28/7

Pula är tyligen ett snuskigt ord, tillsammans med pömsig och muffla. Kom ihåg detta att ni ej missbrukar dessa ord i det ofentliga rummet. De är i klass med mutta. Vilket enl vissa är snudd på svärdom. Sen att det kvinliga skötet har många namn - som ett kärt barn. :)

Tvättas och hängs tvätt. Ska tydligen få laga mat å gå ut och gå. Är inte jag en lyckligt lottad. Ha!

Bra att det finns bra musik. Som för övrigt är en av de grejjerna jag ängnat mig åt på mina lugna stunder i natt. Dock var det först vid 04 som vi satt ner allihop och mös. Inte för att vi haft stressigt bara att det har funnits å göra hela natten. Men det är skönt för då går tiden mycket fortare och en får gå hem och sova. Var vaken 23 timmar föregående dygn. Det är ju insane. Eller det som är insane är att jag kunde vara så pigg som jag var i morse. Lugn och samlad. Harmonisk licksom. Mår verkligen så mycket bättre än jag gjorde förra veckan. Tack för att ni som brytt er brytt er.

Nej om jag skulle slänga ett getöga på den där kyckligen.

Seuppsåkanskevisyns!

26/7

För er som inte prövat det, kan jag starkt rekommendera att sova ut. Det är en underskattat metod som gör att du känner dig utvilad och stark. Prova!

Var på skuttfabriken igår. Svettades bort lite vätska. Ni skulle bara veta hur skönt träningsvärken bränner idag. Herre min skapare vad jag är otränad efter semestern.

Totalt förslappad ända in i ringmuskeln. Kanske för mycket information, men vad jag fiser mycket på sistonde.

Inte har jag väll inte gjort många knop. Vaknade ju trots allt till liv vid 12. Tog en promenad som slutade med glass i Nora med syster-yster och kusin-vitamin. Det är ju bara för gott. Har dock bara varit där fyra gånger denna sommar. Det är ju ingenting. Förr kunde jag vara där fyra gånger i veckan. Men det var ju på tiden då jag nyligen fått körkort och bil.

Har städat, slängt krims och köpt nya blommor. Lite skillnad. Är sjukt sugen på att måla om i köket. Vill bara få det snyggt omkring mig. Lite mer tillfredställande att vara då. Även fast jag knappt är hemma. Det är ju trevligt att vara borta och hälsa på folk också.

Ska mumsa broccoligratäng nu.

Seuppsåkanskevisyns!


Måndag 25/7

Vad är det som händer i världen? Det är ju helt förskräckligt. Hur kan en man lyckas genomför det han precis gjort i Norge, hur kan samme man känna ett sånt hat att han dödar oskyldiga ungdommar. Ungdommar som ej gjort honom nått, ungdommar som ej känner honom eller hade någonstans att gömma sig. Det är hemskt och jag känner med var och en av alla dem som förlorade en anhöriga i massavrättningen på Utöya i Norge. MEn det är som en av de överlevande sa: Om en man kan känna så mycket hat och göra detta, tänk vad alla som älskar kan göra då! Klok kvinna det där. Så gott folk, älska mer!

Överlevde jobbhelgen. Ni anar inte hur mycket jag har sett fram emot att få bara ligga och slappa, kolla på film. Och slippa känna det där motiga ikväll när jag måste lämna min injutna plats i soffan. Detta mina damer och herrar är heaven.

Idag blir det mys med M och kanske även hennes karl. Inte sett henne på hur länge som helst. Då menar jag verkligen hur länge som helst. Säkert någon månad sen. Tiden går alldelles för fort fram. Hinner inte blinka. Vi ska iaf slå oss ner på Java för lite egenkomponerat. Mmmm.

Undra vad det ska hända för skit resten av veckan? Ledig ända till onsdag kväll. Misalike!

Se upp så kanske vi syns.

Måndags ångest blir Tisdags ångest

Konstigt hur jag fortfarande känner ångest över att vara tillbaka på jobbet. Tyckte det var jättetråkigt i morse, ingen som hälsar ingen som blir glad av att se en. Ingen som kommer å frågar om de ska hjälpa en. Så där springer man som ett yrt höns med huvudet avhugget. Ville bara hem, kände mig inte nå social å trevlig. Eller var det de som inte var sociala och trevliga?

Tillbaka till gruvan ikväll. Hoppas på att ventialtionen är bättre så att jag slipper ha svalningar efter fem minuters jobb och sprängande huvudvärk trots tabletter och mycket vätska...

Ska tydligen ut och plocka svamp med EmBjörn. Kan bli intressant.

Se upp så kanske vi ses!

Söndagsångest

Varför är det godare när BigPack-glassen har mjuknat lite?
Varför tittar katter lite kisande på en?
Varför är semestern slut?
Varför har jag inget bättre för mig än sitta här just nu?

Se upp så kanske vi syns

Nedräkning, friden är snart över.

