Lördag 16/4 - I wanna rock

En seg start på dagen. Mycket trött var jag, kunde nog ha sovit i flera timmar till. Men eftersom jag visste vad som väntade vid frukostbordet så masade jag mig upp. Återigen mycket gott.

Idag skulle vi till Camden Market. Vilket ligger en bit utanför centrala London, men det går att ta sig dit med både buss och tuben. Där finns det allt man kan tänka sig och lite till. I trånga gränder möts allt ifrån secondhandbutiker, till handmålade t-shirtar, fotmassage av småfiskar och olika matstånd. Vi hade kunnat gå och äta oss mäta bland alla de små matstånden, där det var en kamp och vem som kunderna skulle handla hoss. Även om det var samma typ av odeffinerbara frityrbollar i alla stånden så köpte vi loss lite nudlar och frityrbollar ifrån ett lämpligt stånd (läs de som ropade högst). Här hittade vi även flertalet skoaffärer med billiga converse. Det fanns alla dess former och färger. Lovely!

In mot stan för att möta upp A.G. Vi skulle mötas vi Trafalga Square, där även delar av Hollande hade någon form av firning av nått stort. Vet inte om det kan ha varit nationaldag eller dyl. Det var liveframträdande utav artister vi iaf inte hört talas om. Det var hopprepsuppvisning utav ett gäng småbrudar i smårutiga kjolar och knalloranga tillbehör för att visa samhörighet med Hollands färger. De tog iaf hopprepning till en ny nivå. Men konster och dyl. När vi väll hittade våran svensktalande vän begav vi oss bakom National Gallery och letade upp ett icke komersiellt fik. Där vi förtärde kaffedrycker och våfflor. Jummie.

I rask prommenad begav vi oss till Oxfordstreet. Letade upp mera skor och besökte toaletterna på de stora varuhusen. Hungriga och småsugna begav vi oss mot Hard Rock cafe. Där fick vi som många andra hungrande svenska turister ansluta oss i en kö med väntetid på 1 h. Varje sällskap fick sig en sökare som durrade och blinkade när ett bord blivit ledigit. Sedan fick vi slå ner stjärten och förtära en mastig måltid. Med fördrinkar :)

Mätta och belåtna begav vi oss mot hotellet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0