Viktigt

Vägde mig i helgen som var å det var inte vad jag hoppats på. Min matchvikt klingar in 83,5 pannor. Så sen i söndags har jag inte ätit nått sött. Knaprat lite chips men försökt å tänkt. Än så länge går det bra.
Hade en tanke å suktning efter kebabtallrik idag. Tror att det var lite inspiration ifrån m som skulle äta det å mysa med sin kille idag. Å kände mig verkligen jättesugen men bara jag värmt en matlåda samt smekt i mig den lättade dem tankarna.
Dags att ladda om för en natt på kirurgen.
Snart helg :)


En vanlig dag på jobbet

Tänka sig att så har det gått en natt till. Eller ett pass på jobbet. Är inte riktigt tillbaka i gängorna. A fråga om det var nått fel för jag var tyst. Tror innerst inne att jag bara samla kraft för vad som komma skall.

Längtar så efter min karl. Avundsjuk som inte har hans doft överallt i sängen att krypa ner till. Vore så rogivande. Å älskvärt. Kommer en dag då all kommer lukta han. Mums.

En knapp månad kvar... Bita ihop bara.


En vanlig onsdag

Fikamys hos P å C igår. E hade kraschat i sägen med ögoninflammation. Kraken. Börje var bekymrad över vart det tredje individen i hushållet var, å vankade av och ann. Ingen ro i kroppen.

Gick å la oss på tok för sent igår, för att vara oss. Stängde av TVn frammåt 1. Kan inte så konstigt då att vi vaknade 20 över åtta. Tur att min karl är så rask på morgonen. Tihi!

Jag och Börje gjorde ett nytt försök att gå i hunddungen. Idag gick vi runt runt runt å var på väg att inte hitta ut. Tokigt. Jag gick med P3 i lurarna å helt plötsligt stod det en rottweiler med ägare å tryckte i buskarna. Jag Hejja för att visa att jag uppmärksammat dem (även om det inte verkade så), å sedan gick jag och Börje på på den vägen vi stakat ut framför oss. Rottweiler ägaren stod fortfarande helt stel med ett tvåhandsgrepp om kopplet. Jaja.

Nu soffhäng innan matlagningen sätter igång. Idag blir det onsdagsmys med kyckling/ris å vin å chokladpudding som avslutning.


Fi**kärringar

Om vi säger så här så finns det folk och folk. Det finns även olika hundmänniskor. Jag är alltför att respektera andra hundägares önskningar om hur man ska vara runt deras hundar. Men för i helv.. dra ur käppen ur arsle å ge eran (och andra) hund(ar) en ny chans.

Taxkvinnan: Hittar ett hundområde mitt i ett litet skogsområde. Det är bara jag och Börje där. Plötsligt dyker en äldre kvinna upp gåendes med sin tax. Börje blir toklycklig och viftar å trugar om att få hälsa. Jag frågar därför Taxkvinnan om det "är ok att dem hälsar?". Tror ni jag blev förvånad när jag fick till svar " NEJ. Dem morrar bara åt varandra å så trasslar dem ihop sig å komme för alltid sitta ihop. Nej lilla du det är bättre om dem tittar på varandra på håll" VAAA? Jag fatta inget, så ställd. Ville bara innerst inne kontra med "tråkigt för dig att ha en hund som är så otrevlig mot andras hundar att du inte låter han hälsa på dem". Men jag är ju uppfostrad så jag vände på klacken å sa bara " kom Börje vi ska gå nu"

KÄRRING!

Frisekvinnan: kommer ut ur skogsområdet. Arg på hundägarmänskligheten. Där är då en (annan) äldre kvinna med en buchon frise. Börje blir åter igen toklycklig å vill visa mig att han sett en ny kompis. Vi kommer väldigt tätt inpå varandra å jag skiter i å fråga om dem får hälsa då jag är så förbannad från det tidigare interferendet. Börje nosar å vill visa upp sig. Frisekvinnan talar då: "Bättre med någon i sin egen storlek än den där stora svarta otäcka saken. " Jag: "jaha har hunden blivit skrämd?" Kvinnan:" nej men vi bytte sida för dem är ju otäcka stora hundar! Så nu har ni hälsat färdigt".
VAAAA? Skulle stora hundar vara farliga bara för att dem är stora? Vet en 70 kilos mastiff som jag litar mer på än ditt lilla osäkra kort till hund.

