Valborg

Det blev inte som jag hade tänkt mig. Trodde jag skulle vara i Köping och partaja. Men idag blev det att flytta, recykla, packa, äta jordgubbar och bada badtunna hemma. Det funka det med. Hade varit gött att träffa min kompisar i öst, men det får bli en annan gång.

I morgon smäller det. Dagen jag gått och väntat på. Kan knappt tro att det redan är här. Det går fort när jag har roligt. I helgen blir det omtenta och Stockholm. Wiie.

Applåd - Tack!

Som vanligt är det inte tjejen i filmen som skrivit brevet

Helgen som försvan skulle detta också kunna kallas. Det blev ståhej och partaj med Ässet i fredags. Vi gick ut och hängde på Pitchers. Träffade konstigaste paret, som typ firade 15 årig bröllopsdag eller liknande. Mannen i förhållandet härja och hade sig. Jag fick mest ont i huvudet. Det har varit ett genomgående tema sen förra veckan, att jag har ont i huvudet. I övrigt kommer jag inte ihåg mycket av helgen. Blir väll så när man festar, att jag måste kurerara mig i flera dagar. Allt jag vill just nu är att trycka på paus. Känns som att livet rinner ifrån mig och att jag inte gör något vettigt av tiden jag har här. Vart är fjärrkontrollen i click när jag behöver den?

Känner att jag har varit allmänt konstig och inkonsekvent de senaste dagarna. Ber om ursäkt till min omgivning att jag inte har någon ork. Men jag kan inte alltiv vara på topp, och jag har inte heller alltid lust att leva. Även om det var länge sen jag kände att jag inte hörde hemma här, inte sen jag var runt 15-18 år, Det är väll kanske för att det förväntas av mig att vara förståndig och gå framåt i utvekligen. Men det verkar inte vara nått för mig det.

Kolla på Tonårsliv, en serie på svt. Det är sorligt vad vissa människor går igenom utan att det uppmärksammas. Kännde instinktivt att blir det inte akutsjukvård för mig så är det att jobba med personer med ätstörningar. Vet inte vad det är men nått i det är det som lockar.

Idag har jag mest mått dåligt, inte psykiskt. Utan fysiskt, riktigt läbbigt. Hoppas inte att det är någon symtom på nått. Hade övningskörning på ambulansen, lyckat värre. Älskar att köra bil. Det är great. Fick beröm både av Vesslanc och av brandkillarna som jobbade dagen till ära. Körde sönder en pinne, man jag hävdar att han förtjänade det.
Applåd Tack

Livet från andra sidan

Hal komisk film om en tandläkare som dör i 7 minuter och efter det kan se döda människor. Det är lite fascinerande men filmen i sig var som ett enda stort valiumpiller. Hade behövt lite action. Det mest spännande som hände var väll när de blev påkörda. Vi laga mat ifrån MKs bok om hur man ska se bra ut naken, gjorde wraps. Jag gillar wraps, och dessa innehöll sockerärtor så jag blev mer än nöjd. Jätte goa och enkla.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska ta för mig. Sega runt här hemma. Kanske packa ner grejjer i kartonger och göra det enkelt för mig inför nästa vecka. Eftersom jag flyttar då. Galet nära nu. 9 dagar.

I em blir det nog sola med M och sen HLR utbildning på ambulansen.

Applåd - Tack!

Jobba jobba jåååbba

Har jobbat bort hela helgen. Klev på ambulans 911 på lördag em och klev av den runt 16.30 på söndagen. Känndes som evigheter sen jag träffade MK bara för det. Även fast vi kom fram till att det bara gått 36 timmar, inser att jag har problem. Måste jobba på dessa. Har varit ett väldigt varrierat dyng, varit med och mycket olika händelser. Alltifrån hjärtstopp till trafikolyckor och psykpatienter.

Måndag gick åt till att sitta på ambulansen på utbildningsdag. Var väll inte överdrivet givande men det måste göras. Tyvärr blev jag väll mest irriterad på de andra. Aningen är jag för dum för att inse eller så är jag för smart. Vet inte vilket som skulle kunna vara värst? På kvällen blev det pizza med öl och fotboll. Kanoners. Värsta bästa. Sen att ÖSK kamma hem tre poäng genom att köra över Helsingborg med 2-0 :)

Sovmorgon och ledig idag. Bästa någonsin. Jag och MK röjde i köket och åt sen en välförtjänt brunch.
Promenad i nått som kunde ha varit soligt vårväder med som tyvärr endas blev snålblåst och molnigt.

Applåd - Tack!

Done-Finito-Over

Då var omtentan gjord. Det känns som att det var sista gången jag gjorde den. Så nu är det bara till att hoppas på det bästa och att min magkänsla har rätt. Eller just nu knorrar den bara och gör ont. Den har varit upprorisk de senaste dagarna. Skulle inte bli förvånad om det hoppade ut en färdig utvecklad grön marsian som levt och frodats där inne.

