Bättre sent än aldrig

Det var en gång två flickor, eller ja vi kan väll kosta på oss att kalla dem kvinnor, som pratade ihop sig om att det är trevligt när männen är spontana och överraskar dem. Efter mycket samtalande kom de fram till att någon surpirce inte inträffar än om de skapar den själva. Och så var det med det. Senare samma månad drog kvinnorna till Stockholm. Det var en lång bussresa sent på kvällen som ledde fram till centralstationen. På vägen mot Lidingö passerade de Hemköp för inköp av proviant. Efter tuben och ett byte till Lidingöbanan var de framme på boendet, och de helt underbara lakana som var too die for!

Dag 1 i kungliga huvudstaden visade på vind och åter vind. Det blåste åtvilket håll man än vände sig. Håret flög, kanske för det mesta in i munnen. Sökte skydd i form av Gallerian, och sånt kan bli dyrt. Dock blev det endast en prisnedsatt top samt ett paket rabbaterade strumpor. Bara bra att ha plagg, alltså inget impuls. Trodde ni mig? Nej det ante mig, klart det blev ett impulsköp. Dock ett som jag är mycket nöjd med och som jag har kikat på en längre tid, så då är det ok. Ett stycke sjal ifrån MQ (har jag för mig, blev lite hög på shopping) , it is so nice. It's my preciuss...

Kvällen bjöd på Opera. Kvinnorna tänkte att någon gång i livet ska man väll uppleva detta kulturevent. Fett nice och aningen annorlunda. Inte varje dag man ser Figaros bröllop ( dåtidens dokusåpa ) på italienska med svensk subtitle. Mycket fängslande och i mellan åt väldigt underhållande. Det som var aningen mindre underhållande var underteckands höjdskräck, som fick sig en brutal prövning. Att hänga och dingla ifrån 3:e övre raden samt ha möjlighet att åka en hiss som sattes in samtidigt som elektriciteten upptäcktes. Det var svettigt minst sagt. Känns som om det togs ett steg tillbaka i terapin.

Hur som haver var kvinnorna skitsnygga, dock aningen sjuka. Därför blev det till att trösta sig själva på kvällen med 500 ml Ben & Jerry. Ja vi har kommit så långt i vår relation att vi använder oss av förnamn vid tilltal. Kändes nästans om att ha en affär med två män, på samma gång. Hade tankar på att gifta in sig i familjen, så att säga... Dock blir det mer om dessa underbara män i ett eget inlägg.

Well, var ett uttryck som förekom mycket under resan. Därför känns det dumt att bryta en inbiten ritual.

WELL

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0