When love takes over

Måndag gick åt till att vakna till. Satt om en zombie större delen av förmiddagen. Gjorde i princip inget, åt inte särskillt mycket heller. Runt lunch kände jag mig så illa tvungen att rycka upp mig. Började sortera i lådor och garderober, leta fram massa med saker som jag kanske släpat med mig över länsgränsen och från mor och far i onödan. Men nu åkte det, iaf en lite proncent av det. Hann inte gå igenom så mycket. På eftermiddagen ringde mor och lurade med mig till friskis. Det var väll ändå på tiden att jag förnyade mitt träningskort och tog tag i fettbaletten. Det är så härligt med basgympa, då det är så blandat. I ena ringhalvan har vi "banjo-berta" : som är en flitig bas-besökare och kommer sällan sent. Hon har kanske inte rätta knycket dock. I andra ringhörnan har vi de som ser basgympan som ett tillfälle att glänsa över ett gäng fläskisar som inte orkar. De som gör armhävnignar på tå och är allmänt hurtiga (ev står de i en blodomloppet eller vårruset t-shirt). Sånna som jag. Där imellan har vi resten. De som faller ur de två övriga kategorierna och hamnar mitt i. De gamla med stela leder men överraskar än, de som har volanger och back-ups och back back-ups på det. Alla svettas vi i en härlig orgie av illa valda låtar (denna gång) till instruktionerna av en något stel och volangad dam i sina bästa år. Det kostar inget att göra en bra MD med musik eller kosta på ett leende då och då. Pepptalk, kvinna! Hemvändning för att äta blodpudding och dricka juice, allt för att bosta. Cykla till Oxhagen och hängde hemma hos Janet. Hon bjöd på kaffe och på sällskap. Satt och snacka skit (åt skit som MK trodde jag sa). Såg på en fransk film som jag tror hette B-13. Den var cool, udda, och det var bara överkroppar på trimmade män. Miie sa like!

Tisdag fick bli stora städdagen då jag och mitt dålig samvete inte gjort något dan innan av vett. Jag röjde och jag dammsög, jag diskade och jag torkade golv, jag möblerade om och tänkte om igen. Det blev en hel del gjort, han ju till och med laga mat och göra matlådor mitt i allt. Råttorna fick fint dem med, inte för att jag tror att de ser uppoffringen jag gör för dem, men jag kan känna mig lite mer nöjd med mig själv. Fick ett telefonsamtal efter lunch som gjorde att jag inte kunde sluta le. Fick fjärillar i magen på nytt, hur är det möjligt? Var någon som sakna mig, lilla mig.. Det är ju helt galet mysigt. Diggar det stenhårt. Fick sällskap frammåt eftermiddagen/kvällen, mer än uppskattat. Vi myste och gjort tacos, då mysen inte kunde komma till mig ikväll. Annars hade det varit tacos för henne. Nu fick jag och MK gluffsa i oss det istället. Sen blev det massa mys framför tvn och massage. Lyckades få MK en aningen uppmjukad och mosig. Så han somna som en bebis på min arm. Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysigt!

Applåd - Tack!


I gonna like the way we fight...

Gårdagen började redan kl 06.00. En aning innan jag vanligtvis går upp... Jag skulle ju och jobba så det blev inte den bästa sömnen eftersom en brutal rädsla att försova mig gjorde att jag inte tordes just det, sova. Så det var väll inga problem egentligen att studdsa upp kl 06.00 och göra mig frukost. Tyvärr hade någon ätit upp mina flingor så det blev yoghurt och fibergryn. Funkade det med faktiskt. Macka med leverpastej, som är extremt underskattat.

Runt halv så studdsade jag upp på min nyaste, min vita hingst. Eftersom det förut hette svarta faran så måste det nyaste tillskottet räknas som en vit hingst. Jag har gått och blivit med cykel. En alldelles egen vit cykel. Det är fantastikst. Har inte varit så här nöjd med mig själv på länge. Det är seriösa vuxenpoäng som jag inkasserar här och nu.

Väl på jobbet gick jag igenom bilen, letade sökare och insåg att det inte fanns jätte mycket att göra. Dagen rullade på i vanligt tempo. Dåliga skämt och sexistisk miljö blandat med oroliga patienter som det kanske inte alltid är något fel på. Men även de ensama behöver få umgås och vi är jätte bra på att umgås på ambulansen.

Efter jobbet for jag hem. Och så här i efterhand är jag inte helt säker på vad jag har gjort hemma. Jag minns att jag gjorde muffins men mer än så är det blankt för. Mor, far och T kom och hämtade upp  mig och vi begav oss västerut. För att beblanda oss med de andra i 5 kilometers loppet blodomloppet. Jag sprang på 31.15. Så nära att komma under 30. Inser i efterhand att jag inte skulle ha gått 300 meter. Då hade jag ju defenitivt varit under tiden. Jag var först in i mål och 5 minuter efter mig trillade pappa och morbror in. Och så kom MK som psrungit 1 mil. Bland de 50 bästa av 600 deltagande, det måste jag säga och ni hålla med om är bra :)

Chill bill med öl och bad. Somna som en ovaggad bebis. Typ bara jag la ner huvudet på kudden. Tack för en underbar gårdag! Nu ser jag fram emot denna...