Firade min lyckade tenta med att väcka P och dra med henne till Marieberg. Jag shopade presenter till MK och ett par glajjer till mig. Det är minsan inte lätt. Skulle vilja ha allt i inredningsbutikerna. Blir galet ha-begär där.

Har slängt ihop en kladdkaka att ta med till jobbet. Får se vad gubbsen tycker om det. Ska bli så kul. Har längtat hela dagen efter att få jobba.

Applåd - Tack!

Örongodis från familjen

Det är fredag vilket för mig innebär mys och igårdagens fall blev det grillning och gott att dricka. Moster med familj var förbi och åt de med. Fredagar innebär även att det tävlas i diverse frågesporter, kunskap likväll musikförmågor. På nått vis väcks det någon tävlingsinstinkt hos var och en, alla vill vara snabbast med svaret, alla vill ha det rätta svaret och alla vill höras. Det är roligt och se när hela familjen sätter igång och tävlar i sång när igentligen ingen är sångbegåvad. Huvudsaken var väll att vi hade kul (?).

Idag är det omtenta för 4 ggr. Börjar ledsna. Men vad gör en sån som jag. Förhoppnignsvis sätter jag det idag och inte behöver bry mig om kvalitet och kvantitet någon mer gång. Ever.

Ambulansen i kväll <3

Applåd - Tack!

Påsken som kom och som gick.

Jobbade onsdag torsdag i förra veckan. Satt i en bunker i Askersund. Miljön var mindre trevlig, sällskapet var desto bättre. Somnade skrattades och  med ett leende på läpparna. Jag älskar verkligen mitt jobb och är overhört tacksama tt jag fått chansen att göra detta. Jellous much?

På skärtorsdagen fick jag påskägg av mormor och morfar, sjukt gott med massa choklad (Tryckte i mig det under kvällen).Var rätt slut på kvällen. Inte mycket till energi, mest tidsfördriv.

Det städades på uteterassen och kamin byttes i badtunnan. Vi fick kalla in specialhjälp till ogräsrensningen. Bara för att du är så himla bra. Åt kyckling och hel bulgur, mumma. Jag och pappa var och kolla på ÖSKs första hemma match, precis som nästan 10 000 andra hade bestämt sig för att göra. Jag <3 ÖSK. Synd att de fått en tuff start. De kommer igen, än det inte över. Kollade på "Så ska det låta" , det var perelli och ola, och molly och jan johanssen. I ett av momenten skulle deltagaran välja en siffra och ett ord dyker upp. Två rutor är blottade och två engelska ord syns. Pappa börjar då sjunga på en Ted Gärdestadlåt, som är på svenska. Och jag och mor påpekar att det inte är så vanligt med engelska Ted Gärdestadlåtar, eller att han till och med inte gjorde några. Då utbrister pappa att det gjorde han visste och börjar sjunga "Satelit, Satelit ohhh". Pappa skämt nummer 1. Jag anser att Charlotte Perelli skulle kunna vara en riktigt uppskattad artist om hon la av med ludersminkningen och skaffade en lugg. Just nu ser hon mest ut som ett öststatsluder med dyra kläder. Ola är en riktigt underskattad artist som tyvärr har fallit ner i nått slags tonårs träsk. För guds skull kan inte någon hjälpa honom upp ur det? Eftersom det hade fixats med tunnan på dagen kunde vi bada i den på kvällen. Var visserligen bara 37 grader. Ingen vidare skillnad mot den redan befintliga kropsstemperaturen. Drack gott hela kvällen och glodde på stjärnorna. Somna med gott samvete.

Lördag gick åt till att pula med skolarbete och att bli galet osamas med familjen. Har tappat bort cykelnycklarna till mors cykel. Det är löst idag, men då var det inte långt ifrån tredje världskriget. Åt påsklunch ute i solen och drack must. Det är en underskattad dryck, precis som vatten. Fick ännu ett påskägg som jag också har lyckats sätta i mig. Känner att kilona bara plockar på under storhelgerna. Badtunnade igen, dock några grader varma och ett mer pussvänligt sällskap. Mörkt och stjärnklart vare.

Söndag innebar sova, iaf för mig :) Tanken var att jag skulle plugga med det blir inte alltid som man tänkt sig. Blev cykelutflykt istället. Första pitstop, pitcher's för intag av tjeckisk öl och arnold palmer. Pitstop två blev på hälls stallbacken för att gassa i solen med alla andra värmeälskande örebroare. Trampade oss ut längs ån och runt oset och hem. Trevligt och skönt. Känns att jag inte rört ordentligt på mig på sistonde. Somna tidigt, kollade på Maitrix och kände mig nöjd med tillvaron.

