Fred och Kärlek till folket!

Nästintill direkt efter att vi sladdat ner med kärran på Täby flygplats bar det av mot de trollska dalaskogarna. Jag och min partner in crime tog Lars-Åke för lite luftning på R 50 destination Borlänge. Det var ett myllrande Peace and Love vi anlände till. Det satt folk överallt, och väntade. Men vad väntade de på? Köerna blev aldrig mindre, folket blev inte nyktrare. Vad var det dem väntade på, den ständiga frågan veckan igenom.

Sova i tält är hårt, sova på 1 cm liggunderlag är ännu hårdare. Men det är ju så rock n roll det kan bli, enda tills någon får liggsår. Gäller att hålla igång. Som de pensionärer vi tydligen är knoppade vi in runt 02 varje kväll och steg upp runt 7 på mornarna. Vi lärde oss allt eftersom veckan gick och vårt behov av sömn växte.

Har sett en massa underbara band och soloartister. Är nöjd med den biten. Festade inte så hårt då magen krångla. Och vem i ärlighetens namn blir sugen på sprit då de har diarrée? Nej trodde väll inte det. Att gå på bajja majja i en vecka är charmigt, bara så ni vet. Ungefär lika charmigt som fötter täcka i skavsår och blåsor. Men vi är väll bara unga en gång?!

Sett följande artister:
-Sahara Hotnights
-Säkert!
-Looptrop Rockers (där petter och timbuktu dök upp)
-Sator
-Veronica Maggio
-30 seconds to mars
-Journey
-Kings of Leon
-Mando Diao
-The strokes
-Teddybears
-The Ark
-Oskar Lindros
-Daniel Adams Ray
-Deadmau5
-Movits (där timbuktu och promoe dök upp)
-Jonas Helgsson
-Miss Li

Och åter igen är det skönt att komma hem. Insåg någonstans här att jag sovit hemma tre nätter på tre veckors semester. Vad har det blvit av mig?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0