout

Sjuuk

Var så sjuk idag så jag kostade på mig att sjukanmäla mig
Det var värt det. Eller jag ahr ju inte sett lönen än, men jag hoppas det var värt
Mår bättre nu iaf, i morse var det bäver för hela slanten

Idag ahr det inte hänt så mycket
Glott film och varit och druckit kaffe
Shoppat på ÖB också
Så värt pengarna


PARFAIT!

overandout

6 dagar kvar

Vaknade i morse och hade ingen lust men någonting.
Inge nummer hitta jag för att sjukanmäla mig heller
Livet sög helt enkelt kl 6 i morse
ÅKte till jobbet iaf
Har rullat på som vanligt
Förutom att jag varken hade någon röst eller ork
Känns att det är sista rycket som görs nu
Har bara 6 arbetsdagar kvar. Sista dagen är fredag nsäta vecka

I helgen så ska jag in till örebro och glo lite.
Eller nej jag ska hjälpa linn med pysslet efter att hon har flyttat
Och på kvällen kommer folket hit för att dricka bärs och käka pizza
Blir guld värre. Ska bara hinna städa till det också

Ska bli ruskit skönt när skolan börjar
Även om det har varit skönt i sommar också
Skönt att veta att man inte behöver plugga när man ommer hem
Men samtidigt saknar jag det
Vilket jag tydligen inte är ensam om att göra

Nu ska jag glo lite på Leila Bakar
Se ifall hon gör nått smarrigt

overandout

Dagens klipp

Var och handlade förut. Hoppade in på ICA för att köpa potatissallad. Där hade dem dagens klipp
Köp två ICAs egna potatissallad för 25 kr Ord. pris 12.50. Haha Sicket kap :)

Har även tvättat idag, vilket är lika givande varje gång. Trist med saker som man vet att man snart kommer få göra igen.
För övrigt vetande är jag så sjuk att det på riktigt är synd om mig. Har inte varit så här sjuk på länge. Näsan rinner och kliar och är allmänt i obalans. Halsen svider och kroppen är slö. Det är förbannat synd om mig. Och inte hittar jag lappen med numret för att sjukanmäla mig. Så jag msåte gå till jobbet i morgon. Det är på riktigt synd om mig!

Finns fler det är synd om. Janet jag älskar dig!

overandout

Lördag-Söndag

Gårdagen bestod av
- Komma hem och finna min karl framför datorn iförd kallingar
- Känna gårdagens synder, och slå sig ner i soffan för att relaxa
- Höra ett konstant tjat ifrån magen att den vill ha mat
- Laga fläskfile och pommes med hemmagjord sås
- Äta och må gott!
- Duscha och göra sig trevlig
- Plocka ihop massagegrejjerna och bege sig mot Fellingsbro
-Massera moster
- Äta kalkon och kräfta. Dock inte samtidigt
- Löka i soffan
- Äta äppelpaj coh vaniljsås
- Natta Robin
- Åka hem till Köping - och för första gången på 43 timmar lägga mig i min säng

Idag:
Sov som en klubbad sälunge till klockan 11 i morse. Var så skönt att få skeda hela morgonen igenom. Hände väll inte överdrivet mycket idag. Legat och glott på tv större delen. Kollade på film. Stoffe fick för sig att vi skulle äta McDonken, och jag är inte den som är den. Somnade på soffan efter en sockerkrasch. När jag vaknade bestämde jag mig för att möblera om coh städa lite. SToffe tittade bar på mig och sa att jag fick göra vad jag vill, även om klockan är lite sent för att möblera om. Ha. Lagade lite mat och åt. Belv lax och tagliatella. GottGott. Nu är det film och sedan bums i sängen. Mådyr till jobbet i morgon. Tyvärr!

overandout


Västerås City

Efter jobbet hetsade jag till tåget.
Skulle ju vara hos Linus och Victoria på kvällen.
Anländer något sur (pga regnet) till Västerås
Går upp mot centrum
Bestämmer mig för att busa till det och gå in i affärerna
Mycket mysigt och trevligt
Skönt att gå själv
Då får man titta på vad man vill så länge man vill
Hittade en skjorta som mamma provade när vi var i Stockholm
Men som hon inte köpte för den inte fanns i rätt modell
Men i Västerås finns allt :)

Så slutade mitt kreditkort att funka, hur pinsamt som helst
Men men, ska ringa till banken och klaga och säga att dem lika gärna kan avsluta det
Leder enbart tilll dåligheter!