Dvala. Vill inte tillbaka till jobbet. Är nöjd med att befinna mig i ett ständigt töcken. Vill inte att min semester tar slut. Kanske iofs är bra med rutiner. Har tydligen svikit min diskbänk på sistonde då den både svämmade över med disk och fläckar (odefinerade) som var tvugna att gnuggas bort med något vasst. Nu är det iaf polerad och blänkande. Har även installerat bänkdiskmaskinnen, fått ordning på alla rör och  fått till ett halvdant system att plocka i den på :)

Var på brunch i morse med F och A i Köping. Gött mos. Halkade in på divers avvikande samtalsämnen, eller mest jag och A. Men det är ju som vanligt med F, finns ju alltid nått tv-spel som snart ska släppas.

Saknar!

Fred och Kärlek till folket!

Nästintill direkt efter att vi sladdat ner med kärran på Täby flygplats bar det av mot de trollska dalaskogarna. Jag och min partner in crime tog Lars-Åke för lite luftning på R 50 destination Borlänge. Det var ett myllrande Peace and Love vi anlände till. Det satt folk överallt, och väntade. Men vad väntade de på? Köerna blev aldrig mindre, folket blev inte nyktrare. Vad var det dem väntade på, den ständiga frågan veckan igenom.

Sova i tält är hårt, sova på 1 cm liggunderlag är ännu hårdare. Men det är ju så rock n roll det kan bli, enda tills någon får liggsår. Gäller att hålla igång. Som de pensionärer vi tydligen är knoppade vi in runt 02 varje kväll och steg upp runt 7 på mornarna. Vi lärde oss allt eftersom veckan gick och vårt behov av sömn växte.

Har sett en massa underbara band och soloartister. Är nöjd med den biten. Festade inte så hårt då magen krångla. Och vem i ärlighetens namn blir sugen på sprit då de har diarrée? Nej trodde väll inte det. Att gå på bajja majja i en vecka är charmigt, bara så ni vet. Ungefär lika charmigt som fötter täcka i skavsår och blåsor. Men vi är väll bara unga en gång?!

Sett följande artister:
-Sahara Hotnights
-Säkert!
-Looptrop Rockers (där petter och timbuktu dök upp)
-Sator
-Veronica Maggio
-30 seconds to mars
-Journey
-Kings of Leon
-Mando Diao
-The strokes
-Teddybears
-The Ark
-Oskar Lindros
-Daniel Adams Ray
-Deadmau5
-Movits (där timbuktu och promoe dök upp)
-Jonas Helgsson
-Miss Li

Och åter igen är det skönt att komma hem. Insåg någonstans här att jag sovit hemma tre nätter på tre veckors semester. Vad har det blvit av mig?


För länge sedan gjorde jag en resa till Rohdos.

Jag laddade inför en låång flygresa. Dvs lastade i mig en massa alkoholhaltig druvsaft. Det var det enda rätta. Resan var lång. Så det enda roliga som fanns att göra var: äta maten, sova framåtlutad på brickbordet samt köra mora träsks "Tigerjakt". Fanns nog de som fann det lika underhållande som vi gjorde, samt de som inte såg humorn i det hela. Men vad bryr jag mig om det. På raden bakom oss hamnade en ung familj ifrån Karlskoga. Där morsan i sällskapet lät som Tabita herself. Som hon bossade och härjade med sina unga. Inte barnens fel att de blir rastlösa. Det är ju hennes fel, hon som plågar med sig dem. Tror flera ryggar hade varit tacksamma om de sluppit suttit framför ett av dessa knappt 1-meters monster.

På ön var det varmt. Annat hade kanske varit konstigt så här års. Men vad vet jag, är ju ingen reseguide dirket?!

Följande dagar låg vi och stekte det tidigare vita svenska fläsket vid poolen. Det var vajjert. På det viset ska en semester inledas varje år. All inclusive buffe och drinkar. Love. Runt pölen fanns det ibland nått att titta på. För det mesta familjefäder. Och låt mig säga så här, de var inte blyga för att titta tillbaka. Hur man får en medelålders man att bada med sina barn? Fyra brudar slänger sig i vattnet och leker vattenlekar så bikinisarna nästan trillar av.. Ops!

Var helt underbar mat, och underbar personal. Fick mig en liten beundrar, inga fel i det. Kan ju vara riktigt trivsamt med uppmärksamhet har jag märkt. Allllllääääschandrååås. :)

Blev en båtripp till Lindos för ytterligare lite mer stek i solen, topplesbadning och total utmattning. Det suger på krafterna med värme och ingen bris i sikte. Tacka vettja kalla och blåsiga sverige, dig kan jag alltid lita på. En fördel med att åka midsommar veckan är att jag slapp fira midsommar. Denna hedniska högtid med ritualer med rötter från stenåldern.

Men hur gött det än är att fly landet för lite semester, så är det minst lika trivsamt att få komma hem.

Jamas!

RSS 2.0