Bättre sent än aldrig

Det var en gång två flickor, eller ja vi kan väll kosta på oss att kalla dem kvinnor, som pratade ihop sig om att det är trevligt när männen är spontana och överraskar dem. Efter mycket samtalande kom de fram till att någon surpirce inte inträffar än om de skapar den själva. Och så var det med det. Senare samma månad drog kvinnorna till Stockholm. Det var en lång bussresa sent på kvällen som ledde fram till centralstationen. På vägen mot Lidingö passerade de Hemköp för inköp av proviant. Efter tuben och ett byte till Lidingöbanan var de framme på boendet, och de helt underbara lakana som var too die for!

Dag 1 i kungliga huvudstaden visade på vind och åter vind. Det blåste åtvilket håll man än vände sig. Håret flög, kanske för det mesta in i munnen. Sökte skydd i form av Gallerian, och sånt kan bli dyrt. Dock blev det endast en prisnedsatt top samt ett paket rabbaterade strumpor. Bara bra att ha plagg, alltså inget impuls. Trodde ni mig? Nej det ante mig, klart det blev ett impulsköp. Dock ett som jag är mycket nöjd med och som jag har kikat på en längre tid, så då är det ok. Ett stycke sjal ifrån MQ (har jag för mig, blev lite hög på shopping) , it is so nice. It's my preciuss...

Kvällen bjöd på Opera. Kvinnorna tänkte att någon gång i livet ska man väll uppleva detta kulturevent. Fett nice och aningen annorlunda. Inte varje dag man ser Figaros bröllop ( dåtidens dokusåpa ) på italienska med svensk subtitle. Mycket fängslande och i mellan åt väldigt underhållande. Det som var aningen mindre underhållande var underteckands höjdskräck, som fick sig en brutal prövning. Att hänga och dingla ifrån 3:e övre raden samt ha möjlighet att åka en hiss som sattes in samtidigt som elektriciteten upptäcktes. Det var svettigt minst sagt. Känns som om det togs ett steg tillbaka i terapin.

Hur som haver var kvinnorna skitsnygga, dock aningen sjuka. Därför blev det till att trösta sig själva på kvällen med 500 ml Ben & Jerry. Ja vi har kommit så långt i vår relation att vi använder oss av förnamn vid tilltal. Kändes nästans om att ha en affär med två män, på samma gång. Hade tankar på att gifta in sig i familjen, så att säga... Dock blir det mer om dessa underbara män i ett eget inlägg.

Well, var ett uttryck som förekom mycket under resan. Därför känns det dumt att bryta en inbiten ritual.

WELL

Trip down mobiltelefonen

Hittade lite kuliga bilder när jag tömde mobilen


Var och lämnade ett litet enkelt blodprov.
Fick en överaskning när jag tog bort plåstret.
Enl iten gaffel, som sedan växte och lämnade ett groteskt heamtom.


Detta är Plupp och Mattis.
Puss puss puss!


Var en hel del bilder på S som sover.
Konstigt va?!


Detta var en rolig kväll
Vi drack så vi höll på att missa spelningen som var hela grejen men utgången.
Mycket roligt så här i efterhand.
Och wats up med killen som såg ut som George Costanza i Seinfeld?


Kollektivet hade köpt med sig Baconnaise.
Det är bearnaise med bacon smak. Intressant tänker ni.
Intressant var texten på burken, det stod att det inte är inte några konstgjorda ämnen i det
och vände man på burken stod det att det var säkert för vegetarianer..
Hur tänkte USA nu. Det är inte konstgjort, smakar bacon och är säkert för vegetarianer?!
Den andra bilden är när jag vågar mig på att smaka på det.
Är efter några glas vin.


Ett av mannens mästervärk.


Det blev påsk. A fyllde 40.
Så vi kidnappade henne och drog till Relaxen i denna utstyrsel!

'
Påskprommenad. På nått vis måste vi bli av med nyvunna kilon.



Finns det något sötare än S i jordgubbsmössa?
Nej skulle inte tro det..


Det var allt ifrån oss
GLAD PÅSK


Kibox

Ni läste rätt. Kibox på en lördag och inte nog med det i två timmar har vi matat slag och sparkar mot varandra. För er som funderar på parterapi rekommenderar jag starkt detta! Alla aggretioner och dämpade frustrationer bubblar upp och ut... Min kropp är på högvarv. Ska äta och återkommer later..

Here we go aigan

Markus leverera en kul grej idag...
Som ett mindre bra lag måste man gå in med inställningen att man ska göra sitt bästa och faktiskt försöka krossa ett bättre lag.
Tyckte det var djupsinnat av honom att komma med så fina ord. Sen insåg jag ju att detta inte är något främmande i hans värld då han hejjar på AIK. Bönder!


RSS 2.0