Applåd - Tack

Pappa til servetrisen på Bishop: Vi vill ha tre mineralvatten coh två cola
Servetrisen: Vaaaa? Ska du vara nykter?
Pappa: Jag kör idag (söndag)


......


Vad mer behöver jag veta?

Min plan, från allra första början, var att ge mig ut och springa i ottan. Typ när han denna där ger sig av till jobbet. Nu blev det inte så. Så när jag vaknade vid 10 tänkte jag "Nu är det dags" jag var lite taggad till att springa. Började byta om och hamnade framför tvn, så två timmar senare bar det av mot motionsspåret. Denna gång tänkte jag att jag måste öka att det är dags att avancera ifrån 35 minuter på 5 km. Sattsade och var i ett kick redan vid spåret. Men där händer det något. Springer nästan en kilometer på spåret och sen inträffar det. Tilt i huvudet. Stannar och börjar gå istället. Inte för att man kan stanna och vara i rörelse samtidigt, men ni förstår säkert! Och sen håller jag på så, går och springer 200 meter om vart annat. Kommer hem en timme senare, måttligt besviken på mig själv. Eller extremt. Egentligen har detta gjort att jag inte har lust med någonting. Just nu känns det bara nedåt.

Frammåt kvällen är det match, ÖSK-Djurgården. Och jag hoppas på tre friska poäng för min boys.

Helgen har varit god. That's it. Har varit lungt och skönt. Mys med MK. Ätit på resturang, eftersom jag ställde till med ett vad över minigolfen, men det var det värt. Vi goffade oss i lördags och klädde upp oss och begav oss till Rosalis. Hade dock ingen aning om att MK hade bestämt sig för att köra på "oskyldigt känslosåsig" :) Vi var barnvakt åt mina kusiner och showade med gitarrer och mikrofoner på högsta volym.

Visste ni att samerna har 45 ord för snö? Och att jag skiter i var och ett av dem - Mark Levengood

Applåd - Tack!

En Vin(n)are

Det blev spontanbesök till Lindesberg. Det hela höll på att kajka ur då jag är världens största tidsoptimist. Tyckte jag var i fas med vad som behövdes göras och så rigner S och säger att det går ett tåg inom en timme och det borde bli bra. Så vi bestämmer dejt på stationen. Jag fortsätter piffa mig och göra iordning maten som jag har tänkt mig att förtära under kvällen. Plötsligt ringer telefonen, jag fryser till, det är S som redan är på stationen och har sett att vårt tåg är drygt en timme försenat. Men räddningen finns, det går en buss inom 7 minuter. 7 minuter!!!!??? Det var kanske inte riktigt den tiden jag hade tänkt mig. Men lite snabba drag med fingrarna genom håret och ett elegant sving upp på svarta faran, sen bar det av mot Svampen i hopp om att jag också skulle hinna med sagda buss.

Kaos! Jag hade inte tillräckligt med pengar till bussen på mig, jag glömde hälften av vad jag behövde hemma. Men som tur hade S sitt påskägg med sig. Hon är nog den mest udda människa jag känner men jag älskar henne för det. Efter mycket flum på både Konsum och Systembolaget och en hel del prat om silikontuttar (!), var vi äntligen redo att bege oss mot lugnare trakter och framförallt grillen.

Kvällen fortlöpte med garv, flum, vin, kött, bearnaise (smör), sallad, vin, spel, flum, garv, vin och lite mer alkoholhaltiga drycker. Frammåt natten rullade vi hemmåt mot Öret! Tack för en super kväll i flugornas land!

Applåd - Tack!

P.s. Ja, jag glömde kameran hemma!

951 check - Semster here I come!

Sista passet gjort i helgen. Kommer säkert fler framöver, men schemat tog slut i helgen. Det blev en grand final i Askersund med en hel rad dåliga skämt. Vi kollade på huduställning och åt apmycket dålig mat. Eller dålig i någons bemärkelse. Vi blev ju inte sjuka, men inte f-n blev vi smala..

Det blev mys efter passet igår med gubben. Vi stallde oss i varsin del av köket och micklade. Han gjorde ap god coleslaw och jag marinerade fläskfilé. Kan ju inte annt än säga att det blev succeé på det i Hästhagen. En engångsgrill, en filt och aftonbladet och kvällen var klabbad. Vi åt och drack. Staropramen in my left heart. Och att ÖSK går och vinner nere i Helsingborg gjorde ju ingen ledsen, minst mig. En helkväll med andra ord. En Higfive på den!

Och lika apatisk som vanligt har jag knappt gjort någonting. Gubben ringde och väckte mig med massa hot och efter att vi lagt på insåg jag att jag var både ksisnödig och hugrig. Nedrans man att väcka mig ur mina sjuka drömmar. Höll ju precis på att lösa värsta mordgåtan, typ. Ha. Tre äggmackor senare och en hel del slösurfande på diverse har jag nu knapat ihop dagens blogg. Ska väll engagera mig och göra en inköpslista innan eftermiddagen. Städa? Runt 14 ska jag träffa E med S och gå en promenix I guess. What goes around.... Så var snäll för guds skull!