Vad är det för kärringar som bor i det här området som jag ska flytta till, och som det dessutom finns en risk att jag å Bman springer på under våra rundor?????


Radio

Radio
Fr Clas Ohlsson

50 kr


Furu stolar

Fyra furustolar
Inkl 4 vita sittdynor
Inkl 4 grönrandiga(ej med på bilden)

400 kr


Lampa

Lampa Blommönstrad på ek fot

Ca 110 cm hög

100 kr


MALM byrå

MALM byrå 4 lådor

Ekfaner

200 kronor


Billy Bokhyllor

BILLY bokhyllor

40x28x202 cm

Ekfaner

Nypris 495 kr

Säljes för 150 kr/st

Finns 2 st


Vitrinskåpsdörrar

Vitrindörrar med frostat glas och blom/blad mönster

40x194

Passar bokhyllan Billy bl.a.

Finns fyra likadana dörrar

Säg ett pris :)


Kom och Köp

Eftersom det ska bära iväg för mig och jag ska lämna denna lilla stad för ett ögonblick, behöver jag göra mig av med diverse möbler som inte håller måttet i storstan (eller på min vind).
 
Det är allt möjligt som kommer dyka upp till salu. Passa på att fynda!
 
Tipsa gärna Era kompisar och anhöriga.
 
Julklappstips delux.
 

Örnen ska lämna boet

Då är kontraktet påskrivet å så. Örnen lämnar boet senast sista dagen det här året. Det är väldigt kort kvar tills dess. Galet! Sedan ska jag bli sambo, visserligen är de inte första gången. Men det är första gången så långt från Örebro.

Jag har redan börjat fösa ner i lådor och slängt. Har slängt massor. Mestadels skräp å annat äckel päckel(typ gammalt smink). Ska till morbror för påfyllning av lådor. Bra att ha.

B är lika soft som vanligt. Han har så lätt för att anpassa sig den jycken.

Kommer bli annorlunda. Men ett bra annorlunda.

Längtar samtidigt som det känns tufft att lämna allt här.


Samboavtal?

Mitt är mitt å ditt är ditt. Å här trodde jag att vi startade någonting nytt dvs - VI. Så klart vill jag att du ska känna dig trygg å är detta vad som krävs så är jag med på tåget. Min plan är inte att det ska ta slut. Är för gammal för att orka ge mig in på den här karusellen med någon ny. Å samtidigt är du ju för rar för att inte vilja vara med.


Konstant buk på kirurgen

Tänk dig en måltid. Denna måltid består av godmos, hjortgryta å lingon. Tänk dig ett glas rött till detta. Å sedan efter 1/3 tar det stop. Du orkar inte mer. Hur mycket du än tänker på hur gott det är så förmår du dig inte mer.

Nu så föreställer du dig buksmärta nästkommande dagar. Fantisera att det blir lite värre vid matintag.

Smärtan skulle beskriva som skärande konstant. VAS 3-4 med intervalltoppar. Ett lätt illamående men inga kräkningar. Ej hjälpt av PPI-preparat eller antiinflammatoriskt preparat. Den är lokaliserad till epigastriet å under höger arcus. Hård buk i perioder. Feberfri. Palpationsöm. Miktion och avföring regelbundet och inget avvikande. Matintag (när den andan faller på) hat kanske inte varit optimalt under helgen.

Differentialdiagnoser: tarmvred, gastrit, esofagit, pankreatit, gallsten... Listan kan göras lång.

Hur som haver är det synd om denna kirurgsköterska och hennes buk.


RSS 2.0