Sliten.

Var till Hargebadet i söndags och glassade. Trots att jag inte kände nått så tog solen, och det med råge. Är signalröd på halva sidan. Var tvungen att smröja mig i omgångar och ta alvedon för att överhuvudtaget stå ut. Har gjort några underbara dyng på ambulansen i helgen. Är så tacksam för mitt jobb!

Kolmården besök idag med västeråsare. Det var trevligt, varmt och en underbar upplevelse. Var mysigt att bara knata runt och titta på alla djuren. Mycket garv. På väg hem körde jag, vilekt tydligen inte var någon bra ide. Somnade till och vi höll på att sluta som skrot, men det ordnade upp sig på nått lyckligt vis. Får väll tacka min ängel. Stopp på Mc Donken för att fylla på med socker och kolhydrater. Badade även på malmön. Jag hade dock inga badkläder så det blev ett dopp med trosor och bh som cover. Fick näcka under kläderna på väg i tåget. Det blev något fel med växlarna och signalerna i Arboga så vi var tvugna att bromsa och backa med vårt tåg i 20 minuter. Kom hem 45 minuter efter beräknad ankomst tid. Det var galet sent. Tycker synd om de som skulle med anslutningen ifrån Örebro.

Känner mig jäkligt sliten. Ont i halsen och trött. Tycker synd om mig.

Applåd-Tack!

Brännboll

Nu är jag värd lite vila och god mat :)

Applåd - Tack!

uppdat:
Det blev kubb, kött och vin. Jag är så värd det!

Applåd - Tack!


Fotbollshuligan

Det blev till att kolla på när min kusin spelade i Örebrocupen ute på Rosta gärde.
Det vi kom fram till var att laget inte kunde ställa om och att de inte fullföljde anfallen.
Det andra vi kom fram till var att fotbollsmorsor är tusen gånger värre än hockeyfarsor.
Det blev räkmacka och vitt vin på strömpis efteråt.
Det var en solbränd och varm andréa som gick och la sig.

Applåd - Tack!

Sleept like a baby

Eller det har varit en massa weirda drömmar. Men för första gången har jag varit riktigt lycklig i en dröm. Annars för min del har nätterna beståt av mardrömmar. Ishlopishlo.
Men som sagt inatt var det lyckligt. Det blev heller ingen utryckning igår. Skönt att få sova. Kände att jag behövde det när jag däckade vid 23 och vaknade upp vid 9 motvilligt. Eller vaknade. Tittade på klockan. Ha.
Idag blir det sol och glass vill jag lova. Pressa pressa pressa.

Applåd - Tack!

Uppdat.

Har hängt på g-vik utomshusbana idag. Glassat i solen. Har varit mycket avkopplande och välbehövligt. Tagit mig säsongens första dopp till och med. Gött mos. Känner att det är lite sveda på ryggen. Mjauuuuu.
Blir nog till att studdsa med alla andra fläskfior i Skytteparken ikväll. Någon som är på?

Applåd - Tack!

Räddar liv!

Har gjort första delen av mitt första pass. 100 % överlevnad.

Dagen fram tills jobb spenderade jag med Janet. Fläskfiorna la sig på en filt i parken och stekte oss.
Luktade bränt fläsk ända till stan så min kusin kom förbi och hennes kompis med.
Blev ett lite gäng som ägde gräsplätten.

"Kampen om gräsplätten har börjat"
90 % hud



Applåd- Tack!

Chill Bill

Gårdagen var chill på stan med Janet. Vi gick och käkade. Var sjukt nice. Loffe var med pappa sin så det var tjejtid. Inte för att Loffe brukar vara nått hinder. Gick runt och försökte förbränna lite. Jag lyckades hitta en as nice topp som skrek mitt namn, och som endast kostade 80 kronor. Jag är sjukt nöjd. Tack Vero Moda! Efter lite mer förbränning fick vi och fikade. Vi tog vår oskuld på Espresso House. Och upptäckte en ny favorit. Det var en latte med jordgubb. Syrligt och somrigt. Som milkshake men inte lika tunn. Ny sommarhit.

På kvällen blev det film, Inser efter samtal med diverse vänner att det har blivit en hel del film den senaste tiden. Men vad har jag att göra annars? Kan ju inte städa lägenheten två gånger samma dag? No life är det licksom. I går blev det iaf tre filmer.