Applåd - Tack!

I need to find my inner klevich

Haft lunch på engelska idag, en trevlig men annorlunda upplevelse. Inte var dag. Känner att det är massor som jag tappat då jag inte har varit i behov av den formen av linguvistiskt tänkande. Världens sötaste små lintottar. Josh och Sophi. I love them. S är en så lik en ängel en verklig livs levande person kan komma. Och J är ett charmtroll som får en att falla pladdask. Eftermiddagen spenderades med J och Loffe. Det var mys. Vi åt glass, slöade i deras soffa och Loffe upptäckte sin snopp. Haha. Nu förstår jag killars obsession med sitt kön. LOL.

Det som kunde ha varit en lugn, mysig, varm hemmakväll blev en.... lugn, mysig och varm hemmakväll.
Jag och 2,5 deciliter chokladpudding med spraygrädde. Det är en lycklig och mätt kvinna som skriver!
Fick rådet av min moster att sluta medan jag kunde, för chokladpudding har inte haft någon positiv effekt på min släkts kroppar. Inte på något smickrande vis i alla fall.

Råkade zapp in på en film på kanal 9. Tiderns tjejfilm med endast en snygg kille i. Handlar om en tjej som får bröstcancer i 24 års åldern och som genomgår en masektomi. Jag blir så berörd, och har bägge brösten kvar. Hur är detta möjligt? Kan ju inte säga annat än att chokladpuddingen satt som en smäck mellan tårarna. Känner mig som världens ensammaste kvinna. Som jag sa till M.T att det är konstigt att vara själv en kväll (för första gången) men samtidigt skönt. Det är välbehövligt med tidsfördriv och gråtmilda tjejfilmer är perfekt. Det kunde ju ha varit så illa att jag hade varit tvungen att hyra "p.s I love you"

Idag har jag funderat mer och mer på min framtida planerade resupplevelse genom Europa. Och med tanke på allt är england ett nödvändigt stop på min genomresa genom europas alla sevärdheter och krypin. Ser mer och mer fram emot att bli färdigexaminerad. Kunna ge mig. Inget ska få stoppa mig.

Nog om mig. Berätta mer om dig...

Applåd - Tack

35 fester och 1 bröllop

Party med babes i soffan hemma i fredags. Intagande av vin och dumpning av sunt förnuft. Som vanligt. Runda av kvällen på Pitchers och drack det blaskigaste White Russians vi druckit, jag och P var inte imponerade. Satt och höll span, jag efter ambulanser och poliser och P efter karlar. Vi båda lyckades hitta nått att vila ögonen på. Somna inte fören vid 3 på natten. Massa galna bilder finns på www.bilddagboken.se/andrealord.

Lördag vaknade runt 11 av ett allsångs mms. Gläds åt svinen som fick se U2, jag är bara lite bitter. En aning kanske. Fixade och donade, inte för att jag blev någe bättre, råmaterialet är ju som det är från första början. Oklanderligt. Av till trdägårdsfest som urartade och blev ett trädgårdsbröll med en jätte bra präst. Prsäten anlände i en bil med regnr GOD 603. Hur coolt är det inte att kyrkans man har regnummer gud? Efter cermoni med mingel, gamla som unga begav vi oss till Fellingsbro för 35 års fest.

Min moster har gått och fyllt år, igen. Verkar inte som att de kan bli någe yngre nu. Utan det pekar bara uppåt. På alla mått möjliga att göra. Det blev jätte god tacobuffé, om det inte hade varit för den miljard flugor som invaderade varje kvadrat cm av maten. Men det är väll en bieffekt av att bo på landet. Till efterätt var det BananToffé tårtor. Vilket var mer än mumsigt. Uppskattat och gott. Älska sötsaker. Och mat för den delen. Vi blev kvar runt borden till sent inpå natten. Fladdermössen anlände på natthimlen och i samma takt avvek vi från platsen.

Inget slår sängen hemma. Det är nog det bästa med att åka bort, att få komma hem och lägga sig i en lagom varm mjuk IKEA säng som är bara min. Får väll tänka mig att dela med mig av den då och då. Men det gör mig inget. Bara bra att någon värmer upp mellan lakanen innan jag kryper ner. Sover man gott på.

Söndag blev utflykt till Laxå. Som typ ligger i en annan del av världen. Far far away. Det bjöds på god matt och sällskap. Jätte smarrig tårta som MKs farmor hade gjort. En riktig klippa är hon! Hemma och utslagna. Fotmassage, pannkakor och sömn. Nästan i den ordningen :)

Applåd - Tack!

Flappna av

Vid angrepp från våldtäcksman ligg inte ner och spela död. Säg att du är bajsnödig och i bästa fall skit ner dig! Dagens tips. Lite vin och lite med luft gör sånt härnt mot människor. Eller med...



Applåd Tack

RSS 2.0