På måndagen drog vi ut till marieberg och dregla. Åt gott och shoppa. Köpte mig en gäng jättefina tabretter till nya köket. Kommer bli så fint. Har verkligen fått en ide och lust att fixa med det. Inte många dagar kvar: 16 dagar! På Marieberg höll de på och rigga med scenen för att nån artist skulle uppträda. Vi fråga pappa ifall han viste nått, han sa att det var nå okänt band, typ i stil med Heartbreakers. När vi närar oss folkhorden (för att gå förbi och fram till COOP ropade konfransieren ut att det var det nationellt erkända bandet ALCAZAR. (pappa skämt nr 2). Stöd plugga lite innan det var dags att bege sig till Byrsta.

Spender ett dygn i byrsta. Har vårdat och kollat på fotboll. Övningskört med Ambulansen. Helt sjukt taggad för i sommar.
Trött och sliten. Varit vaken och försökt hålla MK vaken för att han skulle tvätta. Skulle bara vilja kunna var ledig i typ en vecka eller nått sånt.

Har ni lyckats plöja er genom allt är ni värda en applåd - tack

overandout


Min syster

Hon har gjort en youtube film värd att se.

http://www.youtube.com/watch?v=kV4sI3VGQ-4&feature=channel

overandout

Glad Påsk

Unnar er alla en riktigt glad varm påsk.
Själv kommer jag sitta med skolböckerna.

overandout

KTC

Idag är det stora KTC dagen, just nu känns det bra. Men stressen infinner sig väll senare när jag väll är där. Orkar inte fler omtenter så det vore skönt att klara detta på första försöket, annars är det omtenta i maj.

Ska sitta med akutsjukvårdstentan i helgen har jag tänkt. Så det blir klart.

Idag har jag ambulansen. Är så glad. Längtar redan till nästa gån. Det är så kul. Verkligen jätte givande och intressant. Som tidigare nämnt är jag så lyckligt lottad som fått chansen att göra detta i sommar.

Igår var jag med min kusiner och MK på "Kenny Begins". Den handlar om tiden innan Kenny Starfighter blev galaxhjälte. Sjukt kul. Garva genom hela. "Jag krascha inte, jag landade väldigt hårt" - "Wolli bolli".

overandout

Sälen

Befinner mig i sälen
Har redan börjat after ski
Även fast jag inte åkt än
En corona och en mojito
Choklad och bastu
Kolla hockey
Färdig med smärtuppgiften!
overandout

Sanningens ögonblick är bara pinsamt
Jag tycker synd om Hannah i en Call girls dagbok
Och blir äcklad av mannen i supernatural som äter blod

overandout

090406
Grötfruksot och schweiskt lantrbröd
Ombyte till underställ och torra strumpo
Se upp i backen

overandout

En hel dag i backen
Slut och öm i benen
Det har sugit musten ur mig
Börja dricka vid 12 :)
Mintuu och oboy med grädde.
Det har varit en strålande dag´
9 grader, strålande sol, lite vindar på toppen
Röd mosig och matt
Jägern följer med in i bastun :)
Tyck synd om mig :)

overandout

ER

Kärleken kan ta slut men döden varar för evigt


I know they are watching

Har vaccinera mig idag, min (förhopningsvis) sista spruta mot Hepatit B. Forksningen har inte kommit fram till nått annat än. Men jag ska aldrig säga aldrig. Tanken var att jag skulle vara duktig och plugga idag. Det gick så där. Ska göra ett ryck. Kom på idag att jag skulle vilja ha massa pengar och kunna köpa en ny garderob. Samt att jag fick lite styling hjälp, är totalt värdelös på sånt. Jag är inge bra alls faktiskt. Är det någon som har ett schysst tips så tar jag gärna imot det :)

Fick vara med S och N och fika. Mums mums värre. Blev Bara Vara. Love it. Ska dock försöka att tänka på intaget av socker. Måste komma ihåg att ställa mig frågan ifall jag behöver det. För det känns inte som att jag gör det. Utan att jag bara äter för att det finns där, vilket är sjukligt beteende som kommer straffa sig en dag. I have seen the future.

Imorgon ska jag vara på ambulansen. Sjukt kul, har längtat ända sen sista jag var där. Vill arbeta där en dag! Ge mig!

Har startat nedräkningen till när jag flyttar: 28 dagar kvar :) Inte ens en månad.

På Marieberg har de en affär som heter Dimore, typ, och den har en massa saker som jag behöver. Eller kanske inte behöver men som är väldigt fina och som skulle trivas bra i mitt framtida hem. Det finns ifs mycket här i världen som skulle trivas i mitt hem. Om jag får säga det själv.

Ska ta och plugga lite innan det är god natt.

overandout


RSS 2.0