Taken Liam Nelson springer runt och leker cool farsa i Paris. Dödar och står i för att hitta sin dotter. Jag får nog erkänna att jag levde mig in i filmen, mer än jag gjort med någon annan på senaste tiden.

Benjamin Button En lång film som är söt. Och som har Brad Pitt. Do I need to say anything more?

Twilight Jag förstår varför kidsen är kära i Paterson. Mysig good feel film men inslag av både action och romans i liten dos. Ser fram emot del två som kommer i höst/vinter. Började läsa böckerna som filmerna bygger på idag. Var lagom underhållande i solen.

Tyvärr svettades jag nått enormt och hittade ingen skön ställning att ligga i. Skulle behöva en solstol typ. Det vore perfa.

Appåd - Tack!

Midsommar

Det blev en blöt midsommar. Hade helst velat vakna i min säng, Men jag vaknade istället upp ute på landet hos människor jag inte hade en aning om vad de var för några. Spydde som en gris gjorde jag också. Blev ingen bra blandningen kvällen innan.

Har legat och tagit igen mig på eftermiddagen. Skulle vilja sova massor. P har varit här på kvällen. Softat och lyssnat på musik.

Applåd - Tack!

Regna och åter regn

Drog mig för att gå upp i morse då klockan ringde. Snozzade och lyckades klamra mig kvar vid sängen i en timme.
Chillat runt på mor på stan hela dagen, varierrade oss med en tripp till Marieberg. Gick och kolla på prylar och myste. Jag kollade in nya bolaget också. Kan ju vara värt att känna till utbuden.

Degat hemma hos mor och far hela kvällen. Sov bort någon timme eller två på deras soffa. Avslappnande men icke utvilande.

Jag har fortfarande inte kommit till insikt med vad jag ska bära för klädnad i morgon på min morbrors 40-års fest.. Tips?

Applåd - Tack!

Massa film

De senaste dagarna har det blivit en massa film.

Damernas detektivbryå En gullig film om en tjock afrikansk kvinna som öppnar en detektivbyrå för sina pengar som hon har fått efter att ha sålt all kreatur hon ärvde efter sin far. Som sagt gullig och avkopplande.

Vi hade iaf tur med vädret igen Tyvärr inte det mest lyckade kanske. Hade sina glimtar av humor och tragedi. Mest satt jag och hade ont i magen för att Rolf Skoglunds karraktär är så jobbig och obehaglig. Bästa scenen är när de passerar fartkameran och han dunkar ner dem för att inte hamna på bild och nockar nästan totalt ut Claie Wikholms karraktär.

Rallybrudar Värsta feelgood filmen för tjejer. Lite skjabbiga scener i mellan åt. Men allt verkar verklighetstroget. Det är lite tjusningen och jag därför köper konceptet. Var roligt att de pratade franska i mellan åt. Svensk girlpowerfilm.

Knowing Jag och Mysen gick på bio. Såg en film vi inte hade hört talas om. Den innehöll Nicholas Cage och en tidsskapsel. Första delen var thriller och nervkittlande. Alldelles underbart lagom skrämande. Sen hände nått och filmen bytte karaktär och blev någon slags fatalistiska scienc fiction snutt. Galet vilka kontraster och tvära lappkast det skedde i mellan de två genrerna. Men det var värd, både i tanke och ekonomiskt.

På tal om ekonomi så strejka mitt bankkort totalt näör vi var ute. Och tjejej jag hade gett det till på Pacos kände tydligen för att göra en stor scen av det hela. Trots att Mysen erbjudit henne sitt kort istället samt att jag accepterat att det var något tekniskt strul med det. Herregud vilken störig brud. Låt oss äta ifred också. Kom ef 40 sekunder och fråga om det smka gott. FFS vi säger väll till om det inte är till belåtenhet. Ska vi betala 100 spänn för det lär hon höra oss gnälla om det inte är till belåtenhet.

Idag har jag chillat med Janet och Loffe på en filt under solen. Skönt värre. Behövde verkligen komma ut ett tag. Varit förbannat insnöad de senaste dagarna. På em har jag rännit runt i en Citroen med mina kusiner. Farit kors och tvärs över stan. Till slut kom vi fram till våran andra kusins födelsedagskalas. Hamburgare, tårta och kakor. Jag älskar kakor!

