16/6

Inte nog med att jag ska inse att jag är singel varje morgon då jag borstar tänderna, och det bara är min trasiga och tandkrämsdränkta  tandborste som ligger där i toskåpet. Eller då jag äter frukost och ingen läser andra delen av NA då jag läser den första. Eller då jag plockar upp gårdagens strumpor som är slängda i ett hörn, och ser att det är damsockor i storlek 38 och inga herrtubsockor i valfri storlek över 40. Nu ska jag få det slängt i ansiktet varje gång någon tar en kreditupplysning på mig, för där står det klart å tydligt att jag är OGIFT med stora bokstäver. Tack för den televerket. Alla, myndigheter som privatpersoner, verkar ha ett behov av att placera in folk i fack. Jag skulle vilja avstå detta, jag vill vara facklös. TACK!

Se upp så kanske vi syns!

Juni 13-14

Två dagars utbildningsdagar i Henickehammar. Jättegod mat och jättedyrt vin. Vi fick matnyttig undervisning och träsmak i rumpan. Lyxade till det på kvällen. Satt och var som ett enda långt smärgåsbord till myggorna och knotten. Vissa av oss hade tydligen en godare blodgrupp än andra. Jag verkar ha klarat mig. Väl hemma. Kändes som att komma hem ifrån ett läger. Då jag bara längtade efter att vara själv och burra ner mig i soffan och sova. Blev lite Saigon med S.

Har skrivit på förlägning också till och med januari. Har idag även bokat vaxtid. Lite nervös. Men det är väll bara att rycka bort det antar jag. Skönt när det är gjort.

Se upp så kanske vi syns!

6/6

Vill tacka alla för en underbar lördag. Utan er hade det inte varit möjligt!

Söndagen hände det inte så mycket på. Slötittade en massa film. Gick tom och köpte för mig nya filmer på Konsum. Tog mig ut på en promenad iaf med A och dogsen.

Vaknade snortidigt i morse. Fick nått ryck å städade. Gick lös på fönstren och gjorde dem shining. Rent ska det vara och rent blev det. Känner hur jag får en inre frid när jag jagat in dammråttorna in i dammsugaren. Vet att det är fler som lider av den perviga läggningen. Spontan hjälpte mor och far lite grann under em. Belönades med nora glass  och träningsvärk.

Ligger nu helt däckad och utslagen. Kan knappt andas normalt för att det spänner över bröstet. Hade jag vetat att jag skulle vara närmre döden frammåt kvällen hade jag avståt att ha på mig bikini. Vill ju ha snyggt under på sig då man ska kolla vippa.

Se upp så kanske vi syns.

4/6 Ice bitte.

Snart ett år har gått sen jag tog min examen i omvårdnad och blev sjuksköterska. Det är inte alla som har högskolepoäng i att mata någon och att bädda en säng. Konstigt att det då ser ut som det gör hemma hos mig. Skämmes! Är trots detta jättenöjd med mitt karriärsval. Vart hade jag varit om det inte hade varit för detta livsavgörande beslut? Kanske hade varit med barn och sånt därnt annat modernt bland unga människor utan utbildning... Nu vet jag ju att jag inte skulle ha råd med ett barn och därför avstår. En arbetskamrat sa det att det kostar ju ett par miljoner fram tills det att barnet blir 18, så hon skulle inte skaffa nått förens hon hade råd med det. Snacka om praktisk brud.

Tänkte på en sak förut idag. När ni äter pinnglass, eller mjukglass ja till och med isglass för bövelen. Hur som haver. När ni äter glass ute och det blåser. Tänker ni då någonsin på allt skit som far runt i luften, och så småningom planterar sig på din smältande glass? Har ni inte gjort det så kommer ni ju defenitivt att göra det från och med nu.

Idag blire lite picnic och kubb. Om vädret tillåter. Fniss fniss.

Se upp så kanske vi syns!