Hemma hos Linus och Vickan blev det ingen middag
Utan Fredrik slängde ihop lite stekt korv och makaroner
Mumma värre, även om man fick sparka han i arslet för att det skulle ske

Efter en del turer till affären började folk droppa in
Vi lekte "Jag har aldrig leken" och kände oss som 15 igen
drog ut runt elva, promenerade hela vägent ill Sjökrogen
Nice, häfftigt med en krog så nära vattnet
Dock inte lika praktisk som Frimis
Inte lika stort ute dvs
Fyllekäka på McDonken
Kom hem till de igen och lutade sig ner i ett av soffhörnen
MITT SOFFHÖRN!

Kontentan av gårdagen är:
Att Vickan och Linus har förlovat sig
Att sjökrogen är 3 toast
Att Alex ska få IKEA att göra en kudde som är som mitt as
Ha

Hemma igen. Törstig så in i....
Känner att gårdagens alkhol sipprar genom porerna
Dags att dusha!

overandout

Mjäbb

Tycker om min abretsplats. Det är stoj varje dag, blandat med allvar.
Jag har numera inget personamn utan är bak-flickan. Ha
Bara för att jag bakat nästan varje dag jag har vairt på jobbet.
Det vill säga mycket. Med tanke på mina 157 timmar förra månaden
Det är bara 9 dagar kvar nu att arbeta.
De andra slutar i morgon eller i helgen
Och är arbetslösa på måndag. Jobbigt
Minns inte hur det var eftersom det aldrig hände mig
Fortsatte bara efter mitt första sommarvik

Längtar till skolan. Är det fel?
Det var evigheter sen man såg alla
Har bara träffat Emma 2 ggr på hela sommaren
Och Sara har jag bara träffat 1 gång
Vilket är alldeles för liten dos för mig
Måste få mer!
Jag saknar att åka tåg varje dag också
Det är verkligen mysigt att pendla, iaf för mig
Älskar att åka tåg och att titta på människor
SKa bli så skönt med rutiner igen
Riktiga så man hinner träffa gubben lite!

Ska till V-ås på frdeag. Röja runt och göra stan osäker
För Linus och Victoria har förlovat sig
Vilket verkligen är på tiden. ;)
De ska bjuda på mat och gott.
Myspys, fast en del människor man inte har en aning om
Alex ska dit iaf så det blir ju röj
Gick ju bra när vi skulle åka rutchkana förra gången vid Donken

Nej nu måste jag göra någonting

overandout

Slutet är nära

11 arbetsdagar kvar. Vart tog sommaren vägen?
Är lite avundsjuk och samtidigt ledsen i ögat, för den här veckan är sista veckan för alla vikarier.
Sen kommer alla ordinarie tillbaka. Visserligen är det två som går på semester, igen, så jag blir kvar
Men dagarna kommer inte gå lika fort som dem har gjort med Sofie, Nikki och Mio. Så himla underbara.
Garvar hela tiden. Idag vek vi oss dubbla. Mest för att jag är värsta geeken men det bjuder jag på.
Vi sjung på barnsånger samtidigt som vi la dem gamla efter lunchen.
Och så började vi sjunga på "Trasdockorna". Och när jag skulle förklara för tanten vad det var för nått vi sjung så säger jag: "Det är en tecknad serie för barn, ritad av fransak tecknare". Nikki undrade: "Hur kan du veta det, har du typ efterforskta på trasdockorna?" Så jag svara henne: " Nej, men det ser du i eftertexterna"... Sen dog vi av skratt. För vilken femåring är intresserad av eftertexterna. Ha. Så kul har vi på jobbet.
Och vi har kommit på att jag försöker feeda alla andra för att slippa gå ner i vikt, det är enklare om alla andra går upp!

