Slutet på en era

Då var sista passet gjort. Och det med blandade känslor. Har varit många upp och ner. Haft våra tunga perioder då jag fått kliva åt sidan för att få luft och reflektera - och vi har haft våra lugna som nu då vi hinner njuta av varandras sällskap och gotti gotti.

Aldrig har jag vetat vad ett pass skulle ha i sitt sköte mer än att jag visste att vad det än var så skulle vi klara av det och komma ut levande på andra sidan.

När jag började jobba trodde jag inte att det var en "bitter" nattsköterska jag skulle bli. Men här sitter jag, och den erfarenheten rikare!

Det bästa med alt tror jag ändå är att jag inte är fullärd än. Utan att jag har allt att upptäcka kvar!

Tack den här tiden 39 an. Tack mina stöttepelare på natten! Å särskilt tack till Mickis för drinkboken - skall träna tills nu kommer och hälsar på mig!

Tack!


Röda betor!

Rödbetsallad min nya lilla favorit på julbordet. Mums!

Kan inte få nog. Nu leder nära med att lägenheten är tom och klar för nästa hyresgäst att flytta in i.

Ska bli så skönt!

Ska bara klara mig igenom helgen först! Storkalas och nyår!


Flytta mig?!

Jag tycker verkligen inte att det är kul att flytta. Eller så är det bara för att jag är dålig på att packa, otroligt dålig.
Försöker slänga skärpet så att säga. Blivit en del. Men fortfarande mycket kvar. Förstår inte vart allt kommer ifrån å varför ingen slängt allt tidigare.

Ska bli så skönt när det är över å förbi!!


25åringen rapporterar

Jag blev tant igår.

Lunchade med My och sedan relaxade jag med mor, far och moster :)

Gött mos på den dagen!


Ettårsdagen

För ett år sedan var den 11 december en söndag. Jag var nervös. Hade ordnat barnvakt till Börje. Berättat för mamma å pappa att jag skulle på date med en kille jag lärt känna från nätet. Satte mig i bilen. Precis som idag var det kallt å lite snöigt. Jag missbedömde transportsträckan å ringde till den så kallade dagen å berätta att jag var lite sen. När jag väl trasslat mig in till stationen gick jag ur bilen. Stod nervöst å tittade på alla som gick förbi. Trodde att någon av dem va han. Blev osäker på om jag faktiskt kom ihåg hur han såg ut. Han ringde och frågade vart jag var. Sa att jag stod där å vänta och undrade det samma om han. Han ljög så klart och sa att han också var där. En sanning med modifikation. För han var inte långt borta. Sedan dök han upp i sin silvriga Volvo med extra ljus. Parkerade obehindrat bredvid min mini. Klev ur å kom och mötte mig. En kram och sedan började vi gå. Han hade för plan att kolla efter en jacka han spanat efter, någon jag skrattade åt och tyckte var konstigt att göra på en dejt. Men men. Dock var ju det söndag och inget var öppet. Konstigt vaaaa. Sedan gick vi och gick och gick. Planlöst. Pratade om allt möjligt å ingenting. Försökte få kläm på vem han var och vad han gillade. Vi hittade ett öppet fik å drack varsin kaffe. Fortfarande helt nervöst. Kom ihåg att jag tittade ut genom fönstret mycket. Men när jag insåg att han inte vågade titta på mig sökte jag hand blick ändå mer. Kommer ihåg att vi pratade om vårat kryptonit och andra små svagheter. Skrattade åt att han med sina allergier sökte en sjuksköterska. Vi blev nästan utslängda ifrån stället. Promenerade genom stan. Han visade vart ASSA fabriken låg. Skojade om att han skulle låsa fast mig med buntband när vi gick genom en enslig park. Väl vid bilen stod vi länge och hängde. Dröjde oss kvar vid varandra. Han värmde mina frusna fingrar och jag kände mig på tok för omhändertagen....

Ett år senare är det fortfarande vi.

Älskar dig Ludvig! Kyss smulan!


Kaos- oredas lillasyster

Kaos var bara förnamnet.
Morgon började bra om än något sen.
Sedan hände nått i stockholmstrafiken. Dem gick ut med en klass 2 varning om bad dem som kunde läge bilen stå att den skulle få stanna i garaget och om möjligt hitta andra transporthjälpmedel. I andra andningen sa trafiknyheterna att det var förseningar på upp till 10 minuter på tunnelbanan, å här spårade det! Det var bilar öööööööveralt. Högt å lågt å ingen såg nått eller kunde köra dem heller för den delen. Dem i vänster fil skulle till höger å dem till höger skulle till vänster å lastbilarna stod stilla.
3 å 40 Stockholm-Örebro med bil. Måste vara rekord.

Trött som ett djur var jag när jag kom hem, å skattar mig lycklig att jag inte var en av dem i diket.


Ludvig 25

Ja må han leva ja må han leva ja må han leva uti hundrade år. Å när han har levat å när han har levat å när han har levat uti hundrade år, ja då ska han skjutas ja då ska han skjutas ja då ska han skjutas på en skottkärra fram.

Hipp hipp - hurra hurra hurra hurra!

Grattis LUDVIG på kvarts (25) års dagen!

Å även fast du inte jublade å slog bakåt volter när du öppnade paketen ifrån mig i morse så vet jag ändå att du kommer ha användning av dem!


Lördagsmys

Efter en helt fantastisk myskväll till i Kumla är jag nu hemkommen. Kallt å såntdärnt är det ute också.

I Kumla idag har det förtärits tacos och bubbel. Samt en lång sittning i deras utespa. Shit majbritt. Det var bubbler och blinkande lampor. Mi lajki!

Ne men lite sömn på det här å så bär det av till Raskens imorgon.

Förresten så fyller Börje 5 år idag!


Fredagsmys

Jag har fått haft fredagsmys. Inte med min man men med några andra fina filurer. Först en vända över stan med suss. Var mycket trevligt. Och lyckades då till viss del hitta en bra present till mannen i mitt liv. Ska bli kul att se vad han tycker.
Kvällsmyset blev spenderat i Kumla hos Mysen. Räkmacka mums. Godis mums. Chips mums. Bestämde mig för att fredag är en bra dag å njuta :) har kollat filmer hela kvällen å masserat. Perfekt.

Nu sova säng säng...


RSS 2.0