3/6 Fredagsmys

Gick i land med mina två nätter denna vecka. Trodde väll knappt att jag skulle orka med en, men nu var två gjorda. På fredagmorgonen hade jag även en dejt med neurologmottagningen. Fick ligga uppkopplad till ett preparat som påminde om en väldigt populär och törstsläckande dryck som rimmar med "måla". Fick lite järn injicerat, brukar inte ni få det så där med jämna mellanrum? Delade rum med en jättetrevlig kille som hade MS. Han hade verkligen ett livsöde att berätta om. Insåg hur fort en kan förlora allt för att sedan vinna tillbaka allt igen. Helt otroligt!

Då vädret var allt tvärs emot dåligt så tog jag en filt och la mig i parken och sov i bikini. Gällde bara att vända på mig så fort jag vaknade till. Vill ju inte se ut som en stopskylt bara på ena sidan :) Em rullades till västerås och nya IKEA. Det var underbart. De har verkligen allt. Kände mig lite som en liten "dvärg" i en godisbutik. Gick runt med stora ögon och ville bara titta på allt och allt igen. Åååhhhh. Medicin för fröken Lord.

Spontan öl på Pitchers och en sitdown på bion med Baksmällan som sällskap. Lovely. Avrundande kvällen på Bishop. Läxan lärd är att tänka om tre gånger innan jag talar. Övervägar att inte säga nått alls. Kanske är enklare, då det trots allt krävs hjärnkapacitet för att tänka och det är väll inget som ingår i mitt vokabulär...

HALET I VAEGGEN

Se upp så kanske vi syns. 

2/6

Mumma. Eller kanske inte. Vaknade till liv i min dracula liknande grotta vid 15 snåret. Hade massagekund på G. Gjorde sedan lite ärenden på Vena och sedan käkade jag och där efter någon gång däckade jag. Var kanske inte riktigt tänkt så. Vaknade till strax innan 21. Började ju jobba då så det var ju en himla flax.

Väl på jobbet möts jag av utmaningar.

Längtar tills eftermiddagen då jag och monster moster beger oss till Västerås. Längtar.


Finns det en så finns det flera!

Se upp så kanske vi syns!


1/6

Jag var lycklig och taggad i morse. Var ute och sprang en 6 km runda i solljuset på förmiddagen. Begav mig sedan på möte, som var mer eller mindre intressant. Humöret började dala. Kom då på att det var bäst å hämta ut mina järninjektioner. Och där på Apoteket var det ju kö som vanligt, nå så djävulskt. Så jag började sms med R. Nått jag inte skulle ha gjort. För där tog den historien slut. Å kvar stod jag. Förvirrad och disträ försökte jag avhysa kommentarena och tjaffset ifrån farmaceuten. Sa bara till henne att jag inte orkade bry mig utan att jag bara hade tid idag att hämta min medicin och att jag inte hade något emot att betala 1300 pix för nått som egentligen skulle kostat mig 4000 riksdaler. Utanför apoteket försökte jag sopa ihop min heder och självkänsla. Kändes bara tomt inombords. Fördrev tiden med bekräftelse ifrån vänner och bekanta att jag minsan gjort rätt...
Trotts detta känns det bara tomt.

Kan ju nästan tro att jag skulle få igen för den där skyliften jag gick under för några veckor sen... Ska nog inte köpa en triss, kan ju sluta med att jag blir skyldig svenska staten pengar... Hua!

Orkar inte, hade behövt sova idag. Lätt å vara efterklok.

Se upp så kanske vi syns!


31/5

Vägen till mannens hjärta går via magen. Å här har jag fyllt upp frysen med både matlådor och bakverk.

Har jobbat arlset av mig senaste veckan. Jobbade nämnligen 6/7 nätter. Det är lite i överkant kan jag erkänna i efterhand. Har denna vecka bara två pass, dock ej så sugen på dem. Överväger plötslig sukskrivning. Fick tillbaka jobblusten en smula genom att faktiskt jobba. Men då på gula-bilen stället. Fick äran att jobba med D vilket är en fröjd och en rent nöje. Det är inte så högt i tak i hytten men i våra samtalsämnen är det det vill jag lova.

Imorgon väntar möten och annat skoj

Se upp så kanske vi syns.

RSS 2.0