Nu ska jag njuta av att vara ensam hemma och att jag är ledig i ett par timmar :)

overandout

1 , 2 , 3 ...

Nu var sista helgen gjord för sommaren.
Känns riktigt bra, inga mer delade turer eller släpsöndagar
Enbart dagar och kvällar ie veckan kvar.
Och dem är inte många heller
13 stycke har jag för mig att det är nere på.
Börjar se ljuset i tunnelen.

Hade delad tur idag.
Var tvungen att lyxa till det
Så jag bjöd på pavlova med hallon på till frukost
Inte den nyttigaste frukosten
Men den godaste!

En av våra tanter snurra till det ordentligt och fick nästan en panik attack
Hon hade fått för sig att hennes gubbe hade glömt bort att han var ansvarig för en annan boende
Och hon drog med isg honom ut på en jakt efter den försvunna boende
Var i chocktillstånd när hon hittade personalen (mumsandes på pavolva)
Förklarade sin situation och bad om ursäkt för att hennes gubbe hade tappat bort en boende.
Helt absurt! Hon hittade den boende till slut och undrade varför han satt i sin rullstol på rummet?!
Det är en fråga vi alla ställer oss varje dag efte frukost. Haha

Man ser ju hur man kommer bli till slut iaf. Om man inte redan är där vill säga!

Det blev kebabrulle till kvällsmat idag. Så gott
Men nu måste jag ta tag i mig. Får inte falla ur
Har gått upp 5 cm runt midjan på en månad. Inte OK.


Orkar inte slösa tid vid datorn

overandout


El Stockholmo

Mor och jag tog shoppingbussen till Stockholm
Resan i sig är ju en upplevelse
Alla samtal man vill höra och som man inte vill höra
Herregud vilket tjatter det var på vissa

Klev på två unga tjejer i Arboga
Som pratade nonstop och högljuddt
Diverse bekymmer dem hade:
"Ifall dollarna var tillräckligt hög för att hon skulle växla in sina 100 dollar"
"Att hon skulle ha pratat med sin moster som bodde på östermalm och att sova där, vilket pucko hon hade varit som inte tänkt på det"
"Att hon alltid hade sånnt behov av att svära så fort hon hade varit i en kyrka ' typ licksom helvete nu svor jag igen, fan också'"

Eller mamma och hennes 9 åriga son som klev på i Örebro
Mamma: Det är går bra att köpa den om du verkligen vill det. Så länge du betalar för dig så du lär dig värdet av pengar
Sonen: Jo det hade jag tänkt
Mamma: Eller så kan du önska dig den utav jultomten
Sonen: Men mamma jultomten finns ju inte


Mamma och jag rusade runt i Stockholm. Hetl underbart. Men det räcker gott och väl åt mig att åka dit och sen hem. Har inget behov av att bo i en så stor stad. Mycket prideflaggor var det. Men det är ju förståligt, men tanke på vald vecka att resa upp dit. Handlade för 1800 inkl mato ch fika och resan :P Ujuj, men det var det värt. Hittade världens snyggaste skjorta på TOPSHOP så värd 400 !

På hemresan satt det en äldre man framför mig på bussenm. Som väldigt respektlöst vräkte bak sin stol och la sitt äckliga huvud för att sova mot fönster rutan. Så när han vaknade var det en enda stor fettfläck efter han. Och att busschauffören sa åt oss alla att fälla upp stolar och matbord efter oss var inget som han förstod. Hade inget benutrymme på hela vägen. Tack så förbannat mycket!

Om ni vill mig nått finns jag på Hagaberg fredag tom söndag!

overandout

RSS 2.0