Änka?

Tänkte på en sak.. Ibland står det civilstånd änka. Är inte det samma som singel eller det mer pk ensamstående? Betyder det att man bara får en chans men en man/maka här i livet? En gång gift and you never go back! Inte mig emot, men tanken slog mig ändå att döden har ju skilt en åt. Kan det inte vara så att även om jag blir till åren kommen och min partner dör så kommer jag fortfarande känna ett behov av närhet?

Är änka samma som "gå direkt till fängelse utan att passera gå"?


Blod

Hade gråtdag igår. Allt var fel å allt blev fel för mig. Hatar att vara kvinna dem dagarna. Och som ett brev på posten kom mensen. Det är ju fanimej ett skämt. Jag vet att alla går igenom det men det börjar bli tjatigt. Har typ redan tröttnat.

Å på tal om blod har jag plöjt säsong fyra av true blood. Tack Marre för lånet. Nu måste jag bara få tag i nästa säsong innan jag spricker :)

Dags å göra mig vacker för jobbet.


Fredagsmys

Hade en trevlig utekväll igår med kära kollegor. Tyvärr var det för att lyckönska en kollega som skulle sluta.

Men det var god mat, goda drinkar.

Idag är jag hundvakt åt baloo. Vi tre har varit ute på en lång promenad, så nu ligger han utslagen vid mina fötter. Å jag står vid spisen å steker pannkakor.

Ikväll är det fredagsmys på jobbet. Får göra det bästa av tiden.

Saknar min gubbe.


Äntligen

Då var den här. IKEA katalogen. Som jag ska frossa :)

Tur att den kom nu när jag inte ska få träffa min hane på lääääääänge.


Som man sår får man frö

Det blev inge avancerat tittande på lägenheter. Gick en sväng genom ålsten å fick där agera guide. Haha. Undra vad de skulle säga om de visste att deras guide å hopp var en enkel influgen örebroare.

I förrgår sa min pojkvän nå fint. Att jag skulle passa in här, inte som en utav hans möbler utan i konceptet Bromma/Äppelviken. Jaha skruvade jag på mig... Utveckla! Ja du är så där inställsam som den manliga baristan på "lattemamma"-haket i Ålsten.

Vet inte riktigt hur han tänkte då, men det var säkert med en viss värme som han sa't. :)

Kan rekommendera Er alla att lyssna på Henrik dorsins sommarprat. Fast det kan krävas att man emellertid är lite elgest!

:)


Gräsänka

Kul att min man har intressen. Men det vore trevligt om dem råkade vara mig någon gång. Sitter nu alena i mörkret å spelar angry birds i brist på manlig närhet.

Undra vad jag ska göra i morgon då?? Gå å kolla på lägenheter/hus?


Nu är skatteåterbäringen här!

Blir så glad när jag läser att Vårdförbundet å landstinget har kommit överens om ett lönelyft för sjuksköterskorna. Ett lyft på 1200 kr typ :)

Hejja oss vad vi är bra!


Torsdagsmys

Matte fick spendera förmiddagen med att sanera lägenheten (återigen) ifrån avföring ifrån min "äckliga" lilla hund. Han är inte äcklig annars, men hans bajs är äckligt...
 
Dagarna rullar på utan att jag igentligen gjort något speciellt. Känns dock att jag kommit åter till tillståndet då jag lever för helgerna. Längtar så efter båtsman. Mitt hjärta. Mitt allt.
 
Fredag kväll smäller det igen. Då ska vi på konsert med Melissa Horn och Miakel Wihe. Ska bli kul. Kulturellt av oss. Undrar vad det är för ålder på dem övriga som ska dit?! Kanske blir värsta pensionärs hänget!!! Fast varför skulle dem bege sig på något sådant spektakel en fredag kväll.. Det är väll bingo lotto då eller lotta på liseberg?! :)

BIB- back in business

Då var jag åter till fabriken. Dags att producera igen. Bara ett år kvar tills nästa semester!


Tacoafton

Då har jag nästintill överlevt tacokväll i det vollmerska hushållet. Gömmer mig på toaletten ifrån shottar av teuqila å cornona. Lyckas hålla mig relativt nykter. Relativt sa jag. Nu blir det pilkastning med hjärtat.


Torsdag

Vaknar med vinhuvudvärk. Lovely, jag som bara drack 5 glas rose igår.

Undrar vad det blir för mat idag?


Tisdag

Onödigt tomt utan min man. Har iaf tvättat all tvätt som fanns efter semestern. Det var najs. Hunnit tagit en promenad med Bman också. Han ligger nu utslagen på sidan. Sötnöt. Ska bege mig upp på stan å möta upp Janet. Var år å dagar sen. Mojmoj!


Hemma

Tokigt va rastlös jag kan bli, å så fort. Städade av köket igår å fräscha upp det. Handla i morse. Har sedan dess bakat italiensk matpaj, annanaspaj samt seglarbullar. Sjukt gott med egengjord vaniljsås. Nomnom. Mitt nya liv kanske börjar lite lätt skulle jag kunna säga. Hade tänkt att idag var dagen då jag blev nyttig. Men det är ju så sjukt gott med hembakat.


Turkiet

Reste till Side, Turkiet, med E å P. Vändstekte oss på stranden och vid poolen. Badade massor i det salta Medelhavet samt några klorfyllda dopp i poolen. Frossade i buffé med massor med kolhydrater. Nästan så att jag ville spricka. Tarmen och jag blev osams i och med det! Träffade några nya filurer. Å det var svenskfritt på hotellet. Galet lugnt. Kände oss nästan lite ensamma. Saknar Bman å L. Men vad skulle jag göra när jag valt att åka till andra sidan Europa?! Hade iaf tur med vädret! Har iaf bestämt mig för att sluta med min ohälsosamma vana. Känns bra och även läge att sluta.


Trosa

Tänk att tiden kan flyga när jag gör absolut ingenting. Första veckan spenderades i Trosa. Hejjade på mannen min när han enmanseglade. Jag låg på bryggan å gräddade på brännan mesens han tränade på att fånga vinden å kryssa genom havets öppna vatten. Dagen efter skulle han tävla. Det kändes lite pretto med alla gubbar i seglarskor å specialsydda kläder å 12 m segelbåtar. Solen sken å mannen seglade å jag drack öl. Myst med A å H också på sävö. Fått träffa massor med släktingar till min L. Hur underbara som helst. Ett helt gäng med grabbar i åldern 4 mån till 15 år. Så lättsamma å trevliga. Blåst bubblor å haft vattenkrig.


RSS 2.0