Applåd - Tack!

Weekend

Förfest med klackarna i taket. Det blev röj och dricka för min del igår. Förfestade hemma hos mig med popcorn högt och lågt. I LOVE smörpopcorn. Vi hade bestämt oss för att gå tills vi kom utanför dörren och insåg att det regnade, ingen av oss girls ville bli blöta i håret eller om klackarna. Vi tog taxin efter mycket om och men till krogen. Strulm ed bankomaterna och sveriges nsät längsta kö till krogen. Men inget kunde stopa oss. Vi kom in till slut. Något guktiga, något kissnödiga. Jag hade verkligen en toppen kväll. Det var fullt med folk ute, folk man kände och tycker om. Dock var det mycket folk, det är ifs bättre än lite folk. Slipper man känna sig så utstirrad på dansgolvet med sina lurrviga.

Stupade hemma runt halv fem på morgonen efter att ha smekt mos coh korv med gurkmajjo på hålet i väggen. Delish. Borde servas på alla ställen om ni frågar mig.

Slappa dagar fram tills jobbet börjar.

Applåd - Tack!

Röj röj

Svettas bort idag. Även fast inte solen skiner. Måste vara allt flängande fram och tillbaka.
Jag som vanligt lyckas dubbelboka mig. AMrieberg med mor, sola med Janet och tvättstuga.
Kung på att göra åtta grejjer hela tiden, samtidigt.

Röjt upp hemma. Fin fint.

Party ikväll. Siktar mot stjärnorna.
Somebody stop me please!

Vem är Katla på frimis dansgolv?

Applåd - Tack!


Ordning

Seg dag idag. Orkade knappt gå upp. Det kan ju haft att göra med att jag vakna vid 05 och kände mig vaken. Och att när jag väll hade bestämt mig för att somna om så började folk ringa till mig. Ha lite respekt gottfolk!

Chillade runt hemma. Plockade lite med prylarna jag äger och har. Satt och dega under eftermiddagen. Jag och Janet drog till bolaget för att ladda inför i morgon. Karaté!

Har hunnit varit på Net on Net. Det är en jätte rolig butik, bara det att jag behöver en karl som hjälper mig. Jag är noll teknik. Kan väll koppla ihop det utan problem, men att förstå alla förkortningar och begrepp. Det är som rena arabiskan ibland. Som tur är har elektronikföretagen upptäckt oss icke-förstående och utvecklat en modersmålsträning där de använder sig av bilder. Idiotsäkert! Det blev lite inköp. Ett 5.1 ljudsystem till datorn eftersom det är kasst ljud i den annars. Och för mina skattepengar investerade jag i en rosa digitalkamera. Jag är nöjd tjej!

Bjöd mor och far på mat som tack för att... ja mor bar mig i nio måndaer, uppfostrade mig samt att pappa fäste min bokhylla och ljudtäta min dörr. Det är fantastiskt vad föräldrar kan vara bra till. Vet inte vad jag skulle göra utan dem.

Nu är det chill i soffan med godia och ljus.

-"Googla låten så vi vet vem som gjorde den!"
-"Vart gör jag det?"
(?)

Applåd - Tack!

Spinster

La mig på divanen och stuffade i mig godis och ett glas cola, kollade på Sex and the City. Varför är det inte som i serierna? Varför ser inte jag ut som Sara Jessica Parker? För att jag är jag.. Jag vet. Men det vore en nice omväxling att vara snygg istället för söt. Tyvärr är väll inte det något som kommer inträffa detta århundrade, heller. Jag älskar mig för den jag är, haha, det är jag och Narcissus!

Var och tränade igår, behövde få ur mig det nyvunna hatet mot pojkar som jag drabbats av på vägen hem. Svettig och gosig begav jag mig hem för själavård. Han duscha av mig och äta, sen fick jag följa med min familj och handla. Det är svårt att storhandla när man inte har en bil. Är så djävulusiskt tungt att bära hem det på cykeln. Dagens I-lands problem.

Har försökt att bosta mitt självförtrående mer genom att kolla på "Bridget Jones dagbok" och "10 orsaker att hata dig". Det gick inte så bra. Eller iaf inte som jag hade tänkt mig. Blir till att städa här hemma. Utgång i morgon.

Applåd - Tack!

