Hemtenta, eller hur man undviker att göra den

Det hela började som en bra dag i sängen. Jag vaknade knappt av klockan, tror jag snozade i en timme eller nått sånt. Sen kom K och hämtade sina böcker, tackar så mycket för lånet. Hann få i mig lite frukost och se på Twilight, mycket bra start. Och det är någonstans här som det spårar ur. Dagen tar nu en tråkig vändning och det är dags att ta tag i hemtentamen. Ryser bara vid tanken eller ens att skriva ordet.

Sitter hemma hos Plupp och spånar. Det vi har kommit fram till hitintills är att det är folk på facebook som tränar och att det har brunnit i Vivalla nu på morgonen. Samt att det finns tusen saker som är roligare än hemtentamen.

Stay Put!

Fler matnyttiga tips på hur man undviker hemtenta
*Ring random människor som du tror vill prata med dig. Lura de att komma till örebro och underhålla dig nu i veckan.
*Fantsiera om olika maträtter, det är extremt distraherande och funkar i 9 fall av 10.
*Sök efter fantasifulla låtval på Spotify, bygg upp nya spellistor med baktanke.

For mor instant tips go to www.facebook.com

Efter nogrant övervägande och kurrande magar åkte vi och förskaffade oss mat. Det är bra med kolhydrater, proteiner och fett. Framförallt fett. Är grymt sugen på godis. På tal om godis så är hemtentan allt annat än godis. Dock är jag färdig med två iaktagelser. Känns bra. 6 kvar och 6 dagar till godo. Ikväll blir det step. E ska få träna för första gången på lääääääänge.

Applåd - Tack!

Kommentarer
Postat av: Katla

bra inlägg...eller är det pastan som talar eller det Iranska morgongruset...hihihi...borde ha städat men är man stressad så är man...lava stenar...eller herr kantarell...verkar smart idag, men imorgon...hmmm...Bengt, det är ingenting för dig...stirrig,egocentrisk, arrogant...vi ses i marschallens skugga...tungan blir verkligen svart...

2009-09-28 @ 23:11:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0