Lördag - Katla gör entré på golvet.

Vaknde oförskämmt sent på dagen. Runt lunch. Eller då normala människor äter lunch åt vi frukost. Kan säga att det inte hade suttit fel med lite kebab eller pizza. Men yoghurt fick gå det med. Kollade även nu på lite film. Älskar verkligen film.

Tillfräschnining av materialet och sedan upp på stan för lite shopping. Då alla tre grisarna gick på sparlåga var det ingen effektiv shopping. Utan vi segade från ena affären till den andra. Fyllde på med kaffe så vi skulle pigga på oss. Och kaka, massor med kaka.

Vätsktekontrollen inför kvällen fixades på ett snyggt sätt. In på bolaget gled vi någon timme innan stängning. Möttes där av en massa törstiga Stockholmare som laddade på med cider, vin och öl inför kvällens äventyr. Det var köer som hetta duga. På nått märkligt vis lyckades jag ställa mig fören en massa andra folk. Medens PA och SS letade upp drickat. Vilket resulterade i att vi hamnade före en massa abstinensiga innevånare. När vi gick ut genom Sa:Pers portar hade bolaget förvandlats till utsläpp insläpp pga det stigande alkholbehovet i Stockholm.

Skumpade tillbaka till Gåshaga och förvandlade oss på en timme till heta babes. Själpte i oss två Asti Cinzanno under tiden. Vi hade ju en dejt på Barcelona.

Har nog aldrig haft det så trevligt. Vi smög i oss en fördrink i baren. Efteråt vankades det tapas. Å vad göttigött det var. Själpte i oss en kanna sangria på kuppen. Mätt och nöjda och belåtna tubade vi oss iväg till Engelen i Gamla Stan. Där dansade vi så svetten lackade. Tydligen var det till vissas belåtenhet då det bildades en ring med karlar runt oss. Det var allt ifrån korta västafrikaner till libanser med trenchcoat inomhus samt 45 plus svenskar med lite för mycket under skjortan. Men oj vad kul vi hade. Var helt underbar musik, trångt och drag. När fötterna sedan värkte för mycket blev det till å bege oss hemmåt.

Hade vi vetat vilken lång tid det skulle ta att komma hem hade vi nog börjat tidigare. Först missade vi tuben och fick vänta en 30 minuter på nästa. På den satt det en berusad man med klackringar och klackskor samt finbyxor och WCTjacka. I sitt knä hade han en högtalare kopplad till sin ipod. Ur den donade spanskfolkmusik. Några fulla lindingö kids väckte farbrorn och uppmuntrade honom och hans musik. Så han höjde. Min huvudvärk gillade inte detta. När vi skulle kliva av upptäckte han att han suttit på sitt fyllekäk samt sin kopp utspillda kaffe. Lyckat! Såklart skulle fyllot med samma buss som oss. Tanken på mat gjorde mig svinhungrig, så hungrig att jag mådde illa.

Var en hemsk busstur. Men lagom ute på halva Lidingö barkade bussen ihop, den lät som en sur mopped och orkade inte masa sig upp ur uppförsbacken. Ett snabbt beslut av den "rådiga" busschaauförrskvinnan ledde till att vi skeppades till bussgaraget vid AGA för att där byta till en fungerande buss. Lyckat. Nogånstans där ballade jag och PA ur. Skapade oss fantasier om hur dinosarier skulle komma och angripa oss, eller att en mördare skulle komma efter oss och att vi skulle få den brighta ideen att dela på oss. Samt att det går ju fortare att springa ifrån en mördare om vi tar av oss kläderna och springer i slow motion. Ha. Galet. Väl hemma var klockan runt 5.
Way past bedtime.

TheEnd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0