Boys will be boys

Jag upphör aldrig att förvånas över alla dessa pojkar. Var är männen är min fråga? De tror att de kan använda oss hur de vill. Vi är faktiskt individer med känslor och önskemål också. Är det så mycket begärt att vara två, inte en vuxen som tar hand om ett barn? Har sett det hos andra och varit med om det själv. Har ni ingen stolthet? Ingen gräns för vad ni kan utsätta en person för. Stackars arma kvinna. Vi ska ju alltid ses som det svagare könet, ändå visar det sig om och om att ni är beroende av oss. Varför inte vara jämstälda, det är inte mycket vi kvinnor begär? Eller är det kanske det ni tycker att vi göra? Att det är vi som dumförklarar er och ger er en anledning att bete er som 17 igen?


Amen

Baksmällan

Den här sommaren började inte som jag hade tänkt mig. Men å andra sidan hur hade jag kunnat veta hur det skulle bli i första taget. Det jag nämnt tidgare kvarstår. Och jag tror i andra andningen att det här kommer bli en skitbra sommar.

Var på bio ikväll. Det var sjukt bra. Såg Baksmällan med MK. Det var en film i min smak, eller i en av mina smaker. Det är svårt eller rent ut sagt omöjligt att sortera Änglar och Demoner i samma fack som Baksmällan. Garva nästan så jag grät.

Nu försöker jag komma på sätt att fly ifrån berget av disk i köket.. Någon ide?

Applåd - Tack!

Sverige-Malta

Slö dag. Hälsade på mormor. Det är konstigt att se sin anhöriga i en situation som jag har vårdat så många andra i. Blir verkligen nära inpå. Men i stora hela hade det gått bra för henne. Hon hade så mycket smärtlindring hon kunde, och hade ett sluddrigt tal. Och var mest trött.

Det är någonting i mig som blir alldelles varmt när jag ser landskamper. En lite patriot i mig vaknar. Får nästan en tår mitt i skriket när Källström gjorde mål.

Applåd - Tack!

I did my best to notic

Igår bestämde jag mig för mitt nya liv. Som innehåller pyssel. Jag är skitnöjd. Var till panduro och köpte målarfärg, pensel och pappersblommor. Satt och pyssla under eftermiddagen. Hanterverkarna som kom för att dra in bredband i lägenheten undra vad fan jag höll på med. Men jag är nöjd och slutresultatet blev skitfint.

Gjorde på kvällen världens godaste paj. Det var köttfärs, morötter, paprika och grekisk yoghurt. Med ett berg av mozzarella ovanpå, och nej det var inte äkta buffel mozzarella. Men det blev skita gott. Var snor bra att ha maten färdig efter att ha varit och svettats bort 1 kilo på boxningen. Hela fighten slutade dock med monsterhåll i höger sida. Jag skyller på att det var för mycket rörelse i sidled, och mina stackars kärlekshandtag inte är vad vid det. Sköt att röra sig, och försöka att spöa skiten ur MK. Notera försöka..

Systeryster kom hit på kvällen, vi chilla i soffan och kolla på Magnus Betners "Tal till nationen". Det är humor som slår Simpsons och Family Guy vilken dag i veckan som helst. Garva sönder mig. Fröken yster sov över, slagga två pers som stela stockar i min 120 säng. Cosy!

Applåd - Tack!


Det kan inte vara lagligt

Vakna av att elektrikerna dansade can-can upp och ner för trappen ute i trapphuset. Ljudet har en förmåga att studdsa in i min lägenhet. Och det var inget jag ville 07.20 i morse.
Efter 10 minuters springande i trappen upp och ner och smällande i dörren bestämde de sig för att de skulle väcka de döda med hjälp av en slagborr. Då de skulle in i betongväggarna. Inte heller nått jag ville.
De upphörde med det efter några mintuers borrande, och ajg skynade mig fort som fan med att somna om.
Fick sova till halv 10 då det var dags igen för step-baletten.

Applåd - Tack!

Det är en folklig rättighet

Idag var det val till europaparlamentet. Jag gjorde min beskärda del, drog mitt strå till stacken, och röstade.
Tanken slog mig när jag klev in i vallokalen att det är få länder som vi har det så bra i som sverige.
Vi får rösta, och vi får rösta på vem vi vill. Det är en fantastisk rättighet som vi ska beakta och missionera om.
Någon som är med mig?

Lurade med mig min mor till IKEA också. Kände jag behövde investera i någonting. Blev lite vinglas, då alkolism är något jag är för. Ett par löste-hållare, då te också är en mänsklig rättighet. Köpte mig ett stycke förkläde, då jag älskar att baka men hatar att skita ner kläderna. Det blev även en pläd, för sommarens picknickar och en korg till badrummet för att hålla ordning och reda. Ni måtte vara berdda att hålla med om att mina inköp var värda iaf 2 vuxenpoäng?!

Tagit hand om mina sargade kropp har jag också hunnit med. Investerade i en fotfil av prima kvalitet igår. Då mina spruckna hälar har längtat efter detta under en låååååång tid. Blev filning, smörjning samt färgläggning. Men jag är värdelös att hålla mig innanför linjerna. :)

Belv långtråkigt efter att ha kollat på filmerna för andra gången. Fick lust att baka men visste inte riktigt vad. Slutresultatet blev hallonmuffins som blev delish.

Nu har jag redovisat för min dag in i minsta minut. Som någon brukar säga :)

Applåd - Tack!


Are we human or are we fucked?

Hyrde hem filmer igår. Låg och små snyfta för mig själv. Kollade på "Alfie". Värsta mansgrisen, men på nått vis så kände jag ändå för honom. Sorgligt liv att leva i en så snygg kropp. All heder åt Jude Law. Det måste vara en kosntig känsla att, någonstans undermedvetet, ha en massa kvinnor världen som tänker på en och drykar en. Även fast de inte träffat honom in person. Skumt på nått vis. Har även nu insett att Mr Law måste vara största storrökaren, då han rökar i nästa alla filmer jag sett honom medverka i. Det är sjukt. Är ju inte direkt som att alla hans karaktärer måste röka?! Insåg även under filmen att jag inte fått blommor av en karl på evigheter, senast var nog av morfar när jag tog studenten. Jag älskar blommor, inte sånna jag måste ta hand om utan mer sånna som någon har plockat i hop själv och som jag får slänga efter några dagar med gott samvete. Detta kom jag på då karaktären Alfie köpte blommor åt en äldre dam för att vöeraska henne, och hon överaska honom tillbaka genom att ligga med en kille som var yngre än honom ( till saken hör att han inte är gammal själv). Ordet vi söker är "paradoxalt". Tror jag. Jag fick ju iaf nästan en anledning av att använda det i min blogg. Kan jag ju verka lite smarate än min hårfärg vill utge mig för att vara.

Under min moviekväll kom jag även till insikt med att livet är för kort för att slösa bort och att jag måste leva varje dag som att den vore den sista. först då har jag kommit på livets mysterium. För om jag går runt hela livet och är rädd för att saker ska hända mig kommer jag aldrig riktig ha levt. För enligt mig är det skillnad på att leva och vara levande. Det får bli mitt midsommarlöfte, då jag inte har något nyårslöfte. Fast jag borde väll inte vänta med att leva, utan ska göra det redan från och med nu, just i detta ögonblicket!

My sa nått klokt igår på telefon ifrån Hedemora:
"Du förtjänar en kille som är mogen, vet vad han vill och som dyrkar dig, fast på ett lagom sätt"

Applåd - Tack!

I bland blir det fel, och idag var en sån dag

Den här veckan har varit emot mig. Inget har gått min väg. Betygen på praktiken blev in det jag hade väntat mig. Är jätte besviken.

Tentan som jag först tyckte gick så bra i morse visade sig ha gått åt helvet. Fatta inte hur jag räknade.  Var nog en dum idé att färga håret blont.

Och på toppen av isberget blev jag en lycklig singel igen. Just my luck.

Sad FM

Applåd - Tack?


En snabbis

Bara tre dagar vkar av praktiken. Kickar ass, men det skulle gärna få vara slut på åkandet till linde redan i morgon för mig. Jag vet att jag är grym, behöver inte sitta på en buss i sex timmar till denna vecka för att bevisa det :)

Morsdag i helgen. Trevlig tillställnign med frukost hos mormor när allt kommer omkring. Älska natur och blommor. Inte illa pinkat med sol heller.

Ska iväg och träna. Smekt glass hela helgen, jag är inte värdig.

Applåd - Tack!

RSS 2.0